18/1/10

Στις 25 Ιανουαρίου το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια στην Βουλή. Αντισταθείτε!

από http://ventetta.blogspot.com/2010/01/25.html

Το εθνοκτόνο νομοσχέδιο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην διαδικτυακή διαβούλευση με την διαγραφή δεκάδων χιλιάδων σχολίων, φέρνει η κυβέρνηση στην Βουλή στις 25 Ιανουαρίου.

Γράφει ο Τάκης Καμπύλης, δημοσιογράφος της Καθημερινής, διαπλεκώμενος με την ΜΚΟ του Αλιβιζάτου "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" η οποία ΣΥΝΕΤΑΞΕ το νομοσχέδιο και συντάκτης του άρθρου ''H λογική της θέλησης της πλειοψηφίας είναι βαθύτατα αντιδημοκρατική'':

"Ως έχει στις βασικές του διατάξεις θα κατατεθεί, πιθανότατα στις αρχές της μεθερχόμενης βδομάδας, το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας. Αν και δεν αποκλείεται να γίνουν την τελευταία στιγμή μερικές διορθώσεις ή τροποποιήσεις, αυτές θα αφορούν μόνον ήσσονος σημασίας ζητήματα. Ωστόσο, τέτοιες τροποποιήσεις θα δώσουν τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να επιχειρηματολογήσει ότι συμπεριλαμβάνει στο νομοσχέδιο και προτάσεις ή απόψεις (πέραν των ακραίων) που κατατέθηκαν στο σχετικό διαδικτυακό διάλογο από το opengov.gr".
(Πηγή: Η ιθαγένεια στον δρόμο προς τη Βουλή)

Το ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να περάσει το νομοσχέδιο με έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής, σε μια προσπάθεια να προλάβει τις αντιδράσεις.

Όμως οι σχεδιαστές του ψηφοθηρικού νομοσχεδίου δεν έχουν υπολογίσει ότι η επίσπευση της ψήφισης του, θα λειτουργήσει καταλυτικά στον ξεσηκωμό των Έλληνων. Οι πλειοψηφεία των Ελλήνων, πάνω του 80% τάσσονται κατά του νομοσχεδίου! Όμως οι κυβέρνηση εκμεταλεύτηκε την αποστροφή του λαού από την ΝΔ για να καταλάβει την εξουσία και να επιβάλει τα αντιδημοκρατικά της μέτρα.

Ήρθε η έσχατη ώρα που ο Ελληνικός λαός πρέπει και θα αντισταθεί μέχρι τέλους!

Στις ερχόμενες ημέρες πραγματοποιούνται 3 σχετικές εκδηλώσεις:

1. Ο Πολιτικός Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Πατρίδα διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα: Το Μεταναστευτικό Πρόβλημα σήμερα.

Πέμπτη 21/1 στις 7 μ.μ.
Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας και Ριζάρη).

Προλογίζει ο Στέλιος Παπαθεμελής, Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης.

Εισηγούνται: Ο Κώστας Γκιουλέκας, βουλευτής, ο Θόδωρος Κατσανέβας, Καθ. Παν.-τ. Βουλευτής, ο Παντελής Οικονόμου, Βουλευτής, ο Σάββας Ρομπόλης, Καθ. Παν.-Διευθ. Ινστιτούτου Εργασίας.

2. "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ"του ΛΑΟΣ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου, 12 μμ
"LEDRA MARRIOT" (Συγγρού 115)

Με κυρίαρχο θέμα το μεταναστευτικό
Ομιλητής: Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

3. Εθνικό προσκλητήριο Μνήμης και Αντίστασης,

Σάββατο 30 Ιανουαρίου,
7 μ.μ. Πλατεία Ιμίων, Οδός Ρηγίλλης

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ σας καλεί να τιμήσουμε τους μεγάλους Νεκρούς της νεώτερης Ελλάδας. Τους Έλληνες Ήρωες, που με την θυσία τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996, υπερέβησαν εαυτούς διασώζοντας την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Την ίδια αξιοπρέπεια, την οποία οι μειοδότες πολιτικοί προσπαθούν να τσακίσουν, ξεπουλώντας τα Εθνικά συμφέροντα, αλλά και με ένα νομοσχέδιο που δίνει την Ελληνική Ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ...
από http://ilektrosok.blogspot.com/2010/01/251.html

ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ .ΣΤΗΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ(ΔΗΛ.ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ)...
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ...
ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ...
ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ...
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ...
ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...
ΕΛΛΗΝΑ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΑ ΜΜΕ, ΟΙ ΜΚΟ , ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ...
ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...
Ο ΠΙΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ...
Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ..
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ...
ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ...
ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...
...ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ;;;
...ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ.
ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...
ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΣΟΥ...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος
B.A,, M.Sc., M.A., Ph.D., P. Dc.
Η.Π.Α.
*Η Ιθαγενεια δεν ειναι κατι που απονεμεται με νομο, κατα τον ιδιο τροπο που δεν απονεμεται η φυσικη Μητροτητα και Πατροτητα. κατ' αναλογιαν της δια νομου θετης Μητροτητος και πατροτητος η οποια αποδιδεται με την πκηρωση ορισμενων κριτηριων, δυναται να απονεμηθει ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ (Citizenship) αλλα ποτε Ιθαγενεια.

Οσοι συγχεουν την Ιθαγενεια με την Υπηκοοτητα, νοητικα και οντολογικα δεν διαφοριζουν αναμεσα στην Οικονομικη Συμμιξη (οπου ο καθε απεγνωσμενος θα υπογραψει το οποιο χαρτι προκειμενου να επιβιωσει) και την συμμιξης Αιματος που οριοθετει ο Μαγερ.
** Η Ιθαγενεια θα μπορουσε να απονεμεται μονο μετα Θανατον τιμητικα (Honores Causa) σε οσους, εστω και αν αισθανονται Ελβετοι -οπως ο Μαγερ- θυσιαστηκαν για την Ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

"ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΟΥ"

Ποιος ειναι Ελληνας? Ποιος δικαιουται (ουσια και πραγμασι και οχι τυποις) της αναγνωρισης αυτης, με ιθαγενεια, Υπηκοοτητα και το Δικαιωμα να κρατα την Ελληνικη Σημαια?
Η Παγκοσμιοποιηση (οπως στην πραξη χειραγωγει την επιβολη της) ειναι αποκλειστικα η οικονομικη εκμεταλευση των Λαων, και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΙΞΗ ΤΟΥΣ.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΙΞΙΣ πολλων πολιτισμων (βλ ΗΠΑ) δημιουργει
Α-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ("διαφορετικοτητων"), απωλεια συνειδησης ταυτοτητας, απωλεια ικανοτητας αυτοπροσδιορισμου και συνολικη απωλεια οντολογικης υποστασης του Ανθρωπου αρα και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Η Παγκοσμιοποιηση απλα εξυπηρετει την ΕΞΟΥΣΙΑ.Της επιτρεπει να αναπαραγεται.

Μεσα στην χειραγωγημενη επιβολη της η προπαγανδα ασκει καθε στοιχειο ψυχικου και νοητικου εξαναγκασμου για να επιβαλει τις θελησεις της. τα ψευδοεπιχειρηματα φασισμος , ρατσισμος, "Εθνικισμος",Aνθρωπινα δικαιωματα και αλλα , χρησιμοποιουνται κατα κορον και με καθε αυθαιρετη χυδαιοτητα, για να ΚΑΜΨΟΥΝ καθε Δημοκρατικη αντισταση, ανθρωπων πραγματικα Ελευθερων και Δημοκρατων, που ανθιστανται στο Δουλεμποριο,
στην Εκμεταλευση των Λαων, και στην απωλεια Πολιτιστικης και Οντολογικης Υποστασης Λαων και Ανθρωπων.

Την απαντηση στο τοπιο συγχυσης που διακατεχει τις Κυβερνησεις που υπηρετουν την Εξουσια και την παγκοσμιοποιηση, και ειτε ουδεν πραττουν αφηνοντας τα πραγματα στην τυχη τους, ειτε νομοθετουν κριτηρια Εκχωρησης Υπηκοοτητος, και Πολιτικων Δικαιωματων, με σκοπο την "νομιμοποιηση και επιταση" της Οικονομικης συμμιξης, που αποτελει και σκοπο της Παγκοσμιοποιησης που θελει να επιβαλει με καθε εξαναγκασμο την στερουμενη οντολογικης υποστασης, Δημοκρατιας , και Ελευθεριας
"Κοινωνια της Αγορας", την δινει Ο Ελβετος Ιωαννης Ιακωβος Μαγερ απο το Μεσολογγι.

