24/10/09

Δε θα τους αφήσουν να πάρουν πίσω ούτε τις απόκρυφες σκέψεις τους.

ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Και ο λόγος γίνεται για την επικίνδυνη και άκρως απερίσκεπτη πολιτική που εγκαινίασε από την επομένη κιόλας των εκλογών, η νέα πολιτική ηγεσία του «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ», υπό τον κ. Χρυσοχοϊδη.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com


Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου με την κάλυψη και τη συγκατάθεση ολόκληρης της κυβέρνησης, επιχειρεί μ έναν δόλιο και επικίνδυνο τρόπο να βιάσει την ελληνική κοινωνία, και να εξωθήσει την καθημερινότητά μας σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες.

Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ του τρόπου συνίσταται στην υποκριτική επιστράτευση ενός παραληρήματος υποκριτικού ανθρωπισμού, για τις «βασανισμένες ψυχές» που αναζητούν καταφύγιο στην Ελλάδα, και στις οποίες κατά τη δήλωση του υπουργού η χώρα μας οφείλει τα .δέοντα.

Κι αυτό ήταν το καρότο. Η υποκριτική επίκληση του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού, με πρόσχημα την οποία επιχειρείται συστηματικά να αιτιολογηθούν τα πλέον επικίνδυνα σχέδια που εξυφαίνονται σε βάρος του ελληνισμού και τα οποία κοντολογίς θα οδηγήσουν σε απρόβλεπτες και δυσκολοξεπέραστες καταστάσεις.

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ όμως των επιλογών συνίσταται στην ίδια την ουσία και το περιεχόμενό τους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΔΕΟΝΤΑ» ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ;;;

Μήπως το «ευχαριστώ» μας για τις τεράστιες ποσότητες των ναρκωτικών με τις οποίες πλημμυρίζουν καθημερινά την Ελλάδα δολοφονώντας τη νεολαία της?

Μήπως την «ευγνωμοσύνη» μας για το ποιοτικά αναβαθμισμένο έγκλημα που εισήγαγαν στη χώρα μας αποδεικνύοντας πως δεν κοστολογούν παρά ελάχιστα ευρώ την αξία της ανθρώπινης ζωής?

Μήπως οφείλουμε κάποιο τίμημα για τις ανεξέλεγκτες ποσότητες των όπλων με τις οποίες γέμισαν την Ελλάδα?

Μήπως τους οφείλουμε την ανοχή μας για την γκετοποίηση και την απαξίωση κάθε όμορφης πλατείας και κάθε όμορφης γειτονιάς που πλήρωσε με το αίμα του ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης?

Μήπως έχουμε την υποχρέωση να ενδώσουμε σαν λαός στον αναχρονισμό των εθίμων, των συνηθειών, στο κοινωνικό πισωγύρισμα της χώρας μας και στη μουσουλμανοποίησή της?

Μήπως τους οφείλουμε την παραχώρηση να αλλοτριώσουν τον πολιτισμό και τις αξίες του Ελληνισμού επειδή κάποιοι το επέβαλαν σε σας και δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν δυστυχισμένους απ όλο τον κόσμο για να το επιτύχουν?

Μήπως τους οφείλουμε το δικαίωμα ν αποφασίζουν για τις αυριανές μας κυβερνήσεις και για τις αποφάσεις των τοπικών μας αρχόντων, επειδή εσείς αποφασίσατε να αποδιαρθρώσετε τα πάντα σ αυτή τη χώρα?

Μήπως ξεχάσατε ποιος λαός έδωσε θύματα γι αυτή την πατρίδα και ποιους είχε απέναντί του, για να μπορείτε σεις σήμερα να νέμεστε την εξουσία και να μεθοδεύετε ερήμην του σχέδια που στοχεύουν στον πολιτισμικό και κοινωνικό αφανισμό του?

ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΔΕΟΝΤΑ» ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ;

Μήπως οφείλετε να του εξασφαλίσετε γαλήνη και να τον απαλλάξετε από τον εφιάλτη της εγκληματικότητας και της ασύδοτης μαφιόζικης δράσης στις γειτονιές?

Μήπως οφείλετε να του κατοχυρώσετε το δικαίωμα να περπατά στο δρόμο και ν ακούει την γλώσσα των πατεράδων του και να μην αισθάνεται ξένος στην ίδια του τη χώρα?

Μήπως του οφείλετε μια εξήγηση αυτού του λαού για το πόσο του κοστίζει η «φροντίδα» των τεσσάρων εκατομμυρίων «βασανισμένων ψυχών» που αλωνίζουν ασύδοτα στη χώρα, και πόσα από τα δισεκατομμύρια που του υφαρπάζετε σε φόρους και εισφορές, δαπανώνται ασύδοτα για την φροντίδα των αυριανών εκτελεστών της πατρίδας του;

ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ.

