8/7/17

Να και η Λουλού από τη Σόφια

Όποιος δεν ακολουθελι το νόμο του Σερίφη
είναι πράκτορας της Μόσχας.
Η αμερικανόφρονων Λουλού ,  Ρόσεν Πλεβενλιέφ πρώην σοσιαλ-ληστής Πρόεδρος της Βουλγαρίας,
και νυν «Εναλλακτικός»,
δήλωσε στην «Βουλγαρική Κρατικη τηλεόραση,
ότι , «η Βουλγαρία δεν έχει μεγαλύτερο εθνικό συμφέρον από την διαρκή και βιώσιμη ειρήνη στα Βαλκάνια και τις σχέσεις καλής γειτονίας», 
και τόνισε ότι οι απόψεις των αντιπάλων της συμφωνίας καλής γειτονίας,
( που συνέγραψαν οι άνθρωποι του κ. Χαν και του Σόρος) ,
προέρχονται από τη Μόσχα.

-«Είμαι της γνώμης ότι όλα προέρχονται από τη Μόσχα. Η Μόσχα χρησιμοποιεί κάθε δυνατότητα και κάθε δυνατό μέσο για να αποσταθεροποιήσει την ΕΕ. Ο ευκολότερος τρόπος να το κάνει αυτό είναι μέσω των Βαλκανίων», ειπε η οξυδερκής Λουλού που ελπίζει σε τίποτα δολάρια.

Σας θυμίζω ότι ο Ύπατος μας, Τζέφρι Πάιατ , από τη Θεσσαλονίκη μας, μας είπε: «Έχουμε πολύ όμοια συμφέροντα και όμοιες προοπτικές σε ό,τι αφορά την κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια. Θέλουμε να δούμε αυτές τις χώρες να προχωρούν προς την Ευρώπη, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα ευρωπαϊκά στάνταρ και θεσμούς. Η Θεσσαλονίκη είναι μια φυσική πύλη γι' αυτούς».

Όποιος δε θέλει τη Σκίοπια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ είναι πράκτορας του Πούτιν απλό. Για αυτό ο Νίμιτς είπε ότι χρειάζεται έξυπνη διαπραγμάτευση.
Και ο Πλεβενλιέφ, ο «Εναλλακτικός» που δεν είναι χαζός το έπιασε στον αέρα.
« Απομένει στους Βούλγαρους πολιτικούς, ανεξαρτήτως πολιτικών κομμάτων να κάνουν μια συζήτηση στο Κοινοβούλιο σχετικά με την ουσία της Βουλγαρίας και την εθνική στρατηγική», είπε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mousoulmanoi-estrwsan-chalakia-kai-archisan-ta-allach-akmpar-mprosta-stous

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...