28/4/18

Η Λαμογιοκρατία-Φαυλοκρατία και ο Φόρος Σακκούλας

Οι έξυπνοι τεμπέληδες της ροζ κοιλάδας, έβαλλαν ένα φόρο που τον πληρώνουν όλοι οι χαζοί καταναλωτές , και ο φόρος μέσω ΔΟΥ, πηγαίνει σε ένα ιδιωτικό ίδρυμα, που έχει ιδιωτικό λογιστήριο, και τα χαλάει όπως γουστάρει, χωρίς να υπάρχει έλεγχος, από το δημόσιο λογιστικό.

Εισπράξτε ξοδέψτε τελειώσατε, και καλό ρεψιμο. Πνεύμα και ηθική!

Ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης είναι «μη κεροσκοπικό» νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, με πλήρη διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, που θα οικονομήσει 10 εκ ευρώ το χρόνο, από το φόρο σακκούλας, τα οποία θα τα τρώνε τα έξυπνα λαμόγια που θα χρηματοδοτεί το ίδρυμα για να αναλάβουν δράσεις προώθησης και ενημέρωσης του κοινού.
Είναι οι ίδιοι «πράσινοι» φιλάνθρωποι λωποδύτες της Γιούνισεφ.

Τον ΕΟΑΝ δημιούργησαν τα πράσινα λαμόγια του Τζέφρυ Φούντερμαν και το κληρονόμησαν οι τεμπέληδες της ροζ κοιλάδας. Και έβαλαν κοινωνικό φόρο στις σακούλες, για «καλό σκοπό». Για την τσέπη τους.

Σύμφωνα με τα προκατάρτικα στοιχεία από τις ΔΥΟ, ο φόρος Σακούλας απέδωσε το πρώτο τρίμηνο 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Πάνε για 10 εκ το χρόνο πολλά λεφτά. Τα έξυπνα λαμόγια για να σώσουν τη γη και το περιβάλλον πέταξαν στο δρόμο τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους που ζούσαν από την σακούλα. Σύμφωνα με τον Συνδέσμο Βιομηχανιών Πλαστικών έχει μπει λουκέτο σε πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που παρήγαγαν αντίστοιχα προϊόντα, γιατί η ζήτηση έχει περιοριστεί κατά 80%.
Τα έξυπνα λαμόγια ήθελαν δηλαδή, να εισπράττουν 40 εκ το χρόνο και έπεσαν έξω στο λογαριασμό.

Ρε παιδιά, πιο κλέφτες από δαύτους δεν γίνεται!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και όταν πας με δικιά σου σακούλα στο ταμείο σε κοιτάνε "κάπως" τα βλήτα οι υπάλληλοι των 400 ευρώ: "θέλει να γλυτώσει τα 4 λεπτά ο φτωχομπίπ!"...

Ανώνυμος είπε...

Όχι και κλέφτες ! Δεν είδατε στην Unisef ; Βοήθεια δίνανε. Στους εαυτούς τους !