24/4/18

Αχταρμάς από πράκτορες και ανώμαλους

Ο καλός Θεός να μας φυλάει από τους φιλάνθρωπους του Σατανά. Η αλήθεια δεν έχει χορηγό και πως να την μάθεις

Όλα τα ρουφιανοκάναλα σας ενημέρωσαν ότι «εξηνταέξι Αμερικανοί γερουσιαστές υπέγραψαν επιστολή ζητώντας από τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ν’ αποφυλακίσει τον Αμερικανό , ευαγγελιστή πάστορα από τη Βόρεια Καρολίνα Άντριου Μπράνσον που ζει στην Τουρκία για περισσότερα από 20 χρόνια ».

Δεν σας είπαν όμως ότι 66 γερουσιαστές συμφώνησαν και υπέγραψαν για να σώσουν τον υπέρ- πράκτορα της Cia στην Τουρκία, στου οποίου την αποκάλυψη συνέβαλαν οι ρωσικές υπηρεσίες.

Και η ένταση από τον φόβο των αποκαλύψεων έχει φτάσει στο απροχώρητο, και λόγω του Μπράνσον απειλείται η σύρραξη αμερικανών –Ερντογανικών στη βόρεια Συρία.

Ο λωποδύτης και παιδόφιλος Πίτερ Ντάλγκλις , που συνελήφθη στο ΝΕΠΑΛ για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, έκλεισε το ίδρυμα του στον Καναδά, το ίδιο βράδυ που βγήκε πρόεδρος ο Τραμπ και κατέφυγε στο Νεπάλ.

Το ίδρυμα του Ντάγκλις, συνδεόταν άμεσα με το ίδρυμα Κλίντον και τις «τελετές» των Ομπάμα και Κλίντον.

Η σύλληψή του Πίτερ Ντάλγκλις, έγινε πριν από 6 ημέρες, μετά από προσωπική παρέμβαση του διευθυντή της Cia Μάικ Πομπέο, ύστερα από εντολή του Τραμπ και είναι μέρος του πολέμου των ανθρώπων γύρω από τον Τραμπ με τους ανθρώπους των Κλίντον και άλλων πολλών που συνδέοντα με φοβερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτή η ανώτερη «διασύνδεση» συνέβαλε ώστε στο βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου για τη νεοελληνική γλώσσα, να υπάρχει κείμενο του ανώμαλου παιδόφιλου Πίτερ Ντάλγκλις.

Εάν βρεθούν άνθρωποι ιδίως στην εισαγγελία να ακολουθήσουν τα ίχνη του πώς βρέθηκε ο παιδόφιλος ανώμαλος στο βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου, θα μάθουμε πολλά για το ελληνικό κύκλωμα. Κοντά σε αυτά το κύκλωμα των λυμεώνων του ανθρώπου του Γεννήματα στην Γιούνισεφ , δεν είναι τίποτα.

Ζητήστε κατεπείγουσα έρευνα για το πώς βρέθηκε το κείμενο του σεσημασμένου παιδόφιλου Πίτερ Ντάλγκλις στο βιβλίο για τη νεοελληνική γλώσσα της Γ΄ Γυμνασίου. Να μάθουμε ποιος το πρότεινε και ποιοί το ενέκριναν Είναι επείγον.

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

soulis είπε...

Αυτον τον Νταλκγλις δεν τον ηξερα αλλα οπως εχω ξαναγραψει εδω υπαρχει και η αλλη περιπτωση .
Αυτη του εβραιου δηθεν ηγετη του Μαη του 68 του Ντανιελ Κο(ε)ν Μπετιτ πατενταρισμενου παιδοφιλου που εχει υμνησει μαλιστα δημοσια την παιδοφιλια και εχει υπερασπιστει τον αλλο εβραιο σοδομιστη ανηλικων κοριτσιων τον Πολανσκι.
Αυτο το σκουπιδι Συριζα ΠαΣοκ και ΝΔ με τους διαφορους Φορτσακηδες και Μουλοπουλους πρυτανεις τον εχουν αναγορευσει απο κοινου επιτιμο διδακτορα του Πανεπιτημιου Αθηνων και ισως και Θεσσαλονικης δεν ειμαι σιγουρος.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Τι να βρεθούν στην εισαγγελία, Σπύρο;;;
Άνθρωποι;;;
Μήπως ξέχασες την καταγγελία της ΕΝΤΙΜΗΣ ΕΦΕΤΟΥ Μαρίας Μαργαρίτη, για σεξουαλικά όργια και βιασμούς παιδιών στην ... "δικαιοσύνη";;;

Μήπως ξέχασες, πως ανώτατος δικαστικός, συνέχισε να δικάζει, παρά το γεγονός πως είχε κατηγορηθεί για βιασμό του ίδιου του του παιδιού;;;

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!


Καλλιόπη Σουφλή