30/10/09

Το μακρύ χέρι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και η επίθεση στην Αγία Παρασκευή

Υπάρχει ομφάλιος λώρος, που συνδέει το Μαξίμου με τις συμμορίες της 5ης Διεθνούς;

Έχουν ευθύνες το ΠΑΣΟΚ, η Ανώνυμος Εταιρία ΚΚΕ , ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο υπουργός Προστασίας του (μουσουλμάνου) Πολίτη, για την επίθεση της συμμορίας των («αριστερών») δολοφόνων;

Του Σπύρου Χατζάρα

Τα ψευδογεγονότα, δηλαδή οι προετοιμασμένες ειδήσεις, συνδέονται μεταξύ τους, με μια ουσιώδη σχέση, μια υπόγεια «κόκκινη γραμμή», που τα φωτίζει, και αναδεικνύει μακριά στον ορίζοντα, ,την σκιά του «Μεγάλου Αδελφού», του μεγάλου χορογράφου και χορηγού.
Το δεδομένο, για όλους μας είναι, ότι μέχρι τον Δεκέμβριο, «πρέπει» να δρομολογηθούν εξελίξεις ,για το Κυπριακό, το Μακεδονικό, και το Αιγαίο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της Τουρκίας προς την ΕΕ, και των Σκοπίων προς το ΝΑΤΟ.
Προς αυτή την κατεύθυνση ασκούνται αφόρητες αμερικανικές πιέσεις στις χώρες της ΕΕ.
Οι πιέσεις προς την Ελλάδα συνδυάζονται με τα ελλείμματα και το πρόβλημα του υψηλού δανεισμού.
Παράλληλα, ασκούνται αφόρητες πιέσεις, για να προσαρμοστεί η ελληνική κοινωνία στο μοντέλο της Νέας Τάξης και να κινηθεί ταχέως προς την πολυπολιτισμικότητα

Κατόπιν αυτών, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, αποκτούν νόημα, και εξηγούνται.

Αναφέρω περιληπτικά.
-Υποβάθμιση των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, από την Fitch Ratings και προειδοποίηση υποβάθμισης από την Moody's.
-Συνάντηση Παπανδρέου με Γκρούεφσκι, και δήλωση Δρούτσα ότι, «δεν συζητούμε ανύπαρκτα θέματα», (για το «Μακεδονικό Έθνος»).
-Επίσκεψη Παπανδρέου στην Στοκχόλμη, όπου Καρλ Μπιλντ (του ICG) τον ενημέρωσε ότι ο διεθνής παράγοντας «υπολογίζει ιδιαίτερα στη συνδρομή του» για να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Ερντογάν και Χριστόφια για να συζητηθούν σε άτυπη βάση τα δύσκολα θέματα του Κυπριακού, όπως το εδαφικό και η ασφάλεια που αφορούν άμεσα την τουρκική κυβέρνηση. Προς αυτή την κατεύθυνση , ο κ. Παπανδρέου, εκλήθη να αναλάβει πρωτοβουλίες
-Αποδοχή της συνεργασίας της Frontex με την Τουρκία, ώστε η Άγκυρα να προστατεύει τα ελληνικά σύνορα από τους λαθρομετανάστες.
- Έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις «θρησκευτικές ελευθερίες στην Ελλάδα»,που ζητάει εξομοίωση δικαιωμάτων της μουσουλμανικής κοινότητας της Θράκης και των μουσουλμάνων μεταναστών που κατοικούν κυρίως στην Αθήνα ,(ανέγερση τζαμιού και δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου), αλλά και προστασία των Σαϊεντολόγων.

Η επίθεση στην Αγία Παρασκευή ήταν μέρος, της αλυσίδας αυτών των προσχεδιασμένων «γεγονότων», των οποίων η εκδήλωση είναι διαφορετική από τον χρόνο που αποφασίστηκαν.

Οι δολοφόνοι, επέλεξαν να χτυπήσουν την ημέρα που ο Ελληνισμός, γιορτάζει το «ΟΧΙ» του 40. Το «ΟΧΙ» που συμβολίζει την αποφασιστικότητα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία ,που οι δολοφόνοι και οι χορηγοί τους δε τη θέλουν. Την εχθρεύονται και την μισούν. Η μέρα που επέλεξαν δεν είναι καθόλου τυχαία.

Το σενάριο της 5ης Διεθνούς, είχε «χορογραφηθεί», πριν τις εκλογές , με το επικοινωνιακό πραξικόπημα για τον δήθεν «ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου», του Πακιστανού βιαστή-τέρατος που τον σκότωσε για απόδοση δικαιοσύνης η Πακιστανική Μαφία.