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να σπαταλάτε έτσι τον ιδρώτα και το αίμα του λαού που σας εξέλεξε;

Πόσα χρήματα βγάλατε εσείς προσωπικά από το δικό σας παντελόνι, για τη φροντίδα των «βασανισμένων ψυχών»;

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να στοχοποιείτε το παιδί του Έλληνα πολίτη που υπηρετεί την πατρίδα του στην Ελληνική Αστυνομία, όντας και το ίδιο Έλληνας πολίτης και να το παραδίδετε βορά στα χέρια δολοφόνων και εγκληματιών, κάνοντας απερίσκεπτες, αναπόδεικτες και αψυχολόγητες δηλώσεις;

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να διεκδικείτε το ρόλο του απόλυτου κατέχοντος αισθήματα ανθρωπισμού και να περιφρονείτε την ψυχή του Έλληνα πολίτη με τρόπο προκλητικό και ανεπίτρεπτο;

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ταυτίζετε τον ανθρωπισμό με το απόλυτο ξεχαρβάλωμα της χώρας που σας γέννησε;

Γιατί δεν τολμάτε να παραδειγματιστείτε από τη στάση των αυστραλών που προέβησαν σε συγκεκριμένη συμφωνία προσωρινής παραμονής για περίθαλψη λαθρομεταναστών που είχαν πραγματικά ανάγκη, με τη ρητή πρόβλεψη πως όταν τους παρασχεθεί η αναγκαία φροντίδα θα επιστρέψουν εκεί απ όπου ξεκίνησαν;
Διαθέτετε εσείς περισσότερο ανθρωπισμό από τους αυστραλούς πολιτικούς άραγε;

Μήπως οι αυστραλοί πολιτικοί διαθέτουν λιγότερη φιλοπατρία από σας και δεν το εμπεδώσαμε?

ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΑ «ΔΕΟΝΤΑ» ΕΞΟΦΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ;

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΞΟΦΛΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ;;;

Ποια είναι αυτή η οργάνωση των «ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ» με την οποία συναντηθήκατε?

Ποιοι την εκπροσωπούν, ποιος τη χρηματοδοτεί, τίνος τα συμφέροντα στηρίζει?

Διαβάσατε άραγε πως σας «άδειασαν» σαν στυμμένη λεμονόκουπα αφού πρώτα εξασφάλισαν ανίερες υποσχέσεις και δεσμεύσεις σας?
Και γα του λόγου το αληθές, πάρτε και το απόσπασμα από την ανακοίνωσή τους «Η Κίνηση «Ενωμένοι στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή» δηλώνει ότι: Σήμερα προχωρήσαμε σε διάβημα διαμαρτυρίας και όχι κάποιον «διάλογο» με το Υπουργείο. Συνεχίζουμε να οργανώνουμε τους αγώνες του αντιρατσιστικού κινήματος για άσυλο στους πρόσφυγες, νομιμοποίηση των μεταναστών, κατάργηση των ρατσιστικών νόμων, κλείσιμο των στρατοπέδων συγκέντρωσης, τιμωρία των ρατσιστικών εγκλημάτων στης Αστυνομίας, σταμάτημα της συνεργασίας φασιστών - ΕΛΑΣ. Μονάχα οι αγώνες μας μπορούν να φέρνουν αποτελέσματα!»

Σας διαψεύδουν, σας προσβάλουν και σας απαξιώνουν οι συνδαιτυμόνες σας κύριε υπουργέ, κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο για το θεσμικό σας ρόλο.

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να συναντιέστε με τον πάσα έναν κύριε υπουργέ και να εκθέτετε έτσι το θεσμικός σας ρόλο σ αυτή τη χώρα? Δεν ιδιωτεύετε κύριε υπουργέ για να κάνετε ανεξέλεγκτα ότι σας καπνίσει. Την ανάγκη περιφρούρησης του θεσμικού σας ρόλου την οφείλετε απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού λαού κατ αποκλειστικότητα.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν επιλέξατε καλούς συνομιλητές κύριε υπουργέ.

Δεν ιεραρχήσατε σωστά τις προτεραιότητές σας στο πόστο που σας ανατέθηκε.

Δεν συνάδουν αυτοί οι χειρισμοί με τον όρκο που δώσατε.

Μην ολισθαίνετε σ αυτόν τον επικίνδυνο κατήφορο γιατί το τέλος του είναι ο πάτος και στον πάτο θα σας σύρουν κύριε υπουργέ.

Αυτοί που σχεδίασαν και που σας προέτρεψαν να μεθοδεύσετε την αποσύνθεση της Ελληνικής κοινωνίας, έχουν τους δικούς τους σχεδιασμούς, τις δικές τους αλλότριες επιδιώξεις.

Αυτοί δεν υποχρεούνται να ξέρουν την ψυχοσύνθεση της Ελληνικής κοινωνίας.

Σεις όμως δε δικαιούστε να την παραβλέπετε.

Αυτοί που σήμερα «απαιτούν» από σας τα υποτίθεται «ανθρώπινα και δίκαια», θα σύρουν τη χώρα σ ένα στυγνό κοινωνικό εκβιασμό και θα δρομολογήσουν ανεξέλεγκτες εξελίξεις. Και δυστυχώς για σας, θα είστε το όχημά τους σ αυτή την πορεία καταστροφής.

Αναλογιστείτε το.
Συναισθανθείτε τη μεγάλη σας ευθύνη για τα μελλούμενα και σταματήστε εδώ.
Αν κάνετε ακόμη ένα βήμα, μετά δε θα μπορείτε να πάρετε πίσω ούτε καν τις απερίσκεπτες υποσχέσεις σας.
Σταματήστε εδώ τον κατήφορο κι αν δεν μπορείτε παραιτηθείτε.
Η παραίτησή σας θα είναι μεγάλη προσφορά στον τόπο αν δεν έχετε το σθένος να αντισταθείτε σ αυτές τις επιλογές. Μια προσφορά που θα παραδειγματίσει τον καθένα που θα επιχειρήσει να παίξει ανάλογα επικίνδυνα παιχνίδια με τον τόπο του.

Η παραίτησή σας θα είναι προσφορά.
Η παραμονή σας και η συνέχιση αυτής της επικίνδυνης και ολέθριας τακτικής θα καταστεί έγκλημα.

ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ.

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ
ΧΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: