25/4/18

Οι αγράμματοι ρουφιανογράφοι των 50 ευρώ και η παραπληροφόρηση

Οι εργολάβοι των 50 ευρώ , που υπηρετούν την βιομηχανία της παραπληροφόρησης είναι εντελώς αγράμματοι.
Και αυτά που τους δίνουν πολλά είναι.

Αγράμματος ρουφιανογράφος ενημέρωνε χθες τους τσάμπα αναγνώστες του: «Ε.Ε σε Ερντογάν: Ανάβαλε τις εκλογές - Διακυβεύεται η νομιμότητά τους»! και αμέσως πιο κάτω εξηγούσε : «Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής Παρακολούθησης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης».
Το ότι το «Συμβουλίο της Ευρώπης», είναι μια εντελώς διαφορετική «προσωπικότητα» από την ΕΕ για τον αγράμματο ρουφιάνο δεν είχε καμμιά σημασία.
Όλα Ευρώπη.
Και χέστηκε ο Ταγίπ, που του είπε η «Επιτροπή Παρακολούθησης».

Εκτός από αυτούς τους ρουφιάνους άλλος «αριστερός» πράκτορας της ΜΙΤ έγραφε στο διαδίκτυο για να εξηγήσει τις ζημιές που προκάλεσαν οι εφεδρικοί της ΜΙΤ μαζί με τους πεμπτοφαλαγγίτες που τους βοήθησαν, ότι η επιχείρηση της ΜΙΤ στη Λέσβο είχε την κωδική ονομασία, «Kristal Gece»!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...