18/4/18

O Κουτσούμπας όπως και οι σύντροφοι του από τη ΝΟΦ λένε εδώ και χρόνια τα ίδια ψέματα

1949. Έκρηξη Ναπάλμ που έριξε η αεροπορία μας κατά τα των οχυρώσεων των κομμουνιστών στο μετωπο

Οι Ναπάλμ που έπεσαν στο μέτωπο στο γραμμο και το Βίτσι δεν «έκαψαν χωριά» και δεν προσέβαλαν τον «κομμουνιστικό λαό», αλλά τσουρούφλισαν τους Γιουγκοσλάβους κομμουνιστές που είχαν εισβάλει στην πατρίδα μας και τα κομμούνια τους συντρόφους τους.
Και ευχαριστούμε τον μασόνο Τρούμαν που μας τις έστειλε τότε.
Το ζήτημα είναι ότι τώρα οι ΗΠΑ είναι με την άλλη πλευρά και θέλουν να βάλουν στο ΝΑΤΟ, ως σύμμαχο, το... ΑΣΝΟΜ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιές ΗΠΑ κύριε Χατζάρα; Δεν υπάρχουν ΗΠΑ πιά... Ουρά του Ισραήλ έχουνε καταντήσει...

Ανώνυμος είπε...

Grenadieros:
Ναπαλμ σε καταφυγιο δεν κανει τιποτα,η ναπαλμ αναπηδα 3 φορες και ειναι για εχθρο που δεν ειναι μεσα στο εδαφος προστατευμενος (πχ ειναι σε δασος,ζουγκλα,θαμνοι)
Ζημια στα καταφυγια των κατσαπλιαδων εκαναν οι βομβες που εφεραν για αυτον τον σκοπο οι αμερικανοι,υπαρχουν και φωτογραφιες απο το ξεφορτωμα,με πατεντα δικια μας οι Ντακοτες τις εριχναν και μεσα απο τον τεραστιο κρατηρα εβλεπες την αλλη μερα τα κορμια των κατσαπλιαδων διασκορπισμενα.
Οι κουμμουνες για προπαγανδα λενε για ναπαλμ ωστε να γινει συσχετισμος με το μετεπειτα Βιετναμ.
Η πατεντα των δικων μας μηχανικων αφησε αφωνους τους αμερικανους και η εταιρια αργοτερα την υιοθετησε και επισημα κιολας !

Ανώνυμος είπε...

Και τι Χατζάρα, εμείς τώρα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που χρησιμοποιήθηκαν ναπάλμ στο Γράμμο και κάηκαν ζωντανοί άνθρωποι; Άσε, ξέρω τι θα μου πεις, οι κομμουνιστές δεν είναι άνθρωποι... Αυτές τις ακρότητες να μην έλεγες και ακόμη τηλεόραση θα έκανες...

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...