24/10/09

Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη

Η πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για Γραμματέα, συγκέντρωσε λιγότερο από το 50% των μελών του Εθνικού Συμβουλίου.

125 βροντερά ΟΧΙ ήταν η απάντηση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στην πολιτική υπέρ του «μουσουλμάνου πολίτη» και των κουκουλοφόρων που προωθεί ο αντιεξουσιαστής ποδηλάτης.
Τα όχι μαζί με την απόχή έστειλαν ένα σαφέστατο μήνυμα-χαστούκι προς το Μαξίμου. Το 43%, το πήρε το ΠΑΣΟΚ, και όχι το human rights Watch, ο Πακιστανός δουλέμπορος, και ο Δασκαλόπουλος (ΣΕΒ).

Νέος γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ εξελέγη ο βουλευτής Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης, που ήταν η πρόταση του προέδρου, με 181 ψήφους, έναντι 125 ψήφων που συγκέντρωσε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, από το παλαιό ΠΑΣΟΚ που αυτοπροτάθηκε.
Η πρόταση του προέδρου συγκέντρωσε λιγότερο από το 50% των μελών του Εθνικού Συμβουλίου.
Ο σ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, αναλαμβάνει ιστορική αποστολή, και με τη δύναμη που του δίνει το αποτέλεσμα ,πρέπει τώρα να εκφράσει ουσιαστικά την αριστερή αντιπολίτευση εντός του ΠΑΣΟΚ.
Υπάρχει ελπίδα.

Σπ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοινώσεις του Εβραϊκού Συμβουλίου της 18ης Μαΐου 1948 από τον κ. Ασέρ Μωϋσή για το 5ο Κράτος του Ισραήλ, τον Σιωνισμό, και τον Ελευθέριο Βενιζέλο.. (Ρεπορτάζ από την Ελευθερία των Μητσοτάκη -Κόκα της 19/05/1048

  Ο ΜΩΥΣΗΣ ΑΣΕΡ,(1899-1975), ήταν δικηγόρος, συγγραφεύς, μεταφραστής και κοινοτικός ηγέτης του εβραϊσμού. Σε νεαρά ηλικία (1936), εξελέγη πρ...