24/4/18

Μην περιμένετε να τον ρίξουν τα ΣΥΡΙΖΟζόμπι. Οι Πασοκορουφιάνοι δεν είναι κανονικοί άνθρωποι, αλλά κομματόσκυλα.

Πολύ αχός ακούγεται, από τους ψιθύρους, των «δυσαρεστημένων» βουλευτών των ΕΚΟΥΜΟΥ. Βλέπετε οι ψηφοφόροι της Κεντρο-αριστεράς εγκατέλειψαν το πλοίο της Αριστεράς και οι βουλευτές, το βλέπουν στον άμεσο περίγυρό τους, και ξέρουν ότι εξεμέτρησαν το ζην.
  Οπότε κάνουν κόνξες, για να πάρουν κάτι, πριν σαλπάρουν για τον άλλο κόσμο. Η κοινοπραξία, ήταν και είναι αμοιβαίου συμφέροντος. 

Οι δυο «σύνδεσμοι», του ΣΥΡΙΖΑ με την άλλοτε κραταιά πράσινη ΓΕΝΟΠ, από την Αρκαδία και την Φλώρινα, το πολύ -πολύ να πηδήξουν στον Ζάλογγο. Και ο άλλοτε Πασοκοχριστινός Μπόλαρης, έχει ψηφίσει τόσα και τόσα, που δεν του έχει απομείνει, ούτε το φύλλο συκής, για να μιλάει για τους γκέι γονείς. Τα ΣΥΡΙΖΟζόμπι, οι Πασοκορουφιάνοι, δεν έχουν ηθικές αξίες και συνείδηση. Μόνο συμφέροντα. Οπότε δεν θα ρίξουν τον Χαβαναγκίλα.

Οι ΣΥΡΙΖΟζόμπι βουλευτές που «διαμαρτύρονται» θα απαιτήσουν την απόλυση του γελοίου υπουργούς προστασίας των αλβανών δολοφόνων και του γελοίου Κυρ-Φώτη που θα «νοίκιαζε» τις γαλλικές φρεγάτες;

Τα έξωθεν αφεντικά, εκ μέρους των οποίων η συντρόφισσα Σεκερίνσκα προέβλεψε πρόωρες εκλογές θα ανατρέψουν τον ALEXIS, όταν διαπιστώσουν ότι δεν μπορεί να περνάει με ένα χαμόγελο τα του ζητήσουν.

Τα Σκόπια, έφαγαν κοτζάμ Νωθρό, τον Αλεξ Χαβαναγκίλα, που είναι και Αχασβήρος θα αφήσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...