4/7/17

Το θέμα είναι ποιος είναι ο βλάκας και ποιος ο έξυπνος

ΣΚΟΠΙΑ. Ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, δήλωσε χθες μετά τη συνάντηση του με τον Ζόραν Ζάεφ και τον υπουργό εξωτερικών Νίκολα Δημητρώφ, ότι «δεν είναι ακόμα ώρα για συγκεκριμένες και οριστικές προτάσεις» για το όνομα της πΓΔΜ , ότι «δεν θα πρέπει να αναμένεται να υπάρξουν δραματικές εξελίξεις στους προσεχείς μήνες », και ότι αναμένει, «οι δύο πλευρές να συμπεριφερθούν στις συνομιλίες με «έξυπνο» τρόπο».
Όταν ρωτήθηκε αν είναι κομιστής μιας νέας πρότασης είπε: «δεν μιλάμε για νέες προτάσεις σχετικά με το όνομα ούτε ήρθα εδώ με μια συγκεκριμένη πρόταση. Μιλήσαμε για την ίδια τη διαδικασία και για τον τρόπο που θα την εντατικοποιήσουμε».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, αυτό το γεροντάκη πώς ανακατώθηκε με το Μακεδονικό; Δεν πιστεύω να είναι πρόσκοπος ;;; Η μάνα ενός φίλου μου που είναι αριστερή και αντισυνομωσιολόγα λέει ότι η λέσχη Μπίλντεμπεργκ είναι ένα ανώτερο επίπεδο προσκόπων.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...