Η προετοιμασία και δικαιολόγηση επομένως της επίθεσης άρχισε αμέσως μετά τις εκλογές .
Κάποιοι φρόντισαν να στοχοποιήσουν την Ελληνική Αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες. Κι αυτοί οι κάποιοι δεν είναι ανώνυμοι. Έχουν ονοματεπώνυμο.

Ο ίδιος πρωθυπουργός ,κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, «σφύριξε» την έναρξη του νέου «πάρτυ» των «παιδιών» της Εκάλης, που επιτέθηκαν στα αστυνομικά τμήματα της Αγίας Παρασκευής και της Νίκαιας. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός υιοθέτησε πλήρως το «σενάριο» και άναψε το «πράσινο φως».

-Ο υπουργός προστασίας του (μουσουλμάνου) Πολίτη, που ήταν εν γνώσει, όταν ανέλαβε καθήκοντα διεκήρυξε προκαταβολικά: «Μηδενική της ανοχή απέναντι στην αστυνομική βία».

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής, αναφερόμενος στην «τρομοκρατία» είπε: « Το έγκλημα είναι διαρκές. Και πέραν της ελλαδικής δεξαμενής από την οποία στρατολογεί στελέχη έχει σίγουρα διεθνείς διασυνδέσεις και εγκέφαλο στον οποίο δεν έφτασαν ποτέ οι διωκτικές αρχές.»

«Οι φυσικοί αυτουργοί των τρομοκρατικών επιθέσεων, αποθρασύνονται όσο το σύστημα αφήνει ανέγγιχτους τους ηθικούς αυτουργούς. Καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κοινωνικός εχθρός είναι εντός των πυλών.», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης

Επομένως ,ο «διεθνής εγκέφαλος» διαθέτει κάποιους «Γκιγιόμ», δίπλα στον πρωθυπουργό και εντός της κυβερνήσεως, που τον έσυραν να υιοθετήσει το σενάριο της 5ης Διεθνούς. Αυτός είναι ο «ομφάλιος λώρος», που συνδέει το Μαξίμου με τις συμμορίες των εγκληματιών.

Η έρευνα πρέπει να ξεκινήσει μέσα από την κυβέρνηση.

Είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο διαδύκτιο, τα μπλόγκ της «πράσινης (ανάπτυξης) επικοινωνίας», που είχαν «ξεσκιστεί»τον Δεκέμβρη, (με την «εξέγερση της νεολαίας»), «ξεσκίζονται» τώρα να προβάλλουν τα αντιρατσιστικά συλλαλητήρια;

Και είναι τυχαίο ότι, στις επιθέσεις κατά της αστυνομίας και υπέρ της 5ης διεθνούς, μετέχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με προϋπηρεσία στην ΕΥΠ, και διασυνδέσεις με τον αντιρατσιστικό χώρο;
Τα καθάρματα, οι εγκληματίες ,που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Αγία Παρασκευή ,βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα. Ανίδεοι τσόγλανοι, απλοί εκτελεστές. Απλοί δολοφόνοι.

Ο «πολιτικός» βραχίονας της «τρομοκρατίας» όμως, βρίσκεται στον «χώρο» του χαφιεδότσουρμου , (που το συναποτελούν ,οι "Τσιρκολάνοι" της "αριστερής σαχλαμάρας», και πρακτορίσκοι που παριστάνουν τους ακτιβιστές), που συνομιλεί και διαπραγματεύεται με τον κ.Χρυσοχοίδη και η διασύνδεση του ,φθάνει μέχρι το Μαξίμου, και πέρα από αυτό ,σε «ανώτερες δυνάμεις», στο εξωτερικό.

Ο υπουργός Αμύνης κ. Ε. Βενιζέλος δήλωσε:«Πρέπει να υπάρξει και αντίδραση της κοινωνίας . Δεν θα αφήσουμε το αυγό του φιδιού να εκκολαφθεί στη χώρα μας».

Το «αυγό του Φιδιού» όμως, εκκολάπτεται ,από τα αντιρατσιστικά και εθνομηδενιστικά δίκτυα και ΜΚΟ, το ΠΑΣΟΚ και την «άλλη αριστερα».

