14/7/17

Το θέατρο Σκιών του Οβριόπουλου και του μίστερ Panos, (Χικ!)

Ο Panos, (Χικ!) και η νέα εκστρατεία στην Ουκρανία
μαζί με τους Τούρκους
O «Mad Dog» Πάνος έβγαλε τα λυσσακά του με τον Καλό Γείτονα, και μαζί του έκαναν το ίδιο οι γαλονάδες του Αγίου Ανδρέα.
Όμως , το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, μαζί με τους φίλους και συμμάχους Τούρκους, αγκαζέ, μάχονται στη Μαύρη Θάλασσα μαζί με τους Βουλγάρους για να αντιμετωπίσουν τη ρωσική απειλή. Panos, (Χικ!)
Oι ξευτελισμένοι τουρκόφρονες «Τουρκοφάγοι» του Παπάγου , συμμετέχουν μαζί με τον Ταγίπ, στην ναυτική άσκηση «Θαλάσσια Αύρα», (Sea Breeze – 2017), στα χωρικά ύδατα της Βουλγαρίας και της Ουκρανίας.
Το «Αγέρωχο και Υπερήφανο Νατοϊκό Πολεμικό μας Ναυτικό έστειλε την τορπιλάκατο «ΡΙΤΣΟΣ» (P71). «Που πέρασε τα Στενά με την Σημαία μας ψηλά»! (φώτο) ΝΑΤΟ! ουρά!
Η 12ήμερη «Θαλασσινή Αύρα 2017» άρχισε χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Ιουλίου. Όπως ανακοίνωσε το Ουκρανικό υπουργείο Άμυνας, στην άσκηση θα μετάσχουν 31 πολεμικά πλοία, 29 αεροσκάφη και 3.000 μέλη των ενόπλων δυνάμεων από 16 χώρες, περιλαμβανομένων της Βρετανίας, της Γαλλίας, του Καναδά, της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας.
Το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό έστειλε δύο καταδρομικά, ένα αεροσκάφος περιπολίας, ναρκαλιευτικά , τη μονάδα βατραχανθρώπων Navy SEAL καθώς και Πεζοναύτες.

ΥΓ.Τουλάχιστον ο «θείος», είχε αποχωρίσει από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: