18/7/17

Οι δολοφόνοι του Καποδίστρια μας οδηγούν στις Αγορές

Εξακολουθούν να μας κυβερνάνε οι δολοφόνοι του Καποδίστρια. Στα σχολεία διδάσκουν στα Ελληνόπουλα τον ρουφιάνο και πράκτορα Σούτζο και τον Ρουφιανογιάννη, της Στοάς του Ηρακλέους που βρίζει τον Κολοκοτρώνη.
Και η Στοά του Λονδίνου, η Κυβέρνηση των πρακτόρων και η Ιερά Σύνοδος εξακολουθούν να κάνουν ότι τους αναλογεί για να μην χτιστεί ποτέ ο Ναός του Σωτήρα Χριστού, το Τάμα του Καποδίστρια.

Οι δολοφόνοι του Καποδίστρια, οι Rothschild, ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος του Δημοσίου, θα πάρει τους μεσάζοντες από το χέρι και θα τους οδηγήσει στις Αγορες. Για να δανειστούν για πέντε χρόνια 3,5 δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,75% - 4,85%, και με τέτοια επιτόκια «οι επενδυτές», «σπάνε τα τηλέφωνα» και ρωτούν πότε θα βγει η μικρή Ελλάδα στις ….Αγορές.

Η Κεντρική Τράπεζα του Κοσσυφοπέδιου που πραγματοποίησε δημοπρασία πενταετών ομολόγων που υπερκαλύφθηκε πέτυχε «σταθμισμένη μέση απόδοση» 1,46% , ενώ το βουλγαρικό επταετές είναι στο 1,6%.

Και οι δικοί μας υπάλληλοι των Ρότσιλντ πανηγυρίζουν για το 4,75%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...