25/4/18

Οι αγράμματοι ρουφιανογράφοι των 50 ευρώ και η παραπληροφόρηση

Οι εργολάβοι των 50 ευρώ , που υπηρετούν την βιομηχανία της παραπληροφόρησης είναι εντελώς αγράμματοι.
Και αυτά που τους δίνουν πολλά είναι.

Αγράμματος ρουφιανογράφος ενημέρωνε χθες τους τσάμπα αναγνώστες του: «Ε.Ε σε Ερντογάν: Ανάβαλε τις εκλογές - Διακυβεύεται η νομιμότητά τους»! και αμέσως πιο κάτω εξηγούσε : «Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής Παρακολούθησης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης».
Το ότι το «Συμβουλίο της Ευρώπης», είναι μια εντελώς διαφορετική «προσωπικότητα» από την ΕΕ για τον αγράμματο ρουφιάνο δεν είχε καμμιά σημασία.
Όλα Ευρώπη.
Και χέστηκε ο Ταγίπ, που του είπε η «Επιτροπή Παρακολούθησης».

Εκτός από αυτούς τους ρουφιάνους άλλος «αριστερός» πράκτορας της ΜΙΤ έγραφε στο διαδίκτυο για να εξηγήσει τις ζημιές που προκάλεσαν οι εφεδρικοί της ΜΙΤ μαζί με τους πεμπτοφαλαγγίτες που τους βοήθησαν, ότι η επιχείρηση της ΜΙΤ στη Λέσβο είχε την κωδική ονομασία, «Kristal Gece»!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...