ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

22/10/09

Οι Παπαγάλοι, λαγοί των κερδοσκόπων

Για «σημαντική αύξηση της τιμής του αργού πετρελαίου», μιλούν οι ντόπιοι και οι διεθνείς δημοσιογραφικοί παπαγάλοι, και τονίζουν ότι «αυξήθηκαν σχεδόν κατά 3% οι τιμές του αργού πετρελαίου και ξεπέρασαν τα 81 δολλάρια το βαρέλι, κυρίως λόγω των στοιχείων της αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφόρησης για την Ενέργεια, που δείχνουν μείωση των αποθεμάτων καυσίμων στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου».
Τα εβδομαδιαία στοιχεία της αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφόρησης για την Ενέργεια έδειξαν ότι μειώθηκαν κατά 2,3 εκατομμύρια βαρέλια τα αποθέματα καυσίμων στις ΗΠΑ, υποχώρηση που είναι μεγαλύτερη του αναμενομένου, ενώ τα αποθέματα σε αργό αυξήθηκαν κατά 1,3 εκατομμύρια βαρέλια, τη στιγμή που η αγορά ανέμενε αύξηση κατά 1,8 εκατομμύρια βαρέλια.
Ξεχνούν οι παπαγάλοι ,ότι ο κύριος λόγος αύξησης της τιμής του πετρελάιου είναι η υποτίμηση του δολλαρίου έναντι του ευρώ.

Το αμερικανικό αργό για παράδοση Δεκεμβρίου έκλεισε με άνοδο 2,25 δολαρίων, φθάνοντας στα 81,37 δολάρια το βαρέλι,(54,24 ευρώ) που είναι και η υψηλότερη τιμή από τις 9 Οκτωβρίου 2008, αλλά σε δολλάρια, γιατί σε ευρώ ,(που το πληρώνουμε στην Ελλάδα), το πετρέλαιο είναι υποτιμημένο 20%. Το πετρέλαιο τύπου Μπρεντ έκλεισε με άνοδο 2,45 δολαρίων, στα 79,69 δολάρια το βαρέλι.(53,12 ευρώ)
Δελτιο των 11

ΥΓ.Από τους πρωταγωνιστές των ντόπιων παπαγάλων ο Αλαφουζος και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

21 Μαρτίου 1821. Η Επανάσταση κηρύχτηκε στο Αγιονέρι 4 ημέρες μετά την Τζίμοβα απελευθερώθηκαν τα Καλάβρυτα. Δημητράκης και Γεώργιος Πλαπούτας και οι Πετμεζαίοι οι Αρχηγοί

 21 Μαρτίου 1821 .  -Στο Αγιονέρι της Αρκαδίας ο Δημητράκης και ο Γεώργιος Πλαπούτας ύψωσαν στο αλώνι του Καλλιντέρη τη σημαία της επανάστασ...