22/7/17

ΣΥΡΙΖΟΧουβαρνταλίκια

Οι επαγγελματίες και τα νοικοκυριά που επλήγησαν απ' το χτύπημα του εγκέλαδου στην Κω θα εξαιρεθούν από τον ΕΝΦΙΑ για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως δήλωσε η υφυπ. Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, σε συνέντευξη της στο Σκάι .

Τέτοια ευαισθησία; Δεν το πιστεύω!
Άκου δυο ολόκληρα χρόνια αφορολόγητοι.

ΥΓ. Χεστήκαμε μανδάμ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι φέτος όλοι υποβάλανε φορολογική δήλωση. Σε όποιον το λέω να μην υποβάλουμε δηλώσεις μου λέει ότι είμαι τρελλός και θακαταστραφούμε και τέτοια. Ο κόσμος πιστεύει βαθιά στο πολιτικο-κοινωνικό-οικονομικό σύστημα που έχουμε και απλά θέλουν κάποια τεχνοκρατική "βελτίωση", ούτε επιστροφή στην παραγωγή ούτε πετρέλαια ούτε τίποτε. Ταυτόχρονα μέσα στην εξαθλίωσή τους προσπαθούν να διαφυλάξουν το όποιο επίδομα ή συνταξούλα έχουν, οπότε ξέχνα την φορολογική επανάστα.....θέλει πολλά γκατς και άντρες, όχι γυνακούλες, γκέυ και προοδευτικές παπαριές.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΗΕΜΘ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΕΣ...ΤΗΣ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ


Η ΕΣΗΕΜΘ θέλει να γίνει Πανελλήνια δημοσιογραφική …ΜΚΟ


12/07/2017


Μια συνάντηση μεταξύ τριών δημοσιογραφικών Ενώσεων στη Θεσσαλονίκη έβγαλε λαβράκι. Το στόχο της ένωσης των δημοσιογράφων να μετατραπεί σε πανελλήνιο εκπρόσωπο δημοσιογράφων με ιδιότητες και χαρακτηριστικά …ΜΚΟ για να παίρνει χρήματα από προγράμματα της ΕΟΔ και από άλλες διεθνείς ΜΚΟ


Η ΕΣΗΕΜΘ κάλεσε την περασμένη εβδομάδα σε σύσκεψη μόνο δυο περιφερειακές ενώσεις δημοσιογράφων, την ΕΣΗΕΘΣΤΕ της Θεσσαλίας και τη ΕΣΗΕΠΗΝ, Πελοποννήσου και Νήσων.

Στη σύσκεψη δεν κλήθηκαν άλλες δημοσιογραφικές ενώσεις και αντικείμενο της επίσημα ήταν η στάση τους για τις εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ. Στη διάρκεια ωστόσο της 5ωρης συζήτησης αποκαλύφθηκε και ένας δεύτερος λόγος.

Η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΜΘ προσπάθησε να πείσει τις άλλες δυο Ενώσεις να εγκρίνουν την «Χάρτα της Ειδομένης» η οποία έχει στο μεταξύ απορριφθεί από το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ. Το κείμενο της ίδιας της «Χάρτας» δεν υπάρχει πουθενά αναρτημένο στα ελληνικά, αν και παρουσιάστηκε από συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΜΘ σε εκδήλωση στην Ιταλία!

Συνεχίζει επίσης να υπάρχει στα αγγλικά στο site της ΕΟΔ. Η ΠΟΕΣΥ απέρριψε τη «Χάρτα της Ειδομένης»

επειδή σε αυτήν αναγράφεται πως οι ΜΚΟ θα καθορίζουν ποιες είναι οι μειονότητες στις χώρες μέλη της Ε.Ε, όπως επίσης θα θέτουν ''τους Κανόνες δεοντολογίας της ενημέρωσης για τους "πρόσφυγες" ''!


Η απόρριψη από την ΠΟΕΣΥ είχε γίνει μετά από μεγάλο καβγά στο ΔΣ, ωστόσο η ΕΣΗΕΜΘ συνεχίζει την προσπάθεια της να περάσουν οι όροι της Χάρτας στις ελληνικές δημοσιογραφικές ενώσεις.

Έτσι πρότεινε σε ΕΣΗΕΘΣΤΕ και ΕΣΗΕΠΗΝ να εγκρίνουν την «Χάρτα της Ειδομένης» ως το δικό τους Κώδικα Δεοντολογίας με δέλεαρ ότι έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν λεφτά από διάφορα προγράμματα!

Αν πάντως κάποιος διαβάσει τα κείμενα άλλων Χαρτών δεοντολογίας, όπως της Ιταλίας για παράδειγμα, θα διαπιστώσει πως στηρίζεται και αναγνωρίζεται μεταξύ άλλων από τη ΜΚΟ του Σόρος!








http://www.typologies.gr/i-esiemth-theli-na-gini-panellinia-dimosiografiki-mko/

Ανώνυμος είπε...

Πρπει αμεσως να απαντησει η ΝΔ με τον ΚΟΥΛΗ: 3 χρονια ρε χωρις ΕΝΦΙΑ με κριτηρια (θα φροντισουν να μην παρει κανεις αναβολη πληρωμης παρα εξαιρεσεις).

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...