25/4/18

Η Δυναστεία του Μωρίς από τα Εβραίικα της Μονεμβασίας

25 Απριλίου 1993. Ο συνεργάτης του «στρατηγού» Γρυλλάκη Χρήστος Μαυρίκης δήλωσε στις εφημερίδες ότι ο Κ. Μητσοτάκη και η κόρη του Ντ. Μπακογιάννη ήσαν οι ηθικοί αυτουργοί για τις υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων την περίοδο 1989-1991.

Σαν σήμερα το 1816 ο Λόρδος Μπάυρον εγκατέλειψε για πάντα αγγλικό έδαφος Το 1915. 15.000 Αυστραλοί και Νεοζηλανοί, αποβιβάστηκαν στις ακτές της Καλλίπολης για να σκοτωθούν. Το 1941, οι Έλληνες τα έβαλαν με τους Βούλγαρους στο χωριό των Ευζώνων. Το 1945 στο Τοργκάου στον Έλβα, συναντήθηκαν τα αμερικανικά και τα σοβιετικά στρατεύματα. Το 1974 , βγηκαν τα δημοκρατικά τανκ στην Λισαβόνα , το 1999, την 33η νύχτα των βομβαρδισμών,πάνω από το Νόβι Σάντ καταρρίφτηκε ένα από τα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ.

Όλα τα γεγονότα της 25ης Απριλίου θα τα διαβάσετε εδώ…. ΄
http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2018/04/h-25.html

ΥΓ. Και τώρα, ο «αγνώστου» , Koylis Μητσοτάκι Δ'  


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι συμβατοι με την ορθοδοξια ,με τον χριστιανισμο

1.Ο ελευθεροτεκτονισμος

2. Ο μαρξισμος

3. Ο αναρχισμος
;


οικουμενικοι πατριαρχες αθηναγορας και Βαρθολομαιος

ή ψευτοοικουμενικοι , μασονοι - οικουμενιστες αιρεσιαρχες ?



Ο καθηγητής κ Θεόδωρος Γιάγκου σε ρεσιτάλ πανεπιστημιακού μπούλιγκ ΒΙΝΤΕΟ 2018

https://www.youtube.com/watch?v=TWuRxn6dbH4


Το ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι από κοινού εργασία των δύο Ιστολογίων μας, του Ιστολογίου “κατήχησις” και της Ιστοσελίδας “κατάνυξις”. Πρόκειται για την αντίδραση που οργανώθηκε κατά του οικουμενιστικού και πονηρού συνεδρίου στη Θεολογική του ΑΠΘ για τον πατριάρχη Αθηναγόρα, τη διανομή ενός ενημερωτικού φυλλαδίου της συνάξεως Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών για τον οικουμενιστή και Μασόνο Πατριάρχη και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν