21/10/09

Νομιμοποιούν και ελληνοποιούν τα βαποράκια της Μαφίας

Αλβανός λαθροψηφοφόρος συνελήφθη σήμερα στην Πάτρα και είχε στην κατοχή του 3 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Ήταν μέλος ομάδας βαποριών που το τελευταίο διάστημα είχε διαθέσει σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, στην Πάτρα.
Δύο αδέλφια (λαθροψηψοφόροι από την Αλβανία), που διακινούσαν ηρωίνη έπεσαν στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου Κρήτης στα στενά της Θερίσου.
Ο μεγάλος 25 ετών ,βρίσκεται «νόμιμα» στην Ελλάδα, και δηλώνει οικοδόμος, ενώ είχε εργαστεί για λογαριασμό ιδιώτη εργολάβου που είχε συλληφθεί τους προηγούμενους μήνες για κατοχή μισού κιλού κάνναβης. Ο 20χρονος αδερφός του παράνομα , εδώ και περίπου ένα μήνα.

Στο Ναύπλιο συνελήφθη άλλος λαθροψηφοφόρος αλλοδαπός με 1,5 κιλό ηρωίνης

Παράλληλα, 43 λαθρομετανάστες και 2 διακινητές ,που επέβαιναν σε ιστιοφόρο, «υποδέχθηκαν» χθες το απόγευμα, στη θαλάσσια περιοχή Βορειοανατολικά της Εύβοιας, οι άνδρες του Λιμενικού. Τους λαθρομετανάστες εντόπισε, ένα αλιευτικό σκάφος που έπλεε στην περιοχή.Λιμενικοί με πλωτά από τη Σκόπελο, τη Σκιάθο έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τα 45 άτομα, εκ των οποίων, 32 άνδρες, 11 γυναίκες,και 2 αλλοδαποί διακινητές.

Ο πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "PRAKSIS", Τζανέτος Αντύπας διεύρυνε την κατηγορία των ελληνόπουλων που θα πάρουν υπηκοότητα με όσα «ήρθαν ως βρέφη συνοδευόμενα από συγγενείς».
Επομένως η ελληνική υπηκοότητα γίνεται απολύτως τουριστική!!!
Ο επιχορηγούμενος κ. "PRAKSIS"-Αντύπας υπολόγισε σε 2.500 τον αριθμό των ασυνόδευτων παιδιών που έχουν περάσει τα ελληνικά σύνορα, το διάστημα Μαρτίου – Οκτωβρίου.

Το λαθρεμπόριο της Μαφίας θα καταπολεμηθεί με την πρόσληψη λαθρομεταναστών στην Αστυνομία για να ελέγχουν τα πράγματα...
Αλήθεια οι Πρασινοπακιστανοί, θα περάσουν από ΑΣΕΠ ή με αποστολή βιογραφικού μέσω διαδικτύου,στην πακιστανική Μαφία;

Πρασινάλογα και πράσινη ανάπτυξη, με υπουργό Πρό-Πο

Τελικά, έχουμε ΠΑΣΟΚοπακιστανική κυβέρνηση;

Με στοιχεία από http://eglimatikotita.blogspot.com/
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ

ΠΑκιστανικο

ΣΟσιαλαθρομεταναστευτικο

Κομμα

13/24 Ιουνίου. Η Επέτειος του Μαρτυρίου του Ρήγα στο Βελιγράδι πριν από 226 χρόνια και το μνημόσυνο για την Ρήγα και τους επτά εθνομάρτυρες που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα που οργάνωσα το 1998 στα 200 χρόνια από την εκτέλεση τους

Όταν εκτελέστηκαν ο Ρήγας και οι επτά «μαθητές» του, στο Βελιγράδι, στον πύργο Νεμπόϊσα, το Ημερολόγιο στο Βελιγράδι, την Κωνσταντινούπολη, ...