25/10/09

Ποιος κορόιδεψε τον (χαζό)λαό ή τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Το επικοινωνιακό ψέμα έχει κοντά πόδια, διότι η αχλάδα, έχει πίσω την ουρά.

Του Σπύρου Χατζάρα

Οι επικοινωνιολόγοι που συμβουλεύουν τον ποδηλάτη πρωθυπουργό, είχαν ετοιμάσει την επικοινωνιακή καταιγίδα, που θα συνόδευε τα πρώτα του βήματα, στην εξουσία. Διαφάνεια 1600 κυβικών, αξιοκρατία με οικολογικά αυτοκίνητα, η υπουργός με το σακίδιο και άλλα τέτοια, ώστε να σκεπαστεί η πληρωμή του γραμματίου, πρώτα ο (μουσουλμάνος) πολίτης .

Οι (αποχαυνωμένοι) τηλεθεατές του Λαζόπουλου, αντιμετώπισαν με «ανακούφιση και προσδοκίες» την πρόσκληση της κυβέρνησης, για υποβολή βιογραφικών για την κάλυψη των θέσεων των Γενικών Γραμματέων στα υπουργεία.

Πάνω από 15.000 Έλληνες ,"μασήσανε" και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, «με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν με τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στην πατρίδα και να συμβάλλουν στις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης για τη λύση των προβλημάτων της χώρας».

Οι «υποψήφιοι», που δεν ήταν στο «κόλπο», θα έπρεπε να ξέρουν ότι, το τηλεκουτοχορτανίλ, είναι ένα πολύ επικίνδυνο φάρμακο, που το χορηγούν οι επικοινωνιολόγοι, για να σκεπάσουν τη ντόπα, που δίνουν στην κοινή γνώμη.

Μόνο ένας «μαλάκας τηλεθεατής», θα πίστευε , ότι ψάχνουν γενικούς γραμματείς από το διαδίκτυο, με τη διαδικασία «να η ευκαιρία» , ή, «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μόνο ένας«μαλάκας τηλεθεατής», θα συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό, χωρίς να ξέρει ποιοι θα είναι η κριτική επιτροπή. (Ποιοι θα τον κρίνουν). Μόνο ένας μαλάκας θα πίστευε ότι θα του αναθέσουν να κυβερνήσει την χώρα με βάση το βιογραφικό του. Και ακόμα περισσότερο μόνο ένας ψεύτης και μαλάκας, θα ισχυριζόταν ότι θα διορίσει, σαν γενικούς γραμματείς, κάποιους που δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του, χωρίς καν να υπάρξει ,ή φάση των συνεντεύξεων, που προβλέπει μέχρι και το ΑΣΕΠ.

Επομένως , χονδροειδής εμπαιγμός ,ήταν η διαδικασία, και ο «χονδροειδής εμπαιγμός της ελληνικής κοινής γνώμης», που καταγγέλλουν τώρα, ορισμένοι παπαγάλοι, είναι ο δεύτερος χονδροειδής εμπαιγμός ,γιατί, αποκρύπτει την απάτη των επικοινωνιολόγων και του ποδηλάτη πρωθυπουργού.

Ο καυγάς γίνεται για το πάπλωμα, επειδή οι εργολάβοι και Σια, σπρώχνουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, για παράδειγμα ,υπέβαλαν βιογραφικό ,ο κουμπάρος της Χάνας με την υποστήριξη του καλού εξάδελφου Γιάννη, καθώς και οι άνθρωποι που πήραν το χρίσμα του Βαρδινογιάννη και του Κόκκαλη.

Ο καυγάς γίνεται για τις επόμενες και πιο κρίσιμες επιλογές.

Ο Καστανίδης δεν κορόιδεψε κανέναν. Ο Παπανδρέου κορόιδεψε τους (αποχαυνωμένους) τηλεθεατές.

¨Όλοι οι πασόκοι υποψήφιοι, για τις θέσεις, γνώριζαν τη διαδικασία, γνώριζαν την κομματική κριτική επιτροπή, και είχαν ‘έτοιμα τα βιογραφικά. Επειδή μάλιστα δεν θα γίνει άλλος διαγωνισμός ,από τους υποψηφίους αυτούς, θα επιλεγούν τα (ικανά)πρόσωπα για όλες τις μετακλητές θέσεις.

Οπότε οι 10.000 από τις 25.000, δεν ήταν «μαλάκες τηλεθεατές», αλλά ο κομματικός στρατός, που θα εισβάλει αξιοκρατικά στο κράτος σιγά-σιγά..

Η ανακοίνωση για την τοποθέτηση του νέου Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων λέει:

«Η τοποθέτηση του κ. Δημήτραινα έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν».

Ποιος έκανε την αξιολόγηση δεν λέει. Με ποια κριτήρια δεν λέει. Διάλεξαν όμως τον καλλίτερο.

Μις Ανθρωπίνα Δικαιωμάτα εξελέγη επομένως, ο καθηγητής Δημήτραινας .

Φυσικά, αποτελεί δικαίωμα του κάθε υπουργού να επιλέγει τους συνεργάτες του.
Αλλά αυτό έγινε με κουκούλα την επικοινωνιακή διαδικασία του στημένου διαγωνισμού.
Και δεν είναι δικαίωμα του κ. Ποδηλάτη , των επικοινωνιολόγων, και των εργολάβων, να εμπαίζουν τους Έλληνες πολίτες.

Ο «μεγάλος τργουδιστής» και αντιπρόεδρος ,ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα για τους στημένους διαγωνισμούς της ΝΔ.
Για αυτόν , τον στημένο διαγωνισμό ,δεν θα επέμβει η θεόστραβη δικαιοσύνη
;

ΥΓ. Η λύση για τους stage; Όλοι Γενικοί Γραμματείς.
Τουλάχιστον αυτοί, έχουν ήδη αποκτήσει εμπειρία...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αστυνομικοί RAMBO!

http://www.youtube.com/watch?v=gLc3M6eVGhE

http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/rambo_v_artwork.jpg

Ανώνυμος είπε...

Μα κύριε Χατζάρα, ο Δημήτραινας είναι συνεργάτης της γυναίκας του υπουργού. Αμφιβάλει κανείς πως η κυρία ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ είναι η πλέον αρμόδια, λόγω ιδιότητας και κυρίως λόγω καταγωγής, να διορίσει τη Μις Ανθρώπινα δικαιώματα;
Κύριε Χατζάρα μου, εσείς Καταλαβαίνετε από ονόματα...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕΣ & ΦΙΛΟΙ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ 3 ΦΕΚ ΔΙΟΡΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ. ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ, STAGE & ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, ΤΟΥ ΑΣΕΠ κτλ.

27η Σεπτεμβρίου 1831. Η αποφράδα ημέρα του νέου Ελληνισμού .Σαν σήμερα οι Ρότσιλντ , η Στοά του Λονδίνου, και τα Τέκνα της και δολοφόνησαν στο Ναύπλιο τον Εθνάρχη Ιωάννη Καποδίστρια

O  τελετουργικός τρόπος της εκτέλεσης  του Καποδίστρια αποκαλύπτει τους δράστες. Πυροβολισμός στο κεφάλι και μαχαιριά στο Στομάχι . Δεν ‘ήτ...