25/4/18

Προσοχή: Πέμπτη Φάλαγγα

Μια εφημερίδα, (αριστερών συντακτών), και ένας επί τόπου πράκτορας της ΜΙΤ, προσπαθούν χρησιμοποιώντας την Ελευθερία του Τύπου, να εξαπατήσουν τις ελληνικές στρατιωτικές αρχές αλλά και τη δικαιοσύνη και να αποκοιμίσουν τον ελληνικό λαό, για την άσκηση κατάληψης της Λέσβου, που έκαναν τούρκοι καταδρομείς που ήρθαν ως τουρίστες του Σαββατοκύριακου, μαζί με τους 6000 Εφεδρικούς που έχουν ήδη πάνω στο νησί.

Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουν ήδη συλληφθεί με την κατηγορία της κατασκοπίας, αλλά και για τη διάδοση μίσους και ψευδών ειδήσεων, με την αυτόφωρη διαδικασία.

Εγώ είμαι φτωχός, και δεν μου περισσεύουν για παράβολα για να τους καταθέσω μήνυση. Κάποιοι όμως που είναι βουλευτές θα έπρεπε να το είχαν κάνει ήδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...