Κατά πάγια τακτική ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν ένα αισχρά άδικο κλίμα εναντίον της εναντίον της Αστυνομίας ,ιδίως από τον περασμένο Δεκέμβριο. Καθύβριζαν, και χλεύαζαν, δημιουργούσαν ζητήματα εκ του μη όντος, και υιοθετούσαν τις όλες τις «επικοινωνιακές μυθιστορίες» περί δήθεν κακομεταχείρισης λαθρομεταναστών από αστυνομικούς όπως αυτή με το δήθεν Κοράνι.
Τα αποτελέσματα τα ζούμε τους τελευταίους μήνες. Αστυνομικοί , νεκροί ή βαριά τραυματίες.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , έχει επιφορτιστεί με το καθήκον μιας γενικότερης αποεθνικοποίησης και αποδόμησης της Ελληνικής κοινωνίας, και το επιχειρεί με τρόπο συστηματικό και απόλυτα μεθοδευμένο.
Κι αυτό που βλέπουμε σήμερα, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά τα προεόρτια όσων μέλλει να δούμε να ξετυλίγονται την επόμενη περίοδο στον τόπο μας.
Το τι θα γίνει θα εξαρτηθεί από τις εντολές των έξωθεν κέντρων, αναλόγως της
πορείας του Μακεδονικού ,του Κυπριακού κλπ.

ΥΓ.Ο Παπανδρέου, έχει αναλάβει τον ρόλο του Κερένσκι;

YΓ2.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ; ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ Ο,ΤΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;
Έχετε δει τί γίνεται όλες αυτές τις μέρες πράσινης διακυβέρνησης; Ο Τσίπρας θέτει την ατζέντα και ο Χρυσοχοϊδης υλοποιεί. Μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ; Πιέζει λίγο και, τζουπ, πετιέται ο Χρυσοχοϊδης (και ο Ραγκούσης) και τα ανακοινώνει...

Μιλάει ο Τσίπρας για ανάγκη εξοστρακισμού της Αστυνομίας από τα Εξάρχεια; Την επομένη μέρα βγαίνει ο Υπουργός Προστασίας του Λαθρομετανάστη και το ανακοινώνει.

Έτυχε να ελεγχθούν κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Απαίτησε ο Τσίπρας να του ζητήσουν συγγνώμη; Αμεσως έπεσε και του φιλούσε τα πόδια ο Χρυσοχοϊδης. Ζήτησε ο Τσίπρας και παραιτήσεις; Αμέσως έδιωξε τον αρχηγό της Αστυνομίας ο Μιχαλάκης...

Εδώ και μέρες, ο Τσίπρας είχε ζητήσει να αποσυρθούν οι φρουρές από τα Αστυνομικά Τμήματα. Με αφορμή το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα, ο Υπουργός το αποφάσισε κι αυτό. Και φυσικά, ο Τσίπρας έσπευσε να συγχαρεί...
Τί άλλο έχει ζητήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Την κατάργηση των ΜΑΤ και τον αφοπλισμό της Αστυνομίας. Να δούμε, σε πόσες μέρες θα βγει ο Χρυσοχοϊδης να τα ανακοινώσει κι αυτά;
Τί θα γίνει επιτέλους ρε Χρυσοχοϊδη; Πρωθυπουργός είναι ο Τσίπρας; Αυτός θα αποφασίζει κι εσείς θα εκτελείτε;


http://patriotikoslogos.blogspot.com/

YΓ3. Ολόκληρη η, αρτζι-μπούρτζι και λουλάς, προκήρυξη της "ΟΠΛΑ" που μας επιβεβαιώνει :

«Η Κομμουνιστική Διεθνής έχει ως σκοπό τον ένοπλο αγώνα για την ανατροπή της διεθνούς αστικής τάξης και την ίδρυση της διεθνούς δημοκρατίας των Σοβιέτ, που είναι ο πρώτος σταθμός στο δρόμο της ολοκληρωτικής κατάργησης κάθε κυβερνητικού συστήματος. Η Κομμουνιστική Διεθνής θεωρεί τη δικτατορία του προλεταριάτου ως το μοναδικό μέσο για να αποσπαστεί η ανθρωπότητα από τις φρικαλεότητες του καπιταλισμού». (Από το καταστατικό της Κομμουνιστικής Διεθνούς)

«Τα γεγονότα στο Λιτόχωρο είναι ένα μήνυμα για τον μοναρχοφασισμό και τους Αγγλους... Θα είναι απόλυτα μέσα στη λογική της πολιτικής, που οι Αγγλοι και οι μοναρχοφασίστες εφαρμόζουν και δεν θα πρέπει να απορεί κανένας, αν αύριο εμφανιστεί και δεύτερος Μπαρούτας και μεθαύριο γίνουν δεκάδες και εκατοντάδες. Θα έρθει η στιγμή που ο λαός θα αποφασίσει να μην τον σφάζουν σαν κότες και τότε θα πάρει και αυτός τα άρματα». (Νίκος Ζαχαριάδης)

Οι ακραίες συνθήκες που διαμορφώνονται από τη συνακόλουθη της καπιταλιστικής κρίσης, όξυνση της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας, επιβάλλουν επιτακτικά την οργάνωση δομών μαζικής λαϊκής αυτοάμυνας για την αντιμετώπισή της.

