7/4/18

Ντροπή στον Παπά που λειτούργησε τον Άθεο Αλεξ Χαβαναγκίλα

Ύπαγε οπίσω μου Σατανά
Ο Άθεος και Αβάπτιστος Αχασβήρος,
ο Ιούδας, «παρακολούθησε», για
τηλεοπτικούς και επικοινωνιακούς λόγους, 
«μαζί με την οικογένεια του την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου», στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου, στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε γράψει συνθήματα.
Δεν ξέρω αν είναι ακόμα δήμαρχος στο νησί ο πουστοδήμαρχος, που ήθελε να παντρεύει πρώτος τους Πούστηδες.
Ο Άθεος και Αβάπτιστος Αχασβήρος,
θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Αναστάσεως,
στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Λιβάδια, στο λιμάνι του νησιού. Ντροπή στο Παπά που τον λειτούργησε στον Επιτάφιο.
Ελπίζω οι Χριστιανοί σήμερα να τον διώξουν, να μην μαγαρίσει την Ανάσταση και την Εκκλησία.
Πρώτα να φύγει το Άθεο και Αβάπτιστο κομμούνι και μετά «Δεύτε Λάβετε Φως». Να μια ευκαιρία, να γίνει διάσημος ο ιερέας του Αγίου Νικολάου Τήλου. Και όπως ο Αναστηθείς Χριστός να του πει.
«Ύπαγε οπίσω μου Σατανά»!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήξερε που πήγε ο Πουστραλέξης στο πουστρονήσι δεν φοβόταν για γιαούρτια και κράξιμο. Το ίδιο έκανε και Γιωργάκης που πήγαινε Κρήτη

avdargor είπε...

ρε χατζατζαρα (κατά τον μπλογκερ διηνεκή) εν ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΣΙΤαΤΟ,ΠΟΥ ΘΑ προσπαθω να αναπτύξω αργοτερα ισως,οταν μπορεσω. οι συριζςιοι ΔΕΝ είναι χριστιανοι,ΔΕΝ είναι ελληνες,ωραια.... βλεπε πχ διαχωρισμος κρατους κτλπ κτλπ,εκφανσεις. εμεις....γιατι όμως συνεχιζουμε να ειμαστε υπο την ΣΚΕΠΗ αυτων,μου λες ρε κυριε? εκει έγκειται ολη η κακομοιρια σας η αβλετηρια σας η μοιρολιγια σας κ ολη η καταντι ασας δλδ ο φοβος σας κ δε ξερω τι. αφου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ελληνες,γιατι ανεχεστε κ υπόκεινται ολοι σας υπο την σκεπη των? απαντα. ελπιζω να μη βγηκε δυσνοητη η σκεψη μου αυτή,νομιζω ότι καταλαβες.

Ανώνυμος είπε...

Τα χρόνια περνούν, τα Βαλκάνια πλέον δεν φλέγονται και οι πληγές κλείνουν με τα θύματα να ζητούν δικαιοσύνη. Η Βρετανική εφημερίδα Guardian χαρακτηρίζει τη δράση των Ελλήνων εθελοντών στη Βοσνία, το πιο καλοκρυμμένο μυστικό της Ελλάδας, καθώς μια ολόκληρη χώρα -με ελάχιστες εξαιρέσεις – έσβησε μερικά τηλεοπτικά και φωτογραφικά καρέ από τη συλλογική της μνήμη. Έμειναν μερικοί δημοσιογράφοι, όπως η ομάδα του Ιού, ο Τάκης Μίχας και πιο πρόσφατα η δημοσιογραφική ομάδα του Έθνους, να κυνηγούν μια αλήθεια. Το 2005 ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος έφερε το θέμα στη Βουλή, με αποτέλεσμα να διαταχθεί έρευνα από τον τότε υπουργό δικαιοσύνης κ.Παπαληγούρα, που το 2011 κατέληξε στο αρχείο.

