4/6/18

Πρωταθλήτρια στην φίμωση του λόγου η Αυτοκρατορία της Πουστιάς. Και τα καθάρματα στην ΕΣΗΕΑ κάνουν την Πάπια. Αφήστε Ελεύθερο τον Τόμμυ Ρόμπινσον ρε καργιόληδες!

Ο δημοσιογράφος και ακτιβιστής Τόμυ Ρόμπινσον καταδικάστηκε στη Μεγάλη Βρετανία σε 13 μήνες φυλακή με αυτόφωρη διαδικασία επειδή μίλαγε σε κάμερα για να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τους μουσουλμάνους βιαστές παιδιών που συνεχίζεται εδώ και μήνες, και η οποία έχει αποσιωπηθεί εντελώς από τα «επαγγελματικά ΜΜΕ». 

Ο Τόμυ Ρόμπινσον συνελήφθη έξω από το δικαστήριο του Λιντς.

 Η αντίδραση του στον εξισλαμισμό της Ευρώπης και της Βρετανίας, έχουν κάνει τον Ρόμπινσον βασικό στόχο των βρετανικών αρχών. Αυτή δεν η πρώτη φορά που τον συνέλαβαν. 



Ο Ρόμπινσον φυλακίστηκε αρκετές φορές, για ασήμαντες μικροπαραβάσεις .
 Τον Μάιο του περασμένου έτους, συνελήφθη ενω έκανε ρεπορτάζ έξω από ένα δικαστήριο στο Καντέρμπουρυ,όπου διεξάγονταν μια δίκη για βιασμούς από συμμορία μουσουλμάνων.
 Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Ρόμπινσον ήταν ο επικεφαλής του συλλαλητηρίου «Day of Freedom», στο Λονδίνο με ομιλητές τον ηγέτη του UKIP Gerard Batten, και τον Milo Yiannopoulos. Και τώρα ο Ρόμπινσον έχει συλληφθεί και πάλι, ενώ έκανε livestreaming στο Facebook έξω από ένα δικαστήριο στο Λιντς, όπου διεξάγεται ακόμη μια δίκη για μουσουλμάνους βιαστές παιδιών. Τον συνέλαβαν για «Διατάραξη της ειρήνης». 

Στην πραγματικότητα, όποιος παρακολουθήσει το βίντεο της σύλληψής του μπορεί να δει ξεκάθαρα ότι έκανε μόνο ότι θα έκανε οποιοσδήποτε δημοσιογράφος για το BBC. Στεκόταν μπροστά σε μια αίθουσα του δικαστηρίου, και μιλούσε σε ένα μικρόφωνο . Η διαφορά είναι ότι το BBC και άλλα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης έχουν οδηγίες να αποσιωπούν τους μαζικούς βιασμούς «άπιστων κοριτσιών από μουσουλμάνους». 

Η αστυνομία, που γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια , όπως και ο στρατός των λεγόμενων κοινωνικών λειτουργών, αυτές τις «συμμορίες ισλλαμογαμπρών», δεν κάνει τίποτα για να μην χαρακτηριστεί «ρατσιστική» και ν μην πυροδοτήσει Ισλαμικές εξεγέρσεις. Αυτοί οι ίδιοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Τόμμυ Ρόμπινσον επειδή ενημέρωνε τους ακροατές του για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι μουσουλμάνοι δράστες σε αθώα παιδιά. Και το πράγμα γίνεται χειρότερο.

 Μέσα σε λίγες ώρες, ο Ρόμπινσον κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε σε δεκατρείς μήνες φυλάκισης. Η σοβιετική και η ναζιστική «δικαιοσύνη» και το κράτος Δικαίου της Αυτοκρατορίας της Πουστιάς πάνε μαζί. 

Ο Τόμμυ Ρόμπινσον είναι φυλακή επειδή μίλησε για να υπερασπισθεί τα παιδιά θύματα. Όποιος Ευρωπαίος πιστεύει στην ελευθερία, και αναγνωρίζει τον κίνδυνο του Ισλάμ πρέπει να υποστηρίξει τον Ρόμπινσον....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη μου πεις τώρα Χατζάρα ότι είσαι και οπαδός του Milo Yiannopoulos...

Ανώνυμος είπε...


Εδω εξηγουνται ολα.
Δειτε το.

https://www.youtube.com/watch?v=J3lva9VRvJE