10/7/17

Το «Κράτος Δικαίου» καταδίκασε τη Θέμιδα Σκορδέλη

Το "Ανταρτοδικείο" καταδίκασε την Θέμιδα Σκορδέλη σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, με τριετή αναστολή για ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, επίθεση σε βάρος μετανάστη, στον Άγιο Παντελεήμονα, το 2011.

ΥΓ. Ευτυχώς,  που δεν την έστειλαν στο Γαλάτσι.

2 σχόλια:

soulis είπε...

Φτηνα την γλυτωσε Σπυρο.
Πριν 3-4 χρονια ανν θυμασαι ενας 16χρονος τοτε που ειχε χαρακτηριστει υποστηρικτης της ΧΑ ειχε τσακωθει με τον τοπικο τραμπουκο αντιφα του σχολειου με την συριζαια μανα και τον ειχε δειρει.
Το μονο σημαδι που ειχε το "θυμα" ηταν ενας μωλωπας στην μυτη και μια αμυχη στον λαιμο που εγινε προφανως ενω παλευαν.
Βρεθηκε συριζαιος γιατρος απο αυτους που βεβαιωνουν τις μαιμου απερηιες πεινας που κανουν αριστεροι τρομοκρατες και ειπε στο δικαστηριο οτι η αμυχη στον λαιμο ηταν κοντα στην καρωτιδα !!!!!.
Στην δικη πριν κανα δυο χρονια ενηλικας πια πηγ με κατηγορια αποπειρα δολοφονιας εκ προθεσεως και του κοπανησαν 10 χρονια φυλακη.
Οποτε να λεει και ευχαριστω η Σκορδελη που δεν της ριξανε ισοβια.
Και ο συριζαιος δολοφονος της Παρου αθωος.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς οι αφγανοί σφαγείς του Λαζανά στην Πάτρα είναι ελεύθεροι και πιθανόν και του Καντάρη και σύντομα της Μυρτούς. Πώς το λες ; δημοκρατία ρεεεεεεε χαχαχαχαχαχα Στην χούντα θα είχαν εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...