18/4/18

Πωπωπώ τύφλα νάχει η Χαγκανά

Ρε φοβούνται τα αριστερά παλικάρια της φακής;
Ο κεφτές Άλεξ Χαβαναγκίλα, σύμφωνα
με τους επικοινωνιολόγους του και τους ρουφιάνους 
της προπαγάνδας, ως άλλος Παλαιολόγος ,
κατά την επιστροφή του από το Καστελόριζο στη Ρόδο, αγνόησε τη «διπλή τουρκική παρενόχληση» στο Σινούκ που τον μετέφερε, διότι έχει «αριστερή ψυχή»,
ο ηρωικός κιοφτές, Alexis Πουστραλέξης.

«Πηγές του ΓΕΑ», έλεγαν στους ρουφιάνους της προπαγάνδας ότι δύο τουρκικά μαχητικά εισήλθαν στον ελληνικό εθνικό εναέριο χώρο, «ζητώντας τα στοιχεία πτήσης από το Σινούκ που μετέφερε τον κ. Τσίπρα».

Το κακό είναι , ότι εκτός από την «παρενόχληση» δεν του έκαναν και τίποτα άλλο οι..... «Τούρκοι».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυσαρεστημένοι με τον Μακρόν έξι στους δέκα Γάλλοι

Εξι στους δέκα Γάλλοι δηλώνουν «δυσαρεστημένοι» από τις ενέργειες του Εμανουέλ Μακρόν έναν χρόνο μετά την εκλογή του στην προεδρία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ifop-Fiducial.

Στην ερώτηση «συνολικά, έναν χρόνο μετά την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν ως προέδρου της Δημοκρατίας, θα λέγατε ότι είστε ικανοποιημένος, μάλλον ικανοποιημένος, μάλλον δυσαρεστημένος ή πολύ δυσαρεστημένος», το 58% απαντούν «δυσαρεστημένος, εκ των οποίων το 24% «πολύ δυσαρεστημένος» και το 34% «μάλλον δυσαρεστημένος».

Το 42% δηλώνουν «ικανοποιημένος» (38% «μάλλον ικανοποιημένος» και 4% «πολύ ικανοποιημένος»).

Ως προς τις δεσμεύσεις που ο Εμανουέλ Μακρόν ανέλαβε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, το 57% θεωρούν ότι «τηρήθηκαν» και το 43% το αντίθετο.

Το 67% έχουν θετική γνώμη για τις ενέργειές του ως προς τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ενωση, το 63% έχουν θετική γνώμη για την εικόνα της Γαλλίας στο εξωτερικό, το 56% για την αύξηση της ελκυστικότητας της Γαλλίας, ενώ μόνο το 27% εμφανίζονται ικανοποιμένοι για την μεταρρύθμιση των συντάξεων και το 18% για την κατάσταση των νοσοκομείων.

Στο 73% θεωρούν τον Εμανουέλ Μακρόν «αυταρχικό», στο 67% θεωρούν ότι «γνωρίζει πού πηγαίνει», στο 53% τον βρίσκουν «συμπαθητικό», αλλά μόνο στο 30% τον θεωρούν «κοντά στις ανησυχίες των Γάλλων».

http://www.kathimerini.gr/959673/article/epikairothta/kosmos/dysaresthmenoi-me-ton-makron-e3i-stoys-deka-galloi

«Ας πρόσεχαν»