Αν πιστέψουμε το συμβολισμό της καταδίκης Μλάντιτς, πράγματι ποτέ δεν είναι αργά για όσους διαπράττουν τέτοια εγκλήματα να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Δεν πρόκειται να ξυπνήσουμε φαντάσματα του παρελθόντος, αλλά μπορούμε να “διορθώσουμε” τη συλλογική μας μνήμη και τη σημερινή μας συνείδηση, για μια υπόθεση που έρχεται από το παρελθόν, αλλά μυρίζει μπόχα από το μέλλον. Δεν έχουν περάσει μερικοί μήνες από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Ελλάδας-Βοσνίας, όταν στο Καραϊσκάκη σηκώθηκε το ανατριχιαστικό πανό “Μαχαίρι-Σύρμα-Σρεμπρένιτσα” και αντιμετωπίστηκε ως ένας απλός χουλιγκανισμός. Ακριβώς γιατί στο συλλογικό φαντασιακό αυτής της χώρας, στη Σρεμπρένιτσα Έλληνες πολέμησαν με τους Σέρβους ορθόδοξους αδερφούς για να ανακόψουν την επέλαση των Μουσουλμάνων.

Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να ανοίξει και πάλι το φάκελο της ελληνικής συμμετοχής στο πόλεμο της Βοσνίας. Και να τα συζητήσουμε όλα. Τι είπαμε τότε, σε τι πιστέψαμε και ποιοι ήταν πίσω από τους Έλληνες παρακρατικούς. Αυτούς που πρέπει να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για εγκλήματα πολέμου, να δικαιωθούν τα θύματα και να σταματήσει ο θάνατος να κάνει τις διακοπές του στο Σεράγεβο.

News247 – Λευτέρης Αρβανίτης

http://news247.gr/eidiseis/gnomes/o-ratko-mlantits-kai-to-pio-kalokrymmeno-mystiko-ths-elladas.4951762.html

Ανώνυμος είπε...

Ισλάμ, ριζοσπαστικοποίηση και γεωπολιτική ανάλυση

Αρκετοί είναι αυτοί που ασχολήθηκαν με το ζήτημα της «Ισλαμιστικής» τρομοκρατίας στην προσπάθεια τους να αποκωδικοποιήσουν τις συμπεριφορές των τρομοκρατών. Οι δυτικοί ερευνητές, σχεδόν όλοι, έχουν αποτύχει να παρουσιάσουν μια αξιόπιστη ανάλυση και εξήγηση έτσι ώστε να κατανοήσει ο απλός κόσμος τις απαρχές της λεγόμενης «Ισλαμιστικής» ριζοσπαστικοποίησης. Η αποτυχία έγκειται σε τέσσερις κύριους παράγοντες: Άγνοια της Ισλαμικής θεολογίας, προσέγγιση της ριζοσπαστικοποίησης με λάθος «εργαλεία», ισλαμοφοβία, και εξυπηρέτηση γεωπολιτικών δεξαμενών σκέψεων και συμφερόντων.

https://www.youtube.com/watch?v=MQcvtHorlqs

panagos είπε...

Σπύρο, Καλή Ανάσταση!

Πέτρος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mike είπε...



Ο Τάσος (Αναστάσιος) Αλιφέρης,Δήμαρχος Τήλου,δεν ζει.Απεβίωσε τον Μάρτιο του 2012.
Πληροφορίες από την Οβριοβικιπέντια.

Γνωρίζετε,αυτός που με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πάντρευε (με πολιτικό,υποθέτω,γάμο)
πούστηδες,λεσβίες,γαιδάρους,καμήλες και το κακό συναπάντημα.
Δήμαρχος Τήλου είναι τώρα η θυγατέρα του.

Ανώνυμος είπε...

Oι εβραιοι στα ειπανε αυτα ρε λαμογιο; Ή οι ιοι της κομσομολας Μερκελ;
Αει στο διαλο πουσταριο.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...