18/4/18

Οι Ρώσοι βρήκαν τα χημικά της Μέι στη Συρία

ΜΟΣΧΑ . Ο ρωσικός στρατός εντόπισε στη Ντούμα της Συρίας το εργαστήριο και την αποθήκη των ισλαμιστών «ανταρτών» που ειχαν δημιουργηθεί με την βοήθεια των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών.
Οι «αντάρτες» έφυγαν βιαστικά και τα εγκατέλειψαν όλα πίσω τους και ο άγγλοι προσπάθησαν να καταστρώσουν το εργαστήριο βομβαρδίζοντας την Ντούμα αλλά του εμπόδισε η συριακή αεράμυνα.
Ο ρωσικός στρατός φώναξε τους δημοσιογράφους στο υπόγειο που παρασκευάζονταν τα χημικά όπλα και επέδειξε τα αντιδραστήρια, αλλά και τις χειρόγραφες «συνταγές» που βρέθηκαν.
Οι Ρώσοι ειδικοί είπαν ότι βρέθηκαν ουσίες όπως η θειοδιγλυκόλη, και η διαιθανολαμίνη,που που είναι απαραίτητες για την παραγωγή θειούχου και αζωτούχου αερίου μουστάρδας.
Επιπλέον, βρέθηκαν σακιά με χλώριο στην αποθήκη. «Το εργαστήριο χρησιμοποιείτο από παράνομες ένοπλες ομάδες για την παραγωγή τοξικών ουσιών», είπε ο ρώσος , Αλεξάντερ Ραντιόνοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...