28/10/09

Φοβερή Καταγγελία-αποκάλυψη

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ«ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ» ΜΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΓΙΔΕΣ

Φίλες και Φίλοι,

Όπως ασφαλώς γνωρίζετε ο κυβερνοχώρος αποτελεί μια από τις σημαντικότερες κατακτήσεις του ανθρώπινου πολιτισμού, έναν από τους καλύτερους χώρους ελεύθερης έκφρασης και μια από τις δυναμικότερες παραμέτρους για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από την καπιταλιστική βαρβαρότητα και την ανοικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου.

Για όλα αυτά, αυτός ο χώρος δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τα «ενδιαφέροντα» του «Μεγάλου Αδερφού». Αντίθετα αποτελεί προνομιακό πεδίο εφαρμογής μεθόδων ελέγχου της έκφρασης, της δράσης και της ελευθερίας των χρηστών του διαδικτύου και κατά προέκταση και της κοινωνίας ολόκληρης με στόχο την ακύρωση της θετικής για την ανθρωπότητα πλευράς του κυβερνοχώρου.

Στα πλαίσια αυτά δομήθηκαν συστήματα, όπως το ECHELON.
Τελευταία φαίνεται πως στην υπηρεσία του «Μεγάλου Αδερφού» μπήκαν και τα υποτίθεται αθώα υποσυστήματα-παγίδες, όπως το FACEBOOK, το NETLOG, το TWIT και διάφορα παρόμοια τα οποία, με το πρόσχημα της διευκόλυνσης της επικοινωνίας μεταξύ των «μελών τους», συγκεντρώνουν πληροφορίες και υποκλέπτουν, χωρίς την άδειά μας και προφανώς για παράνομη χρήση, απόρρητα στοιχεία και προσωπικά δεδομένα.

Τον τελευταίο καιρό δεχόμουν από το σύστημα NETLOG αλλεπάλληλα μηνύματα σύμφωνα με τα οποία κάποιοι, γνωστοί ή άγνωστοι, με καλούσαν «να γίνουμε φίλοι». Υποψιασμένος για το ρόλο τέτοιων παγίδων δεν ανταποκρίθηκα σε καμιά πρόσκληση.

Κάποια στιγμή όμως έκανα κατά λάθος κλικ πάνω σε ένα link ενός μηνύματος του NETLOG με το οποίο υποτίθεται πως με καλούσε να γίνουμε φίλοι, ένας πολύ καλός φίλος μου. Αμέσως διαπίστωσα πως το σύστημα υπέκλεψε αυτόματα όσες, (ευτυχώς ελάχιστες), ηλεκτρονικές διευθύνσεις ήταν αποθηκευμένες στο «λογαριασμό μου», στις οποίες έστειλε αυτόματο μήνυμα με το οποίο καλούσε τους κατόχους τους να «γίνουν φίλοι μου».

Προσπάθησα να ακυρώσω αμέσως τη λάθος επιλογή μου, αλλά δεν παρέχει το σύστημα τέτοια δυνατότητα και χωρίς να κάνω τις επόμενες κινήσεις που ζητούσε, ζήτησα αμέσως να με διαγράψουν από τις λίστες τους και να ακυρώσουν τις όποιες ενέργειες έκαναν για λογαριασμό μου καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την παράνομη ενέργειά τους.

Επειδή διαπιστώνω πως συνεχίζουν να ενοχλούν ακόμα μερικούς για «να γίνουν φίλοι μου» και μερικοί που δεν γνωρίζουν το ρόλο τέτοιων συστημάτων ανταποκρίνονται και γίνονται και αυτοί θύματα, γι’ αυτό και επειδή δεν υπάρχει φαίνεται κανένας που να μπορεί ή να θέλει να μας προστατέψει από αυτές τις παγίδες του «Μεγάλου Αδερφού», δηλαδή του Αμερικανισμού, αποφάσισα να στείλω αυτό το μήνυμα για να σας δηλώσω ,πως δεν έστειλα εγώ κανένα μήνυμα σε κανέναν για να γίνει φίλος μου ,και να σας παρακαλέσω να μην ανταποκρίνεστε στα μηνύματα αυτών των ύποπτων συστημάτων, αλλά και να σας προτείνω να κάνετε το ίδιο ως δημόσια καταγγελία των δυνάμεων που δημιουργούν και χρησιμοποιούν αυτά τα συστήματα, μέχρι να κατανοήσουν πως καμιά αυτοκρατορία δεν τα κατάφερε να σωθεί και να εμποδίσει την πρόοδο της ανθρωπότητας.
Να είστε καλά
Κώστας Λάμπος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πίσω άπὸ τὸ FACEBOOK εἶναι ἡ ἴδια ἡ CIA!!!

13/24 Ιουνίου. Η Επέτειος του Μαρτυρίου του Ρήγα στο Βελιγράδι πριν από 226 χρόνια και το μνημόσυνο για την Ρήγα και τους επτά εθνομάρτυρες που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα που οργάνωσα το 1998 στα 200 χρόνια από την εκτέλεση τους

Όταν εκτελέστηκαν ο Ρήγας και οι επτά «μαθητές» του, στο Βελιγράδι, στον πύργο Νεμπόϊσα, το Ημερολόγιο στο Βελιγράδι, την Κωνσταντινούπολη, ...