Ανώνυμος είπε...

Εαν μεγενθυνοντας την Φωτο
http://bit.ly/5ZRmfP ,
αναλυσει καποιος το Επιτυμβιο του Ελβετου Μαγερ, θα διαπιστωσει οτι ο Ελβετος Μαγερ οριοθετει και προσδιοριζει το ποιος μπορει να επικαλεσθει οτι με Ελευθερη Βουληση και ΑΤΟΜΙΚΟ αυτοπροσδιορισμο δυναται να ζητησει να του απονεμηθει η Ελληνικη Υπηκοοτητα και ποιος δυναται να κρατα την Ελληνικη Σημαια.

Στο Επιτυμβιο του Ο Μαγερ δηλωνει υπερηφανος Ελβετος απογονος του Γουλιελμου Τελου, και πολυ σωστα διοτι ο Πολιτιστικος Προσδιορισμος δεν ειναι αναλωσιμο η ακινητο που μεταβιβαζεται, αλλα αποτελει οντολογικη υποσταση που δεν μεταβαλεται με τυπικες και νομικες διατυπωσεις.

Ο Μαγερ ομως ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ομολογει θαυμασμο και υπερηφανεια για τους Ελληνες Ηρωες, και δηλωνει ΣΥΜΜΙΞΗ ΑΙΜΑΤΟΣ οχι με την χημικη αποψη του DNA που σαφως αυτο θα ηταν κατι ρατσιστικο, αλλα με την εννοια της ΘΥΣΙΑΣ που ειναι και η μοναδικη ομολογια, αποδειξη και εν τοις πραγμασι οντολογικη κατακτηση της αφοσιωσης και της Αγαπης μιας αυτοτελους οντοτητας προς μια αλλη.

Στο Μαγερ, που θυσιαζει το ειναι του Για την Ελλαδα περηφανος και καυχωμενος για τους ηρωες της, ειναι και για εμας καμαρι να εχει.(μετα τον θανατο του για την Ελλαδα)*...την Ελληνικη Ιθαγενεια (που με ειδικο νομο θα μπορουσε αν του απονεμηθει και σημερα) να εχει ( ο πληρων τα Κρητηρια Μαγερ) Υπηκοοτητα και αρα Ελληνικο Διαβατηριο και να κρατα την Ελληνικη Σημαια.

Ο Μαγερ δηλωνει Ελβετος, με θαυμασμο στην Ελβετια , στον Πολιτισμο της και στον Γουλιελμο Τελο και ταυτοχρονα ομολογει Θυσια που δηλωνει οντολογικη υποσταση στην αφοσιωση και στην αγαπη του για την Ελλαδα και οσους την αγαπουν.

Η Επιτυμβια Πλακα του Ελβετου Φιλελληνα Μαγερ, θετει απολυτα προσδιοριστικα τα κριτηρια που πρεπει να πληροι καποιος ωστε με Ελευθερη Βουληση να μπορει να αυτοπροσδιοριστει, οχι τυπικα και ενταξιακα ως οικονομικη-τυχαια σημαια ευκαιριας- συμμιξη, αλλα ουσιαστικα και οντολογικα με προσδιορισμο αφοσιωσης και αγαπης μεσα απο ετοιμοτητα θυσιας, ωστε να δυναται διατηρωντας την Πολιτιστικη του ταυτοτητα και την οντολογικη εθνικη του υποσταση, να του απονεμηθει η Ελληνικη Υπηκοοτητα, το Ελληνικο Διαβατηριο και το δικαιωμα και ΚΑΥΧΗΜΑ να κρατα την Ελληνικη Σημαια(και καθε σημαια λαου).

Καλειται η Κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ αντι να προσφερει σε διαβουλευση κριτηρια ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ της Ελληνικης Υπηκοοτητας και Πολιτικων Δικαιωματων, με βαση τυπικα και νομικα κριτηρια, να αντιληφθει(;) οτι τα κριτηρια αυτα υπηρετουν μονο τον Σκοπο της Οικονομικης Συμμιξης που θελει η Παγκοσμιοποιηση.

