22/4/18

Τα λαμόγια στην γη των Μακάρων

Οι Λαθραίοι ζουν στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα από τους Έλληνες, το λέει και ο ΟΗΕ

Εκτός από τους δικούς μας μυαλοπώληδες που θέλουν να πουλήσουν «έξυπνους μετρητές» στους χαζούς καταναλωτές «για να μην έχουν ακριβό ρεύμα», υπάρχουν και άλλα μεγαλολαμόγια στον ΟΗΕ που τα «οικονομάνε» μετρώντας από το 2012 την ανθρώπινη ευτυχία, με την ευλογία του πάπα , σε 156 χώρες. Φέτος μέτρησαν και την ευτυχία των Λαθραίων σε 117 χώρες.

Η έκθεση του ΟΗΕ για την Παγκόσμια Ευτυχία παίρνει υπόψη της , το κατά κεφαλήν Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν, την κοινωνική στήριξη, την ελευθερία, το προσδόκιμο υγιούς ζωής, την «γενναιοδωρία», και την «απουσία διαφθοράς».

Σε ότι μας αφορά τα λαμόγια μετράνε την ευτυχία και σε μια χώρα που λέγεται Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου που δεν είναι μέλος του ΟΗΕ. Τέλος πάντως εκεί οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι πιο ευτυχισμένοι από εμάς. Βρίσκονται στην 58η θέση. Οι άλλοι, οι Κύπριοι, είναι στην 61η.
Οι Λαθραίοι που ζουν στην Κύπρο είναι στην 30η.

Οι Έλληνες είμαστε στην 79η θέση πίσω από τους Σέρβους που είναι στην 78η. Οι Αλβανοί στο Κόσσοβο αλλά και οι αιχμάλωτο Σέρβοι στο βορρά του Κοσσυφοπεδίου είναι πιο ευτυχισμένοι από τους άλλους Σέρβους , στην 66η θέση. Οι λαθραίοι που ζουν στην Ελλάδα, εις βάρος των Ελλήνων είναι πολύ πιο ευτυχείς Από τους Έλληνες. Είναι 18 θέσεις πιο πάνω. Στην 61η, θέση στην κατάταξη των 117 χωρών υποδοχής.

Από τα Βαλκάνια και την Τουρκία, στην καλύτερη θέση είναι οι Ρουμάνοι, (52η ) και στην χειρότερη οι Αλβανοί.(112η). Λίγο πιο πάνω οι Βούλγαροι, (100).

Ο Κομμουνιστικός Παράδεισος του ΝΑΤΟ και του Τζουκάνοβιτς στην 81η θεση, οι Κροάτες στην 82η, οι Γκορνομακεντόνσκοι στην 89η, και οι λαοί της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης στην 93η. Από τους παλιούς Γιουγκοσλάβους οι πιο ευτυχισμένοι είναι οι Σλοβένοι. Στην 51η θέση.

Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι το 2017 ζούσαν στην Φιλανδία, που ανέβηκε από την πέμπτη θέση που ήταν πέρυσι και ξεπέρασαν τους ευτυχισμένους Νορβηγούς που έμειναν φέτος στην δεύτερη θέση. Ακολουθούν η Δανία, η Ισλανδία, η Ελβετία, η Ολλανδία, ο Καναδάς, η Νέα Ζηλανδία, η Σουηδία και η Αυστραλία.

Οι πιο δυστυχισμένοι ζουν στην Συρία (150), την Ρουάντα (151) , την Υεμένη (152), την Τανζανία (153) , το Νότιο Σουδάν, (154), την Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία (155) και το Μπουρούντι (156).

Στις ΗΠΑ, παρόλο που ο πλούτος αυξήθηκε , επειδή δεν υπάρχει δίκαι Κοινωνία όπως θέλουν οι τραπεζίτες και ο Σόρος, οι Αμερικανοί είναι λιγότερο ευτυχισμένοι και έπεσαν στην 18η θέση της λίστας της ευτυχίας .Οι ευτυχισμένοι Γερμανοί είναι στην 15η. Τ


α λαμόγια του Σόρος και του βαθέως κράτους αμεσως διαπίστωσαν ότι η ευτυχία των αμερικανών επηρεάζεται αρνητικά από τον Τραμπ. « ο δείκτης ευτυχίας επλήγη από , μια αύξηση στην αντίληψη για τη διαφθορά στην κυβέρνηση και στον επιχειρηματικό χώρο και μια μείωση της εμπιστοσύνης στους δημόσιους θεσμούς. Προφανώς έχουμε μια κοινωνική κρίση στις ΗΠΑ: περισσότερη ανισότητα, λιγότερη εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση», δήλωσε ο φίλος του Μπαρουχάκη και άνθρωπος του Σόρος καθηγητής Τζέφρι Σακς του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης. «Οι ενδείξεις αυτές δεν είναι καλές για τις ΗΠΑ. Η χώρα γίνεται όλο και πλουσιότερη αλλά δεν γίνεται πιο ευτυχισμένη», είπε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Τζέφρυ Σακς που αναφέρεις Χατζάρα, είναι άνθρωπος του Σόρος και φυσικά φίλος του Βαρουφάκη... Όλα αυτά είχαν αποκαλυφθεί το 2015, όταν μέσα στη Βουλή παπαράτσι με τηλεφακό είχε φωτογραφήσει τα μηνύματα που έστελνε ο Βαρουφάκης με το κινητό του:

https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-george-soros-o-jeff-sachs-o-tsipras-ke-o-barufakis/

Όμως κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν αναμετάδωσε ποτέ αυτές τις φωτογραφίες, ούτε ένα!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...