23/7/17

Γιατί η τρομοκρατία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και όχι της ΚΚΕ λτδ

Υπάρχουν χαζοί και πονηροί δεξιοί. Και οι «πονηροί» δεξιοί εκμεταλλεύονται τους «Χαζούς».
Όπως έχω γράψει στις 19 Απριλίου 1944, πραγματοποιήθηκε στην Στρέζοβα (Δάφνη) Καλαβρύτων, Πελοποννησιακή Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ, και εκεί κατεβηκε η κομματική γραμμή και τα καθήκοντα των οργανώσεων, όπως υιοθετήθηκαν στη 10η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ, που έγινε τον Ιανουάριο του 1944. Αμέσως μετά συνεδρίασαν οι Αχτίδες. Η Αχτιδική Επιτροπή Αργολιδο-Κορινθίας συνεδρίασε στα Κιόγκια Στυμφαλίας.
Στην Στρέζοβα και στα Κιόγκια κατέβηκε η γραμμή για τις προγραφές των αντιδραστικών που έπρεπε «να σφαχτούν μέχρι 7ης Γενεάς».
Εκεί, ζητήθηκε από τα «στελέχη» να βάλουν τις οργανώσεις να συντάξουν και να παραδώσουν στο Κόμμα λίστες με ονόματα των «αντιδραστικών» τους οποίους έπρεπε να γνωρίζει το κόμμα και σε δεδομένη στιγμή «να ξεβρομίσει ο τόπος».
Η κομματική γραμμή από την Αθήνα ήταν ότι έπρεπε να φροντίζουν να εκτίθενται για τις δολοφονίες τα ΕΑΜικά μέλη και να προφυλάσσονται τα κομματικά μέλη. Αυτή είναι η απλή αλήθεια για την Κόκκινη Τρομοκρατία που κορυφώθηκε με τον «Κόκκινο Δεκέμβρη.

Ωστόσο ορισμένοι «πονηροί» δεξιοί που υπηρετούν ακόμα τη γραμμή της ΚΚΕ λτδ μιλάνε για την « τρομοκρατία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ κατά την διάρκεια της κατοχής».

Όχι για την τρομοκρατία του ΚΚΕ,
αλλά του ......ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΜ και ΕΛΑΣ ήταν δημιουργήματα του ΚΚΕ, οπότε τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ


"Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ"









1.ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ... ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ


2.ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΩΝ...ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΩΝ ΑΝΤΑΡΤΟΔΙΚΕΙΩΝ;

3.ΑΡΙΣΤΕΡΗ , ΠΕΛΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ ! (ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ)


4.H ARISTERH ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ

5.ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Για ποιά τρομοκρατία μας μιλάς ρε Χατζάρα; Ο θείος της μητέρας μου που ήταν φούρναρης, δολοφονήθηκε από ένα ανοιχτό παράθυρο ενώ κοιμόταν, με την υποψία και μόνο ότι προμήθευε με ψωμί τους κομμουνιστές!

Ανώνυμος είπε...

Για ποία τρομοκρατία μας μιλάς ρε Δευ Ιουλ 24, 04:33:00 μ.μ o θείος του πατέρα μου που ήταν γιατρός, δολοφονήθηκε πισώπλατα ενώ πήγαινε σπίτι, με την υποψία και μόνο ότι παρείχε ιατρικές υπηρεσίες σε άνδρες των ΤΕΑ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν αμφισβητώ αυτό που λες, αν και τα ΤΕΑ δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 1948...

Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορούμε να τα φορτώνουμε όλα στους κομμουνιστές. Σκότωνε και η άλλη πλευρά...

Σε όλη τη χώρα λειτουργούσαν 24 έκτακτα Στρατοδικεία και καθημερινά γίνονταν εκτελέσεις.

Πχ μόνο το Στρατοδικείο της Τρίπολης καταδίκασε σε θάνατο 660 κομμουνιστές και κομμουνίστριες! Όσοι περίπου δηλαδή σκοτώθηκαν στο Μελιγαλά...

