19/4/18

Η Μόσχα δείχνει το τέρας Μέι για δολοφόνο των αμάχων στην Ντούμα και λέει ότι η Αυτοκρατορία της Πουστιάς είναι δολοφόνος των λαών

Η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκαν στην Ανατολική Γκούτα, δοχεία με χλώριο και καπνογόνα που έχουν παραχθεί στο Σαλίσμπουρυ της Μεγάλης Βρετανίας. 

Η κ. Ζαχάροβα είπε ακόμα ότι ο στόχς των βομβαρδισμών ήταν να υποστηριχθούν οι εξτρεμιστές.

«Οι Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έχουν ανακαλύψει δοχεία με χλώριο, το πιο θανάσιμο χημικό όπλο, που έχουν παραχθεί στη Γερμανία, μαζί με καπνογόνα κατασκευασμένα στην πόλη Σαλισμπούρι, του Ηνωμένου Βασίλειου,» τόνισε, και πρόσθεσε:
«Θα ήθελα επίσης σαν να επιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι τον Ιανουάριο του 2013 η βρετανική εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε άρθρο που αποκάλυψε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες Ο Λευκός Οίκο συμφωνούσε σε μια χημική επίθεση στην Συρία από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, με σκοπό εν συνεχεία να εξαπολυθεί στρατιωτική επιχείρηση κατά του Πρόεδρου Ασσαντ».
Η κ. Ζαχάροβα, και τόνισε ότι , «τα νέα ευρήματα θέτουν ερωτηματικά για την Ανθρωπιά των ηγεσιών ορισμένων κρατών που δίνουν τέτοιες διαταγές και παίρνουν τέτοιες αποφάσεις».

Η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, εδωσε στους δημοσιογράφους και ένα κείμενο 17 σελίδων που περιγράφει τα μεγαλύτερα εγκλήματα των βρετανών και τόνισε ότι η Βρετανία «μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ γενοκτονίας».

«Και μόνο η σκέψη για το πόσα εκατομμύρια αθώοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν στις βρετανικές αποικίες προκαλεί τρόμο », είπε και τόνισε ότι, σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, οι Βρετανοί εξόντωσαν το 90% - 95% των αυτόχθονων κατά τον αποικισμό της Αυστραλίας. Το 1870, η Βρετανία οργάνωσε γενοκτονία εις βάρος των Ζουλού στην αποικία του Ακρωτηρίου, και το 1954-1961, εναντίον του λαού των Κικούγιου στην Κένυα, υπενθύμισε. «Σε αντίποινα για τη θανάτωση 32 λευκών αποίκων οι βρετανικές Αρχές εξόντωσαν 300.000 Κικούγιου και οδήγησαν ένα άλλο 1,5 εκατομμύρια σε στρατόπεδα συγκέντρωσης», είπε.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης θυμίζουν επίσης ότι ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Τόνι Μπλερ, το 2002 διαβεβαίωνε ψευδώς την ανθρωπότητα την βρετανική κοινή γνώμη και την Βουλή των Λόρδων, ότι «ο Ιρακινός δικτάτορας Σαντάμ Χουσεϊν διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής και θα τα χρησιμοποιούσε κατά της Αγγλίας».

3 σχόλια:

soulis είπε...

Η Ζαχαροβα που ειναι και πολυ ωραια γυναικα τα λεει πολυ καλα.
Τοτε που πηγε ο Σεσιλ Ροουντς στην Ν.Αφρικη ηταν πανω που ειχαν κατασκευαστει τα πρωτα περιστροφικα πολυβολα .
Τα εστηνε λοιπον απεναρι στους Ζουλου με τις ψαθινες ασπιδες και τους θεριζαν κατα χιλιαδες.Στο ονομα της Βασιλισας παντα.

Κατα τα αλλα δεν ξερω Σπυρο εαν παρακολουθεις τακτικα τα μμε στην Αγγλια τα αιτ των εφημεριδων τους.
Πιστευω πως ναι γιατι πρεπι να παρακολουθουμε πως δρουν οι εχθροι του κοσμου.
Εδω και μερικες μερες λοιπον απο τοτε που Συριοι και Ρωσοι μπηκαν στην Γκουτα και βρηκαν ολα αυτα τα χημικα υλικα εχει επιβληθει απολυτη σιγη ασυρματου που λενε απο ολα τα καθεστωτικα μμε της αυτοκρατοριας της πουστιας.
Ενω πιο πριν ολη η ειδησεογραφια της πρωτης σελιδας ηταν αποκλειστικα με αρθρα για την Συρια ξαφνικα απολυτη σιωπη.
Χθες γραφανε ολα για την Μπαρμπαρα Μπους που πεθανε.
Ετσι εννουν την πολυφωνια Ποσο ηλιθιους θεωρουν τους αναγνωστες τους.
Σαν τους δικους μας θα μου πεις στα συλαλλητηρια ....

Πέτρος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Σπυρο πρεπει να ειμεθα και ολιγον τι, δικαιοι.

Αυτη η σαπιογραια η Μεϊ, ειναι ενα ακομα πιονι των θεατων-αθεατων. Οτι την διεταξαν οι θεατοι-αθεατοι εντολεις της, το εκανε. Τιποτα πιο λιγο τιποτα πιο πολυ.
Πρεπει να καταλάβει και να χωνεψει ο ηλιθιος ακροατης, οτι ΚΑΙ η Αγγλια ειναι υποδουλη του ....γισραελ, οπως η Γαλλια και η γερμανια* μεταξυ των "μεγαλων δυναμεων".
Nα προσθεσουμε επισης οτι η Μεϊ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ απ' τους Αγγλους αλλα τσιμπησε την θεση του Καμερον που παραιτηθηκε μετα το δημοψηφισμα για να βγει η Αγγλια απ' την Ευρωπη.
Επιπροσθετως ο συζυγατος της εν λογω πατσαβουρας, ειναι ανωτατο διευθυντικο στελεχος της "Καπιταλ Γκρουπ" η οποια ειναι ιδιοκτητρια κατα 8% του υπερκολοσσου που σπειρει θανατον γενικως, Λοκχιντ Μαρτιν, η οποια κατασκευαζει ΚΑΙ τους Κρουζ πυραυλους με τους οποιους επιτεθηκαν στην Συρια.
Μετα τον βομβαρδισμο και την ....ανθρωπιστικη σπορα θανατου στην Συρια, οι μετοχες της Λοκχιντ Μαρτιν πεταξαν στα υψη.
Οποτε διπλο το ....καλο. ΚΑΙ σωζουμε ζωες Jewχαντιστων ΚΑΙ τα κονομαμε.


* Η πραγματικη Γερμανια ολοκαυτωθηκε το 1945 απο τους τοτε αθεατους "συμμαχους".
Η γεωγραφικη περιοχη που προσδιοριζεται ως γερμανια σημερα, ειναι απλα μια Ανωνυμος Εταιρα των σημερικων αθεατων.


ΠΣκΦ