5/7/17

Περί των ηλιθίων οπαδών των άτιμων Κουκουέδων

του Σπύρου Χατζάρα

Σας εξήγησα ότι όλοι οι κομμουνιστές είναι άτιμοι και ψεύτες από τον Μαρξ τον τροτσκι και τον Λένιν, μέχρι τον κάθε Κουτσούμα τον κάθε επιλαχόντα ανταρτοδίκη Μούτουλα και τον κάθε σεσημασμένο καθηγητή Παραμυθολογίας σαν το παιδί από το Γέιλ. Ένας αριστερός που στον ελεύθερο χρόνο του, (όταν δεν παρακολουθεί σοβάιβορ), ρίχνει και μια ματιά σε αυτά που γράφω, μου έγραψε:
«Εγώ θα ήθελα να δω τον Χατζάρα να τα λέει αυτά στον Κουτσούμπα! Δεν μπορεί να οργανωθεί μια τέτοια εκπομπή; Γιατί, καλώς ή κακώς, εδώ ακούμε μόνο την μία πλευρά...».

Λοιπόν επειδή οι άτιμοι και ψεύτες κομμουνιστές κρατούν κρυμμένα τα Ντοκουμέντα ψτους καλώ να παρουσιάσουν τα χιλιάδες χαρτιά που υπέγραψαν οι εκτελεσμένοι στο Κόκκινο Νταχάου, και τις αποφάσεις για την εκτέλεση τους. Στην Στρέζοβα, κατέβηκε η κομματική γραμμή ότι πρέπει «θα σφαχτούν οι αντιδραστικού μέχρι 7ης Γενεάς», όπως αποφασίστηκε στη 10η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ, και ζητήθηκε από τα μέλη της κάθε Αχτίδας να συντάξουν και να παραδώσουν στο Κόμμα λίστες με ονόματα των αντιδραστικών τους οποίους έπρεπε να γνωρίζει το κόμμα και σε δεδομένη στιγμή «να ξεβρομίσει ο τόπος».

Η γραμμή ήταν ότι για τις δολοφονίες έπρεπε να φροντίζουν να εκτίθενται τα ΕΑΜικά και να προφυλάσσονται τα κομματικά μέλη.
Ο σ. Ζέγγος έγραφα μας είπε ότι τότε αποφασίστηκε πως πρέπει να κάνουν έντεχνα εξαφανίσεις προδοτών και αντιδραστικών, και να μην παρατηρούνται σκοτωμοί και να μένουν τα πτώματα άταφα.
Ο σ. Ζέγγος λέει ότι ακολούθησαν εγκύκλιοι της ΚΕΠΠ που μιλούσαν για συγκρότηση της ΟΠΛΑ, ίδρυση ανακριτικών γραφείων, και έδιναν οδηγίες «να γίνονται μυστικές συλλήψεις, ανακρίσεις και εξαφανίσεις προδοτών και αντιδραστικών».

Το Μάιο του 44 ο σ. Ζέγγος έλαβε από την ΚΕΠΠ, (τον Μπλάνα και τον Μπελογιάννη 4 γράμματα τα οποία έγραφαν : «Τώρα που είναι ευκαιρία πρέπει να ξεπατώσουμε την αντίδραση, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε επαναστάτες. Λεπίδι-Λεπίδι στην αντίδραση».
Μ΄ αυτό το πνεύμα γράφτηκε και κύριο άρθρο στο Μωριά. «λεπίδι λεπίδι στην αντίδραση».
Με αυτό το πνεύμα γράφτηκαν τα σημειώματα των μελών, που στάλθηκαν στα κομματικά γραφεία και εκείνα διαβίβασαν τις προτάσεις τους στο γραφείο της Αχρίδας. 

  Στις 23 Ιουνίου, πριν το κλείσιμο του στρατοπέδου στον Φενεό έγινε σύσκεψη των Οργανωτικών της ΚΕΠΠ, και μετά τη σύσκεψη ο Ζέγγος έδωσε την παρά κάτω «γραμμή». «Κάθε σύλληψη πρέπει να γίνεται ύστερα από έκθεση της λαϊκής ασφάλειας, να γίνονται προσεκτικές ανακρίσεις, και να παίρνονται καταθέσεις. Καμία ανάμιξη δεν πρέπει να έχει το κόμμα στις συλλήψεις. Να συσταθούν καλά ανακριτικά γραφεία στον Εφεδρικό ΕΛΑΣ. Να παίρνονται καταθέσεις, να ετοιμάζονται δικογραφίες και οι κρατούμενοι να στέλνονται να δικάζονται στην Ταξ/ρχία».