Ανώνυμος είπε...


03:14:00 μ.μ
ΓΡΑΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1943-1944 ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΓΡΑΨΕ ΠΩΣ - ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ . ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 1943-1944.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ .

Ανώνυμος είπε...

@Τρί Ιουλ 25, 03:14:00 μ.μ.

Καταρχάς δεν υπάρχει άλλη πλευρά! Υπάρχουν οι Ελληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι η συντριπτικότατη πλειονότητα των Ελλήνων 99% και οι αντίχριστοι ανθέλληνες κομμουνιστές.
Το ότι ξεγελάστηκαν από την κομμουνιστική προπαγάνδα και πήγαν με το μέρος τους για μια Ελλάδα "χωρίς αφεντικά" αυτό δεν σημαίνει πως ησαν ...η άλλη πλευρά!
ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΝ! ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ , ΕΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ που "δεν κυβέρνησαν"
θα ηταν οι πρώτοι που είτε θα πυροβολούσαν τον εαυτό τους η τους προδότες της πίστεως τους! Οσους τους ξεγέλασαν και σκότωναν τα αδέλφια τους Ελληνες Χριστιανούς μόνο και μόνο για να τους αλλάξουν την πίστη τους , να διαγράψουν το Ελληνικό έθνος την ιστορία την γλώσσα μας , τα ήθη και τα εθιμα μας και να αρπάξουν την ατομική ιδιοκτησία μας , μετατρέοποντας μας σε σκλάβους. Ότι ακριβώς έγινε και στις πρώην κομμουνιστικές δικτατορίες!!!

Όλα αυτα φάνταζαν τότε ψέμματα, προπαγάνδα της μπουρζουαζίας για να μην φάνε οι εργάτες γλυκό ψωμί για να μην γίνουν εργοστασιάρχες στην θέση της μπουρζουαζίας του κεφαλαίου και των τραπεζιτών
Σήμερα όλα αυτά εχουν αποδειχθεί. Επομένως δεν υπάρχει η άλλη πλευρα!

Υπάρχει η πλευρά που ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕ και πήρε το μέρος του εχθρού. Του εχθρού που μισεί αφάνταστα τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας. Του εχθρού των Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων. Των εχθρών της Ελευθερίας και της δημοκρατίας. Ητοι των κομμουνιστών. Κομμουνιστών που καμία σχέση δεν έχουν με Ελληνες!

ΞΕΓΕΛΕΣΑΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ!

Στην ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ , στην παρακάτω πλευρα , ανήκουν ελάχιστοι κάτω και από το 1% των διαβιούντων στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας. Αυτοί δεν μας απασχολούν. Δεν είναι Ελληνες! Είναι σαν να μιλάς για Τούρκους Γερμανούς Αμερικανούς κατακτητές. Δεν χρειάζεται καν να μετανοήσουν...

Συνεχίζεται , μάθε τι είναι ο κομμουνισμός!

Ανώνυμος είπε...

