23/4/18

Σαν σήμερα το ΝΑΤΟ σκότωσε την ενημέρωση στο Βελιγράδι , η ελληνική Ψωρο-Ελίτ ακλούθησε τον Πάλερετ και τον εστεμμένο τενεκέ στην Αίγυπτο, και ο Τζέφρυ Παπαεβραίου, παρέδωσε τους Έλληνες στα Πάντσερ του ΔΝΤ. Στις 23 Απριλίου/ 5 Μαΐου 1821, έγινε και η μάχη στην γέφυρα της Αλαμάνας στον Σπερχειό.

Τα ξημερώματα της 23ης Απριλίου 1999, την 30 ημέρα του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας, στις 02:06 ακριβώς ενας πύραυλος χτύπησε το τμήμα μεταδόσεων (Master) του κεντρικού Στούντιο της Ράδιοτηλεόρασης της Σερβίας Βρήκαν τραγικό θάνατο 16 εργαζόμενοι της νυκτερινής βάρδιας , οι οποίοι ήσαν υπεύθυνοι για την κανονική ροή του προγράμματος και τραυματίστηκαν άλλοι 18, εκ των οποίων 4 έμειναν ανάπηροι. Ήταν ένα έγκλημα κατά της ενημέρωσης της ΝΤΠ, κατά της αλήθειας και κατά της ελευθερίας της Γνώμης. Το ΝΑΤΟ είπε ότι το Στούντιο ήταν στρατηγικός στόχος ότι γιατί η RTS , «είχε σημαντική συμβολή στην πολεμική προπαγάνδα και στην εκστρατεία κατά του πληθυσμού του Κοσσυφοπεδίου» Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ενημέρωση και δεν έχει ζητήσει ποτέ συγνώμη. Ουτε το Κράτος Δικαίου. Οοδι θέλετε μπορείτε να διαβάσετε πιο πολλά εδώ  http://deltio11.blogspot.gr/2015/04/blog-post_520.html και εδώ  http://deltio11.blogspot.gr/2017/04/23-1999-30.html

Πέρασαν οκτώ χρόνια από τις 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 όταν το Αβάπτιστο της Μαργαρίτας, ανακοίνωνε από το Καστελλόριζο, την επιχείρηση υποδούλωσης των Ελλήνων στο ΔΝΤ και τους δανειστές .
Ο πράκτωρ Τζέφρυ ανακοίνωσε την προειλημμένη απόφαση να γίνει η Ελλάδα η πρώτη αναπτυγμένη χώρα και μάλιστα μέλος της Ε.Ε. που προσέφευγε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ο Αβάπτισος και το ΠΑΣΟΚ και η Ψωρο-Ελίτ που εξυπηρετούσαν μετέτρεψαν έτσι την Ελλάδα σε μια αποικία χρέους περιορισμένης Κυριαρχίας, που την κυβερνούσε η Τρόικα. Έτσι, για να μας «σώσουν» επέβαλαν σκληρή λιτότητα, μείωσαν μισθούς και συντάξεις, κατάργησαν τις συλλογικές συμβάσεις, κούρεψαν καταθέσεις και αποθεματικά, πήγαν την ανεργία στο 30% , κατέστρεψαν τους μικρομεσαίους και οδήγησαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, και 7000 στον θάνατο. Να θυμίσω ότι και ο μια έτσι και μια κοκορέτσι πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης, στις 16 Μαρτίου 2010 μιλώντας στο ρ/σ Flash, είχε ταχθεί υπέρ του ενδεχομένου προσφυγής στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , «για να μην συνεχίσει η Ελλάδα να δανείζεται με επιτόκια ύψους 6,5%». Και στις 18 Μαρτίου 2010 είχε δηλώσει: «Υπάρχουν χρήματα που μας περιμένουν στο ΔΝΤ. Το θέμα είναι πως θα πετύχουμε καλύτερους όρους και χαμηλότερο επιτόκιο. Και μετά, πρέπει να κάνουμε μια κουβέντα εξαρχής με την ΕΕ για τη συμπεριφορά της, όπως αυτή εκφράστηκε, ιδιαιτέρως από τη κ. Μέρκελ».
Το ενδιαφέρον είναι ότι οκτώ χρόνια μετά, ο πράκτωρ Παπαεβραίου παραμένει στην πολιτική, και υπάρχει ένα 6-7% που θα ξαναψήφιζαν τα καθάρματα του ΠΑΣΟΚ.

Όλα τα γεγονότα της 23ης Απριλίου θα τα διαβάσετε εδώ http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2018/04/23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...