28/4/18

Βοήθεια! Έρχεται ο ανταγωνισμός

Η ασπιρίνη, χωρίς ανταγωνισμό, είχε στα φαρμακεία 1,80. Μετά, ο έξυπνος Χατζηδάκης με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, έβαλε τα φάρμακα στα Σούπερ Μάρκετ, για να υπάρχει ανταγωνισμός και να ωφεληθεί ο (χαζός) καταναλωτής. Και η ασπιρίνη που δεν έχει πια πατέντα κάνει 3,5 ευρώ και θα πάει στα 9 όπως έχει στα ανταγωνιστικά σούπερ μάρκετ της Αγγλίας και της Γερμανίας.

-Ρε παιδιά πιο κλέφτες από δαύτους δεν γίνεται!

Και ο έξυπνος Χατζηδάκης ο χωρίς Πουστίς, της κακιάς δεξιάς με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ έκοψε την ασπιρίνη στους δημοσιογράφους για να γίνουν πιο φτηνά τα σαπούνια και να ωφεληθεί η νοικοκυρά που πλήρωνε το αγγελιόσημο. Και τα σαπούνια ακρίβυναν. Επί της καλής και φιλάνθρωπου αριστεράς!

-Ρε παιδιά πιο κλέφτες από δαύτους δεν γίνεται!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πες μου το αφεντικο σου να σου πω ποιος εισαι...

Ανώνυμος είπε...

Δεν σου κάνει εντύπωση πως ο διαβολικός πουστίς όχι μόνο είναι παρόν σε κάθε δοσίλογική κυβέρνηση αλλά κατάφερε και να αναπαραχθεί με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας για να υπάρχει DNA πουστίς και στις δοσιλογικές κυβερνήσει του μέλλοντος.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...