Ο μελλοθάνατος Νικήτας Σαμαρτζής, το Μάρτιο του 1945 ως πιστό μέλος του Κόμματος πήρε επάνω του τις δικές του ευθύνες, και επειδή ο σ. Ζέγγος ειχε διαγραφεί κατέθεσε:

"Στο στρατόπεδο Μονής Αγίου Γεωργίου έφερναν κρατούμενους από διάφορες περιοχές και τους συνόδευαν οι αποτελούντες την ΟΠΛΑ διαφόρων περιοχών. Από το στρατόπεδο τους περνάμε λίγους - λίγους και τους εκτελούσαμε σε διάφορες περιοχές του δασώδους της πέριξ της Μονής». «Για τη σύλληψη των κατοίκων τα κομ. Γραφεία των χωριών έδιναν στον Όθωνα Τζανέλο κατάσταση να συλληφθούν. Τους απέδιδαν κατηγόριες ότι συνεργαζόταν με τα Τάγματα Ασφαλείας. Για τη σύλληψη του οιουδήποτε έπρεπε να αποφασίσει το Κομ. Γραφείο του χωριού του. Οι αποτελούντες το γραφείο το κομματικό συγκέντρωναν τα στοιχεία και τα έδιναν στο Γραμματέα της Αχτίδας. Σε περίπτωση διαφωνίας ο Γραμματέας έδινε τις γενικές κατευθύνσεις των συλλήψεων και εκτελέσεων. Το αρχηγείο του 6ου Συντάγματος ήταν στη Γκιόζα εκπροσωπούμενο από το Βαζαίο , το Νικήτα ή Λέκκα, τον Πελοπίδα, τον Μενέλαο, το γιατρό Κόλλια, το δάσκαλο Πούλο και το Γεώργιο Τσαούση διοικητή της ΟΠΛΑ. Το κομουνιστικό Κόμμα είχε ως αντιπρόσωπο το Γραμματέα του Πελοποννησιακού Γραφείου σ.Στάθη ή Τριαντάφυλλο, (Ζέγγο), που παρέμενε στα Καλύβια στο σπίτι της Βενετσιάνας Καψομαλούκη και έλεγχε όλη τη περιφέρεια Κορινθίας. Στο σπίτι του έπαιρναν αποφάσεις με τους Αποστόλη Καραΐσκο από Ηράκλειο Νεμέας ή Ρούμελη, και Λέκκα Νικήτα όστις έλεγε στους κρατούμενους να ειδοποιήσουν τους δικούς τους που είναι στην αστυνομία ή στα Τάγματα να φύγουν και να πάνε στο αντάρτικο. Αυτοί αποφάσιζαν για συλλήψεις και εκτελέσεις. Ο στρατοπεδάρχης μου έλεγε ότι οδηγίες για τις εκτελέσεις έπαιρνε από το σ. Στάθη και το σ. Νικήτα ή Λέκκα".

Επομένως υπάρχουν οι καταθέσεις που υπέγραψαν τα χιλιάδες θύματα, και υπάρχουν και τα σημειώματα των οργανώσεων. Όπως βρέθηκε το πιστόλι του Μπελογιάννη να βρεθούν και τα χαρτιά που παρέδωσαν στον Ζαχαριάδη το στέλεχη που δεν φορτώθηκαν ευθύνες. Δηλαδή ο Αχιλλέας Μπλάνας, ο Νικος Μπελογιάννης, ο Θεόδωρος Ζέγγος, ο Τάκης Κουλαμάς και τα άλλα στελέχη όπως ο Βασίλης Λέκκας.
Από αυτούς μόνο ο Μπελογιάννης δικάστηκε αλλά για κατασκοπία.