Καλειται η Κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ, να αντιληφθει οτι καθε εφαρμογη κριτηριων και πολιτικων Οικονομικης Συμμιξης ειναι πραξη εναντια στην Δημοκρατια, την ικανοτητα συλλογικου αυτοπροσδιορισμου, καθε δυνατοτητα Ελευθερης Βουλησης, ενω υπηρετει την απωλεια ταυτοτητας και οντολογικης υποστασης Λαων και Ανθρωπων.

Ανώνυμος είπε...

Η Ιδρυτικη Διακηρυξη της 3 Σεπτεμβρη απαιτει το ΠΑΣΟΚ να ΜΗΝ υπηρετει την Οικονομικη Συμμιξη, την ανθρωπινη αλλοτριωση, την απωλεια οντολογικης υποστασης Λαων

Ο Ελβετος Μαγερ προσφερει στον σημερινο Νομοθετη σαφεστατο προσδιορισμο για την αποδοση Υπηκοοτητος και για την Ελληνικη Σημαια. τα κριτηρια ειναι προφανως οντολογικα -που υπηρετουν και θωρακιζουν την Δημοκρατια και την Ελευθερια- και οχι οικονομιστικα που απλα τα σαπιζουν ολα.

Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος
B.A,, M.Sc., M.A., Ph.D., P. Dc.
Η.Π.Α.
*Η Ιθαγενεια δεν ειναι κατι που απονεμεται με νομο, κατα τον ιδιο τροπο που δεν απονεμεται η φυσικη Μητροτητα και Πατροτητα. κατ' αναλογιαν της δια νομου θετης Μητροτητος και πατροτητος η οποια αποδιδεται με την πκηρωση ορισμενων κριτηριων, δυναται να απονεμηθει ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ (Citizenship) αλλα ποτε Ιθαγενεια.

Οσοι συγχεουν την Ιθαγενεια με την Υπηκοοτητα, νοητικα και οντολογικα δεν διαφοριζουν αναμεσα στην Οικονομικη Συμμιξη (οπου ο καθε απεγνωσμενος θα υπογραψει το οποιο χαρτι προκειμενου να επιβιωσει) και την συμμιξης Αιματος που οριοθετει ο Μαγερ.
** Η Ιθαγενεια θα μπορουσε να απονεμεται μονο μετα Θανατον τιμητικα (Honores Causa) σε οσους, εστω και αν αισθανονται Ελβετοι -οπως ο Μαγερ- θυσιαστηκαν για την Ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Περικύκλωση της Βουλής. Δεν βγαίνει κανείς. Όλοι με μια 6αδα αυγά μαζί τους

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρή σημείωση στις πολύ σωστές ,ως συνήθως, σκέψεις του κ.Αθηναίου.
ΙΘΑΓΕΝΗΣ = ΙΘΥΣ+ΓΕΝΟΣ (ΙΘΥΣ =ΕΥΘΥΣ )
Ο γεννημένος από νόμιμο γάμο ,ο γνήσιος ,ο αυτόχθων ,ο καταγόμενος κατ'ευθεία γραμμή από ορισμένο γένος( Λεξικό Liddell -Scott ).
Ιθαγένεια ΔΕΝ μπορεί να απονεμηθεί παρά μόνο με τους όρους που αναφέρει ο κ.καθηγητής δηλ. των εξαιρετικών πράξεων και της έμπρακτης και αποδεδειγμένης αγάπης προς τη χώρα.
ΠΟΤΕ σε εισβολείς Πακιστανομπαγκλαντεσιανούς και δε συμμαζεύεται.
Εκτός των άλλων "προσόντων" τους ,οι κυβερνητικοί είναι αγράμματοι και ανελλήνιστοι.
Σημ1 .Καλό θα ήταν να σας δούμε μαζί με τον κ.Χατζάρα σε κάποια εκπομπή!
Σημ.2 Επί του πρακτέου ,συμφωνώ με τον 12.36 ,έξω από την Βουλή με αυγά ,γιαούρτια και λοιπά ζαρζαβατικά.

Ανώνυμος είπε...

1. Οι ζώντες λογοδοτούμε συνεχώς προς τους νεκρούς – «όλοι μαζί, πεθαμένοι και ζωντανοί, είμαστε αλληλέγγυοι και συνυπεύθυνοι» (Σεφέρης).


2. «Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες. Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
(Μακρυγιάννης);



ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ????

ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ?????

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ?????

ΓΕΝΙΚΩΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ETHEROVAMON

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...