26/10/09

O Καλός George και οι κακοί Πασόκοι

Ο Ρουσόπουλιος μηχανισμός των Παπαγάλων πάντα στην υπηρεσία της ΝΔ.(Νέας Διακυβέρνησης)

Μετά την αρχική αμηχανία, βρήκαν τη λύση. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ήταν, «Κίνηση - απάντηση στην επιλογή Γιώργου για τον χωρισμό κόμματος – κράτους» και η «Χαφιεδοτυπία» κραυγάζει. «Το κόμμα τού τραβάει το μανίκι».

Οι αόρατοι επικοινωνιακοί «συνεργάτες» του κ.Ποδηλάτη, έδωσαν την νέο-πατριωτική γραμμή. «Πρώτα οι ανάγκες της χώρας».Κατα περίεργη σύμπτωση το ίδιο ειχε πει στον Πατέρα μου, ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος.(Μας ενδιαφέρει η Ελλάς και Όχι ο καθέ ενας ¨Έλληνας) .
Τρομακτική σύμπτωση στρατηγικών προσανατολισμών.
«Πρώτα οι ανάγκες της χώρας», λένε τα νεοπατριωτάκια, και σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις αυτές είναι, η «Πακιστανοποίηση» και η «Αλβανοποίηση» της Ελλάδας, η δημιουργία μουσουλμανικών μειονοτικών κομμάτων, η κατάργηση της κυριαρχίας των Ελλήνων στη Χώρα τους με την παροχή ψήφου στους λαθρομετανάστες ,και η ταχεία Ελληνοποίηση των παιδιών τους.

«Προσωπικά συμφέροντα» λένε οι αόρατοι επικοινωνιακοί «συνεργάτες» του κ. Σαλαμαλέκουμ συγκέντρωσαν τις 126 ψήφους υπέρ του σ. Παναγιωτακόπουλου.

«Η απόφαση Παπανδρέου, να προχωρήσει στον χωρισμό κόμματος και κράτους, προκάλεσε την αντίδραση των κομματικών στελεχών στην εκλογή Ξυνίδη. Οι αντιδράσεις εδράζονται κυρίως στην εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχωρεί στη συγκρότηση ενός κόμματος «χωρίς αυτούς» και υπό τον πλήρη έλεγχό του», εξηγούν οι παπαγάλοι του Ρουσόπουλου που άλλαξαν μεν αφεντικό αλλά υπηρετούν πάντα τη Ν.Δ. (Νέα Διακυβέρνηση).

Στην πραγματικότητα το (περιούσιο) ΠΑΣΟΚ των Μπιλντερμπέργκερς , αντελήφθη ότι κινδυνεύει από τις εσωτερικές αντιφάσεις του συστήματος. Η υποχρέωση για «δημοκρατική νομιμοποίηση»,αφήνει παράθυρο για αντίδραση, στη λαϊκή βάση ,που ειναι πλειοψηφία. Κάπως έτσι ,έχασαν την εξουσία στο κόμμα των (Εβραίων)μπολσεβίκων, οι άνθρωποι των Τραπεζιτών, και τους προέκυψε ο Γεωργιανός Στάλιν.

Αν καταλάβουν οι Πασόκοι, ότι το ραντεβού της «συντρόφισσας», με τον «πρόεδρο» στο γυμναστήριο, κλείστηκε από τη Νέα Υόρκη, οι «συνεργάτες» ,θα πηδούν από τα Παράθυρα της Ιπποκράτους, για να σωθούν.

Για να προλάβουν τις αντιδράσεις ,άρχισαν τη χορήγηση Κουτοχορτανίλ, σε υψηλές δόσεις.
Η αριθμητική της Ψηφοφορίας μας λέει:

Οι Μπιλντερμπέργκερς του Τζέφρυ, μαζί με τους Βενιζελικούς και τον Παντελή είναι 180. Οι Μπιλντερμπέργκερς του Αβρούρη (Σημιτολαμόγια) είναι 53.Η αριστερή Αντιπολίτευση 66. Και 121 ψάχνονται.

Τουλάχιστον οι μισοί ,είναι ακόμα του Αντρέα. Οπότε το παλιό Πασοκ, έχει μέλλον.

Οι 126 δεν είναι σημιτολαμόγια και δεν ψήφισαν Παναγιωτακόπουλο. Ψήφισαν «το ΠΑΚΟΚ είναι ακόμα εδώ!».
Αυτός είναι ο πανικός των νέο-πατριωτών της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που ενδιαφέρονται «για το ΠΑΣΟΚ του αύριο τους».

Σπ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...