22/4/18

Δεν υπάρχει εισαγγελέας να συλλάβει τους ΣΥΡΙΖΟΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΥΡΙΖΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ μανδαρίνους και μιζαδόρους !

Οι αριστεροί μυαλοπώληδες της Κόκκινης Κοινοπραξίας επειδή στην Ελλάδα έχουμε ακριβή ενέργεια σκέφτηκαν και πρότειναν «έξι άξονες προτεραιοτήτων», για να έχουμε φθηνό ρεύμα.

1. Ενίσχυση του ανταγωνισμού στην αγορά προμήθειας
2. Ανάπτυξη των έξυπνων μετρητών για χαζούς καταναλωτές.
3. Βελτιστοποίηση του ρυθμιζόμενου κόστους των τιμολογίων
4. Στοχευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία και παρεμβάσεις ενίσχυσης
5. Διευρυμένα σχήματα αυτοπαραγωγών με τη συμμετοχή ενεργειακών κοινοτήτων
6. Υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στον τομέα των μεταφορών και ενίσχυση του μεριδίου των μέσων μαζικής μεταφοράς στις επιβατικές και εμπορικές μετακινήσεις.

Ενίσχυση του ανταγωνισμού σημαίνει και άλλοι «παίκτες».
Και το ερώτημα είναι πόσα πήραν για να το εισηγηθούν;
Είναι ακριβώς σαν τις παλιές άδειες σκοπιμότητας των ακτοπλόων που στηρίζονταν σε εισηγήσεις υπηρεσιακών παραγόντων που τα «έπιαναν». Τάλε κουάλε.

Οι έξυπνοι μετρητές που θα πληρώσουν οι χαζοί καταναλωτές έχουν και έξυπνους προμηθευτές εισαγωγείς και αντιπροσώπους που περιμένουν να τα πιάσουν από εκατομμύρια σπίτια που έχουν τα παλιά χαζά ρολόγια της ΔΕΗ.

«Διευρυμένα σχήματα αυτοπαραγωγών με τη συμμετοχή ενεργειακών κοινοτήτων» σημαίνει ευρωπαϊκά προγράμματα και προμήθειες σε εταιρείες που πουλάνε τεχνολογία.

«Υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών», είναι μια μπαρούφα που αντέγραψαν από τα έγραφα της Επιτροπής. Σημαίνει, εγώ δεν φταίω έκανα ότι μπορούσα οι άλλοι φταίνε.

Οι μάγκες «Σοφολογιότατοι» σφουγγοκωλάριοι μανδαρίνοι είναι ακριβώς το είδος του χαραμοφάι που δεν χρειάζεται να τον πληρωνουμε για να πουλάει μυαλό και να κάνει «εκδουλεύσεις». Από αυτούς πρέπει να απαλλαγεί το κράτος
και ο προϋπολογισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: