9/7/17

Ο Ελληνικός Τουρισμός είναι η αλβανική «Βαριά Βιομηχανία»


Το αλβανικό  μας καλοκαίρι και ο αλβανικός χασισοτουρισμός

Πριν πέντε χρόνια πήγα στην αλβανο-κρατούμενη Κέρκυρα και στον Αλβανό-κρατούμενο «Κάβο» για να ξεμπλέξω ένα ανιψάκι μου που πήγαν να τον τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί οι αλβανοί μπράβοι και οι συνεργάτες τους στην τοπική αστυνομία που έκαναν την «προανάκριση».
Τέλος πάντων, βρέθηκε εισαγγελέας που ήταν εισαγγελέας , και με δική του προτροπή έκανα μηνυτήριες αναφορές κατά των υπευθύνων για παράλειψη και παράβαση καθήκοντος, πλαστογραφίες, ψευδείς καταθέσεις κλπ.κλπ.
Φυσικά δεν έγινε τίποτα.
Ούτε οι λεγόμενοι «τίμιοι» της αστυνομίας , που τους ενημέρωσα για το μεγάλο πάρτι με την αλβανική μαφία στον Κάβο έδειξαν ενδιαφέρον.

Πέντε χρόνια μετά, όλα τα τουριστικά νησιά, είναι όπως τότε ο Κάβος. Αλβανοκρατούνται.
Το ιδιο και η Ζάκυνθος και ο δρόμος των Μπαρ, και η Κεφαλονιά, και η Ρόδος, και η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Το 1970, ο ελληνικός τουρισμός πούλαγε, Κορίτσια στο Ηλιο, Γιορτή του Κρασιού, θάλασσα, σουβλάκι, μπουζούκι, καρπούζι, και ρετσίνα. Τώρα ο ελληνικό τουρισμός πουλάει αλβανικό χασίσι, χαπάκια και Κόκα, και το συνάλλαγμα πάει στους Αλβανούς, που έχουν πια και τα μαγαζιά.

Ο μεγάλος αφορολόγητος κερδισμένος από το ελληνικό καλοκαίρι είναι η αλβανική Μαφία και το αλβανικό χασίσι. Και το χτύπημα της «φοροδιαφυγής» πρέπει να στρέφεται στα «αλβανικά μαγαζιά». 

Σύμφωνα με την έκθεση του «National Crime Agency», του Ηνωμένου Βασιλείου για το 2017, οι Αλβανοί στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν επιβληθεί στους άλλους νονούς της Μαφίας και κάνουν κουμάντο ελέγχοντας και την Κόκα και το Χασίσι. Όσον αφορά τα άλλα ναρκωτικά, το εμπόριο της ηρωίνης , το έχουν αφήσει σε Τούρκους και οι Πακιστανους.
«Οι Αλβανικές εγκληματικές ομάδες που εμπλέκονται στην διακίνηση ναρκωτικών έχουν επιβάλει την επιρροή τους εντός του οργανωμένου εγκλήματος του Ηνωμένου Βασιλείου και έχουν σημαντικό έλεγχο σε όλη την βρετανική αγορά διακίνησης ναρκωτικών» αναφέρει η εγγλέζικη έκθεση, που τονίζει:
«Η απειλή που αντιμετωπίζουμε από τις αλβανικές εγκληματικές ομάδες είναι σημαντική. Το Λονδίνο είναι η βασικός τους χώρος, αλλά είναι εγκατεστημένοι σε όλη τη Βρετανία».
Οι συντάκτες της έκθεσης τονίζουν ακόμα ότι, οι Αλβανοί πλέον έχουν άμεση σχέση με τους Βαρόνους της Κοκαΐνης στη Λατινική Αμερική, και ότι οι Αλβανοί «ελέγχουν ουσιαστικά το εμπόριο της Κοκαΐνης στη Μεγ. Βρετανία».

Άμα ελέγχουν την Αγγλία φανταστείτε πόσο ελέγχουν την ψωροκώσταινα.

Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι αλβανικό , και ο Ελληνικός Τουρισμός είναι αλβανική «Βαριά Βιομηχανία».
Το μεγάλο αφεντικό των ναρκωτικών στα Βαλκάνια λεγεται Νάσερ Κελμέντι.

Ο αλβανός Χασισέμπορος Έντι Ράμα, συναντήθηκε προχθές με τους επικεφαλής της αστυνομίας, για να τους αναλύσει την εφαρμογή της στρατηγικής για την εξάλειψη της καλλιέργειας του εθνικού προϊόντος της Αλβανίας, της κάνναβης, και είπε ότι χάρη στην «ειδική στρατηγική της κυβέρνησης η ιστορία της καλλιέργειας της κάνναβης στη χώρα πλησιάζει στο τέλος της».
« Βάζουμε τέλος στην ιστορία της χασισοκαλλιέργειας», είπε, (για φετος) , και γέλασε ο κάθε πικραμένος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και η ενδοξη ελληνικη αστυνομια μαζευει μιζες .....