"Όταν ένας κατηχούμενος πάθει την κομμουνιστική διαφοροποίηση, είναι πια ώριμος να προδώσει τον τόπο του, τους δικούς του, τους φίλους του, τους γονείς του, κάθε τι που είναι δεμένο με την καρδιά και με το αίσθημα του ανθρώπου. Τότε πια, δεν έχει βούληση για να θέλει. Άλλος, θέλει για λογαριασμό του. Αυτός, απλώς εκτελεί. Δεν έχει δικαίωμα να σκέφτεται και να αποφασίζει. Η σκέψη και ο στοχασμός είναι δικαιώματα του κόμματος. Το κόμμα είναι ο εγκέφαλος και η καρδιά της νέας φυλής των ανθρώπων του Κομμουνισμού.
Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. ‘Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι ‘Έλληνας. Γι’ αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα. ‘Όταν κάποτε καταλάβουν αυτό το απλό και αδιαφιλονίκητο πράγμα τα κράτη, θα αφαιρέσουν αμέσως την εθνική υπηκοότητα από όλα τα άτομα που ανήκουν στη νέα κομμουνιστική φυλή. Όσο δεν το κάνουν, και όσο δεν συγκεντρώνουν όλα αυτά τα άτομα έξω από τα εθνικά σύνορα, και έξω από την εθνική κοινωνία, θα έχουν τον εχθρό μέσα στα τείχη, για να υπονομεύει το φρούριο της ειρηνικής των ζωής από μέσα. Οι δημοκρατίες εξακολουθούν ακόμα να καθοδηγούνται στις πολιτικές πράξεις τους από την κεκτημένη ταχύτητα των προπολεμικών συνθηκών της κοινωνικής ζωής. Δεν τολμούν να κινηθούν αποφασιστικά και εγκαίρως για τη σωτηρία των λαών. Γιατί, επί πολλά χρόνια έζησαν καλλιεργώντας στους πολίτες των τη συνείδηση της ελευθερίας της σκέψεως, που τόσο αίμα χύθηκε για να την κατακτήσουν οι λαοί, και σήμερα έγινε η αδύνατη πλευρά της υπάρξεώς των.
Η κομμουνιστική φυλή το ξέρει αυτό και μεταχειρίζεται τους ελεύθερους θεσμούς των δημοκρατιών, για να καταστρέψει την ελευθερία τους. Με τον ίδιο τρόπο μεταχειρίζεται την ειρηνοφιλία των δημοκρατιών για να καταστρέψει την ειρήνη τους.
Η κομμουνιστική φυλή, ζει μια ζωή τερατώδη, αληθινά, πραγματικά μεταφυσική. Ο κομμουνιστής, ο διαφοροποιημένος πια κομμουνιστής, δεν βλέπει όπως βλέπουν όλοι οι άνθρωποι, δεν ακούει όπως ακούν οι άλλοι, δεν διαβάζει όπως διαβάζουν οι άλλοι. Εκατόν είκοσι χιλιάδες υπολογίζονται οι άοπλοι και αθώοι άνθρωποι που σφάχτηκαν από τους κομμουνιστές της Ελλάδος, από τα χρόνια της Κατοχής ως το 1948. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, κοριτσάκια, βρέφη. Μόνο γιατί επέμειναν να είναι Έλληνες αδιαφοροποίητοι…
Ο Άρης Βελουχιώτης το είχε διακηρύξει αφελέστατα: «Εφτάμισυ εκατομμύρια Έλληνες είναι», είπε σε μια συζήτηση. «Απ’ αυτούς θα μείνουν τρία εκατομμύρια, και πολύ τους είναι». Κάθε αληθινός κομμουνιστής, βρίσκει σήμερα πολύ λογική και φρόνιμη τούτη τη σκέψη εκείνου του ανθρωποφάγου. Ένας ποιητής του κόμματος από την Ήπειρο, του έβγαλε έναν τόμο ποιήματα, που τον εξυμνεί και τον θαυμάζει. Ένας άλλος από τη Μυτιλήνη, έβγαλε άλλον έναν τόμο, όπου λιγώνεται από τη μεγαλοπρέπεια του δεκεμβριανού ανθρωποσφαγείου των άοπλων Αθηναίων, το 1944. Ένας τρίτος αλήτης της λογοτεχνίας, έγραψε τρίτο βιβλίο: «Τον μεγάλο Δεκέμβρη». Είναι τρελοί αυτοί οι άνθρωποι; Όχι. Είναι απλώς κομμουνιστές. Είναι διαφοροποιημένοι πρώην Έλληνες, που τώρα πια ανήκουν στη νέα φυλή…"



http://www.stoxos.gr/2015/05/blog-post_662.html

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα με την λογοκρισία που ασκείς στις αντίθετες απόψεις, τελικά χάνεις το όποιο δίκιο έχεις... Γιατί η λογοκρισία υποδηλώνει αδυναμία μιας πολιτισμένης αντιπαράθεσης επιχειρημάτων...

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...