19/4/18

Η αμερικανική πρεσβεία έβαλε μπροστά τον μηχανισμό των ρουφιάνων της για να περάσει την ΣΥΡΙΖΟπροδοσία της Μακεδονίας

Δύο εταιρείες Γκαλοπατζήδων, που έχουν «πολύ λερωμένη» τη φωλιά τους, εμφάνισαν χθες και προχθές αποτελέσματα μαϊμού, από αναξιόπιστες αρπακόλα τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις, για τη δήθεν «διαμόρφωση ρεαλιστικής αντίληψης» στην κοινωνία, για το Μακεδονικό , σε αντίθεση με τον «μαξιμαλισμό» που κατέγραφαν οι προηγούμενες δημοσκοπήσεις.

Για παράδειγμα, οι άνθρωποι της ALCO έπαιρναν τηλέφωνο και ρωτούσαν: «Θεωρείτε ότι η κυβέρνηση και ο Κοτζιάς μπορούν να πετύχουν ονομασία χωρίς τον όρο Μακεδονία»;
Και το 51% τους απάντησε ΟΧΙ!
Αυτό δεν το ερμήνευσαν ως αποδοκιμασία της «κόκκινης κυβέρνησης» αλλά ως «ρεαλισμό» και αποδοχή της «σύνθετης ονομασίας».

Η τηλεφωνική δημοσκόπηση της «Palmos Analysis» διαπίστωσε ότι το 71% των ερωτηθέντων τηλεθεατών «επιθυμεί μια κοινά αποδεκτή λύση» , «έργκα όμνες» και το 57% συμφωνεί δήθεν με σύνθετη ονομασία «Γκορνοματσεντόνιγια», που θα ισχύει έναντι όλων, και θα είναι αμετάφραστη, και θα συνοδεύεται από αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων.

Με δυο λόγια τα «σαΐνια» της εταιρείας διαπίστωσαν ότι το 57% υποστηρίζει την πολιτική στο Εθνικό ζήτημα μιας κυβέρνησης, την οποία όμως υποστηρίζει  μόλις το 11.9%.

Πρόκειται για αφάνταστη και καταφανέστατη γελοιότητα.

Η ALCO, ρώτησε στο τηλέφωνο και για τα «ελληνικά εθνικά συμφέροντα» και το 50% της «απάντησε» ότι η κυβέρνηση των απάτριδων διεθνιστών εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των ημιανεξάρτητων υπαλλήλων της αμερικανικής πρεσβείας τα «θα υπηρετούσαν τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με μία κοινά αποδεκτή λύση που προτείνουν οι αμερικανοί».

Οι υπάλληλοι της Πρεσβείας νομίζουν ότι είναι ιδιοφυΐες και επιχειρούν με καταγέλαστες δημοσκοπήσεις να περάσουν την προδοτική συμφωνία που διαπραγματεύεται ο σύντροφος Κοτζιάς ως αποδεκτή από την κοινωνία.

Οι εθνοπροδότες Συριζαίοι που έχουν μεγάλη πρεμούρα να υπηρετήσουν τις εντολές των αφεντικών τους για άμεση ένταξη των Σκοπίων στη Συμμαχία
και ο Ανθύπατος Τζέφρι νομίζουν ότι με αυτές τις μεγαλειώδεις ανοησίες θα κοροϊδέψουν τους Έλληνες, με την βοήθεια των Παπαγάλων.

Ακόμα μεγαλύτερη πλάκα έχει η προσπάθεια να κάνουν το άσπρο – μαύρο και να αναδείξουν τους δυο εβραίους γαιδάρους, που μαλώνουν στον ελληνικό αχερώνα ως «λαοπρόβλητους»
Ότι και να κάνουν δεν τα καταφέρνουν.

Η «Palmos Analysis» βρηκε ότι στους 1000 που ρώτησε, μόλις οι 119 είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ και οι 208 με τον KULIS- Mareva.

H ALCO, βρήκε 214 με τον KULIS- Mareva και 167 με τον Άλεξ Σόρος Χαβαναγκίλα.

Από εκεί και μετά αρχίζουν τα τρικ και οι «αναγωγές».

Για παράδειγμα βρίσκουν συσπείρωση 93% για το ΚΚΕ , γεγονός που δείχνει ότι σε πραγματικές εκλογές , θα το ψήφιζαν οι ίδιοι 54-55 που το λένε και τώρα, οπότε «αναγωγή» για το ΚΚΕ είναι απάτη.
Ένας στους τρείς ηλίθιους που ψήφιζαν τον υπάλληλο του Μπόμπολα τώρα που δεν υπάρχει Μπόμπολας πάνε στον KULIS- Mareva, που εισπράττει και το 5% του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά παρόλα αυτά οι Φιλελέ είναι στάσιμοι γιατί οι «δεξιοί» αναζητούν «άλλη λύση».

Με βάση τις δυο αναξιόπιστες τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις των δυο τελευταίων ημερών,  εάν είχαμε τώρα εκλογές οι ΕΚΟΥΜΟΥ δεν θα ξεπερνούσαν τις 870.000 ψήφους. Γύρω στο 12-13%, χωρίς λαθροψηφοφόρους και ηλεκτρονική νοθεία. Οι ευρω-Φιλελέ του KULIS- Mareva θα ‘ήταν σχεδόν διπλάσιοι πάνω από 1,500,000, (στο 28-29% ), η Χρυσή Αυγή γύρω από τις 500.000, η ΚΚΕ λτδ και η Φώφη γύρω από τις 300.000, και όλοι οι άλλοι κάτω από τις 170.000.
Οι «μετέωροι», το «χάος», οι «θυμωμένοι», είναι πάνω από 2000000.
Μπορεί και 51%. ( Η «Palmos Analysis» τους υπολόγισε στο 41,7%).

Οπότε, 41 εκλογομάγειρες συνιστούν ΟΧΙ κάλπες τώρα.
H ALCO μάλιστα, ρώτησε τους δικούς της και το 49% της είπε:  Απαπαπά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: