3/6/20

H Νομενκλατούρα της ΨωροΑλίτ της Αριστερής Μπανανίας πληρώνει 20000 ευρώ ενοίκιο

Μια περιουσία κοστίζει στον Ελληνικό Λαό η ενοικίαση της πολυτελέστατης κατοικίας για την αριστερή και προοδευτικιά πρέσβειρα της Ελλάδας στην εξωτική Σιγκαπούρη, Κωνσταντίνα Κολιού
Η πρέσβης, πρώην γενική διευθύντρια Διοικητικού του υπουργείου Εξωτερικών επί ΜΥΡΙΖΑ, απολαμβάνει εδώ και δυο χρόνια τις ανέσεις μιας βίλας σε μια από τις αριστοκρατικές συνοικίες της Σιγκαπούρης.
Η έπαυλη διαθέτει πισίνα, εξωτικούς κήπους καθώς και μεγάλους εσωτερικούς και χώρους, κατάλληλους για πάρτι και λαμπερές δεξιώσεις. 
Για το ακίνητο έχει εγκριθεί δαπάνη 122,684,000 ευρώ για κάθε εξάμηνο ενοικίασης του από το υπουργείο Εξωτερικών, όπως αποδεικνύεται και από τα σχετικά έγγραφα που είναι αναρτημένα στο Διαύγεια. Η βίλα της πρέσβειρας νοικιάστηκε την 1η Φεβρουαρίου 2018, και η κ. Κολιού έφτασε στη Σιγκαπούρη στις 7 Μαρτίου 2018. Η πρεσβεία εψαχνε το ιδανικό σπίτι που θα κάλυπτε τις ανάγκες της πρέσβειρας και είχαν καταφέρει να δουν περισσότερα από 30 ακίνητα πριν καταλήξουν στο συγκεκριμένο.
Η τεως στενή συνεργάτης του κ. Κοτζιά, έψαχνε αρχικά να βρει σπίτι στο κέντρο της πόλης, συγκεκριμένα στη Nassim Rd, από τους ακριβότερους δρόμους της Σιγκαπούρης. Κατέληξε στην εξίσου ακριβή Swettenham Rd, πέντε βήματα από τον βοτανικό κήπο, εκεί που βρίσκεται και η κατοικία του Ολλανδού πρέσβη, η οποία ωστόσο ανήκει στο ολλανδικό κράτος. Στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν μόνο επαύλεις. Το ακίνητο είναι περίπου 800 τ.μ με 1.500 τ.μ εξωτερικούς χώρους.

1 σχόλιο:

avdargor είπε...

τι συμβαινει χατζαρα στις ηπα αυτη τη τη στιγμη;;;

-------------------------------------------------------------------
https://www.youtube.com/watch?v=NZf_lWZUt-Q

Woman in Central Park Incident Fired | The View

27 Μαΐ 2020

--------------------------------------------------------------------

ενορχηστρωμενη κ εργαλειοποιημενη επιθεση των μαυρων κ λοιπων στον τραμπα κ γενικα γυρω απο ενα πλαισιο 'αντιρατσιστικης' φρενιτιδος. τετοιες τακτικες προσπαθουν να περνανε/περασουν/περασει τα ιδια κεντρα κ εδω.

O Λοατκι Μητσοτάκης μαζί με τον Λοατκι Πουστρόν ξεφτιλίζουν και την Ολυμπιακή Φλόγα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες

 Ένας τραβεστί  με τακούνια 25 εκατοστών   λαμπαδηδρόμος στο Παρίσι Μια Drag queen με το ψευδώνυμο Minima Geste (πραγματικό όνομα Arthur...