Απέναντι στο καθεστώς τρόμου που οι κρατικές δυνάμεις καταστολής και οι φασιστικές συμμορίες από κοινού επιχειρούν να εδραιώσουν στους χώρους όπου το προλεταριάτο και η νεολαία ζει, εργάζεται και αγωνίζεται και το οποίο αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την ομαλή διεξαγωγή της επιχείρησης μετακύλησης των απωλειών της καπιταλιστικής κρίσης από το κεφάλαιο στον εργαζόμενο λαό, το λαϊκό επαναστατικό κίνημα πρέπει να λάβει άμεσα τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, όλα τα οργανωτικά και τεχνικά εκείνα μέτρα, που θα επιτρέψουν στο προλεταριάτο να αποκρούσει την τρομοκρατία και να ματαιώσει τα σχέδια των εκμεταλλευτών του.

Στην κατεύθυνση αυτή οργανώθηκε η επίθεση εναντίον της Διεύθυνσης Στρατοχωροφυλακής Βορειοανατολικής Αττικής, την οποία πραγματοποίησε ομάδα προλετάριων αγωνιστών.

Στην ένοπλη τρομοκρατία του στρατού της πλουτοκρατίας θα αντιτάξουμε τη δυναμική μας αυτοάμυνα.

Οπορτουνιστικές ταλαντεύσεις, υποχωρήσεις και περαιτέρω ανοχές, οδηγούν στην εξάντληση, την αποδυνάμωση και τελικά την εξόντωση του προλεταριάτου και του επαναστατικού κινήματος.

Ολοι στα άρματα, όλοι στον αγώνα για τη δικτατορία του προλεταριάτου και τον κομμουνισμό. Ζήτω η ΟΠΛΑ, ζήτω η 28η Οκτωβρίου του 1946!
Ομάδες Προλεταριακής Λαϊκής Αυτοάμυνας


Ο μέγας χορηγός ,για ξεκάρφωμα των τροτσκιστοχαφιέδων της ΑΝΤΙ-ΦΑ υιοθετεί την ονομασία της πιο μισητής στούς τροτσκιστές οργάνωσης, της ΟΠΛΑ, και "τσιτάρουν "τον Ζαχαριάδη για να παραστήσουν τους ήρωες τις 3ης Διεθνούς.
Οι τσογλάν-κομμουνιστές επιβεβαιώνουν έτσι ότι ειναι η 5η Διεθνής και την καθοδήγηση τους από το Λονδλινο,και δυνάμεις του εξωτερικού.
Η μήτρα ειναι μία, και ο χορηγός ένας.
Σπ.Χ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει Θεός και αγαπάει έστω και λίγο την Ελλάδα, ας μας βοηθήσει... Είναι πραγματικά η μόνη μας ελπίδα. Πραγματικά αναρωτιέμαι όλων αυτόν τον καιρό, δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε εμείς οι απλοί πολίτες που δεν ψηφίσαμε τα εθνομηδενιστικά κόμματα να κάνουμε για αν σωθούμε;

Κωνσταντίνος Α. είπε...

Διαβάστε αυτό.....Οι δηλώσεις Παπανδρέου στην σύνοδο κορυφής της Ε.Ε..Και μιά απόφαση ΣΟΚ της συνόδου για τους λαθρομετανάστες.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/10/blog-post_997.html

έρες 1965. Η ΑΠΟΣΤΑCIA. Μητσοτάκη ΚΑΘΑΡΜΑ . Ο πράκτωρ ΕΦΙΑΛΤΗΣ που "είχε χρέος να μην αφήσει τον τόπο ακυβέρνητο" Δήλωνε: «Δεν θα αφήσουμε την εξουσία έρμαιο των πεζοδρομίων»

    Ορκίστηκαν υπουργοί 11 καθάρματα του Μητσοτάκη .  Ο Ψευδο-πρωθυπουργός Γαργάλατας,  ορκίστηκε και υπουργός Παιδείας μιμούμενος τον Γεώργ...