23/7/17

Προκαλώ κάθε Μασόνο και ρουφιάνο Ιστορικό

Η επιστήμη επιτρέπει πλέον τον γραφολογικό έλεγχο των πλαστών εγγράφων. Ο μασόνος και συνεργάτης του Ξάνθου Ιωάννης Φιλήμων, στο «Δοκίμιον Ιστορικόν Περί της Ελληνικής Επαναστάσεως », στον πρώτο τόμο της έκδοσης του 1859 στη σελ174, ως υποσημείωση μας έδωσε την ακόλουθη συγκλονιστική πληροφορία:
«εις εν των αντιγράφων της συνθήκης αυτής , (σσ. του Πρακτικού του αποχωρισμού), και τούτο γεγραμμένον δια της χειρός Ξάνθου, είδομεν υπογεγραμμένον συν τοις άλλοις και τον Ιωάννην Μάνον».

  Ο Ιωάννης Φιλήμων μας αποκάλυψε ότι ο ψεύτης και πλαστογράφος Ξάνθος κατασκεύαζε μόνος του «ντοκουμέντα» για να στηρίξει την εκδοχή της Στοάς του Λονδίνου, «Περί της Ελληνικής Επαναστάσεως» και ότι προσθαφαιρούσε κατά την κρίση του ονόματα.
Και πλέον είναι πολύ απλό να ξεσκεπαστεί.
Μια ομάδα γραφολόγων να ελέγξει τα χειρόγραφα του Ξάνθου και τα πλαστά «ντοκουμέντα», και τότες θα αποδειχθεί ότι όλα έχουν γραφεί δια χειρός Ξάνθου.

Προκαλώ επίσης κάθε Μασόνο και ρουφιάνο Ιστορικό μας ενημερώσει περί του «Σοφού» Αλεξάνδρου Ληψ που είχε ανακαλύψει ο Ιωάννης Φιλήμων.

Σπυρίδων Χατζάρας

ΥΓ.Ιδού η Ρόδος ιδού και το Πήδημα,"αδελφοί"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφελφοί είναι, ή αδελφές ξεφωνημένες;

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...