Εμπρός λοιπόν, ζητήστε από το ΚΚΕ
να παρουσιάσει τα "ντοκουμέντα" με τις ομολογίες των σφαγμένων.
   

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αυτη η ΣΥΜΜΟΡΙΑ, δολοφονων κι μισελληνων, εχει θεση κι παρουσια μεσα στην Βουλη ?!

Και αυτη η ΣΥΜΜΟΡΙΑ δολοφονων κι μισελληνων, συγκυβερνησε με τους δηθεν δεξιους πατριωτες του Μητσοτακη??


Εεεε, ρε καταντια κι ξευτιλα.

Μα τον Θεο, ειναι σκετη τρελα εαν συλλογιστει κανεις το ποσο προβατα εχουμε καταντισει.

Εχουμε τους σφαγεις του Ελληνικου Λαου να νομοθετουν, να τον "αντιπροσωπευουν" !?

Πτουσου διαολε

eksothen

Ανώνυμος είπε...

Εσύ γιατί δεν τα ζητάς Χατζάρα, που είσαι και δημοσιογράφος-ιστορικός ερευνητής;

PlatonAfHellas είπε...

ΥΓΕΙΑ, τό CKG, Communistic Κόμμα Greece, Ελληνικόν Κόμμα οὐδέποτε ἦτο. Εὐτυχῶς, ἒφυγα ἀπὸ μέλος τους τὸ 1982, διότι ἐπσδίωξαν νὰ μὲ σκοτώσουν. Ὃσοι ἀρνοῦνται νὰ υπακούσουν τοὺς τοπάρχας δολοφονοῦνται. Οὐδεμία ἀνωτάτη Γραμματεία σώζει κάποιον. Εἶναι κόμμα ἀλληλοσφάζομαι ἀπὸ τὴν βάσιν. Ἡ προσωπικότης τοῦ ὂντος κονιορτοποιείται ὃπως εἰς τὰ ἀμπραχαμίτικα κοπάδια. Οἱ Λατινικῆς ὀνομασίας Communistas, socialistas, abrahamistas εἶναι κοπάδια τῆς Σιών, ἐγκληματικαί ἀγέλαι καὶ ληστρικαί. Σφάζουν, σκοτώνουν, ἀτιμάζουν, καταστρέφουν ὃπως οἱ ἑβραῖοι-ἰουδαῖοι, ἲδε Γεσούα εἲτε Ἰησοῦ Ναυῆ. Ἰδίαν πορείαν ἀκολουθοῦν Ιουδαῖοι, Σαουλίσται, οἱ μετωνομαζόμενοι τὸ 160 μεχ χριστιανοί καὶ ὀρθόδοξοι ἢ καθολικοί (ἑκατομμύρια Ἓλληνες εἰς Σκυθόπολιν 340 - 415), Ἰησουΐται (Πολλά ἑκατομμύρια Λατιναμερικάνοι, Ἲνκας, Ἀζτέκοι) Σαξωνοκέλτες Ἀγκλικανοί (100 ἑκατομμύρια Ἰνδιάνοι), ἰσλαμισταί (....). Ἢθελα νὰ ἢξερα τὶ κωδικούς ἒχουν ἀνακαλύψει οἰ ραββίνοι τῆς Σιῶνος, 1) Ἀποχαυνώσεως καὶ προβατοποιήσεως ὢστε νὰ μὴν ἀντιστέκονται 2) νὰ μετατρέπονται εἰς δολοφόνους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κι αν είναι αποκάλυψη! Ο Κανελλόπουλος ήταν μέλος του ΚΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

@Πέμ Ιουλ 06, 04:00:00 μ.μ.

Ότι και εάν κάνετε ότι και εάν λέτε
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
ΤΟ ΦΩΣ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΘΑ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

Αλλάξτε τροπάριο σας βαρέθηκε η Ελλάδα ολόκληρη, κρυτο φανερο αριστερο κομμουνιστές ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.
η Ελλάδα πριν την έλευση Του θεανθρώπου Χριστού μας είχε καταντήσει ακριβώς όπως η σημερινή.
Ρωμαική επαρχία με την Αθηνα κατακλεμμένη , αλλού αυτά για τις σφαγές.
Όλα τα παραμύθια έχουν κοντα ποδάρια.

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...