26/1/10

Η «πράσινη» Χούντα καταργεί βασικές μας ελευθερίες

Τόση "δημοκρατία"... από την εποχή ΕΑΤ-ΕΣΑ, είχαμε να δούμε!

Του Σπύρου Χατζάρα

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάνταζη με ναζιστικές μεθόδους τρομοκρατεί τους γηγενείς Πομάκους και όπως καταγγελλει η εφημερίδα της Ξάνθης -ΜΑΧΗΤΗΣ- σε πρωτοσέλιδο άρθρο, ζήτησε φωτογραφίες από εκδήλωση ΠΟΜΑΚΩΝ για να τους …ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ. Η εφημερίδα
http://maxitisthrakis.blogspot.com/search?updated-max=2009-12-31T09%3A21%3A00%2B02%3A00&max-results=20
λέει ότι:

«Ο κύριος Τσετίν τηλεφώνησε στον φωτορεπόρτερ Κυρ Κεσίσογλου και του είπε’ μου είπε ο Μετέ οτι ήσουν κι εσύ στην εκδήλωση του Εμφιετζόγλου στην ταβέρνα…Δώσε μας μερικές φωτογραφίες, να στις πληρώσουμε, να δούμε ποιοί Πομάκοι πήγαν στην εκδήλωση..»
Η απειλή του «χουντοσοσιαλιστή βουλευτή» προς τους Πομάκους ειναι : «Όταν μπει ο στρατός “μας”, θα σας σφάξουμε όλους. Σας ξέρουμε έναν -έναν».

Στην Ελλάδα του διαχρονικού σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάποιοι «αντιρατσιστές» και «διαπολιτισμικοί» ονειρεύονται …χαρέμια, Σουλτάνους, Σαρίες ,και δουλεμπόρια.

Κράτος εν κράτη οι νοσταλγοί των σφαγών του Κεμάλ εντός του ΠΑΣΟΚ. Ντροπή και αίσχος για τους δημοκρατικούς αγώνες του Ελληνικού λαού. Ντροπή και αίσχος για όσους γίνονται θεραπαινίδες στο μύλο των επιδιώξεων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, την Κυριακή, παρέμεινε αποκλεισμένος σε ξενοδοχείο για αρκετές ώρες ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Θ.Πλεύρης ,απειλούμενος από το παρακράτος και τις «Καρφίτσες» του Χρυσοχοΐδη. Περίπτωση Λαμπράκη κανονικά.

Στην είσοδο του ξενοδοχείου, όπου θα μιλούσε για την λαθρομετανάστευση, είχαν συγκεντρωθεί περίπου τριάντα «αγανακτισμένοι αντιρατσιστές» , με καλυμμένα τα πρόσωπα, και εξοπλισμένοι με ρόπαλα , με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και ο κόσμος που ήθελε να παρευρεθεί να μην έχουν πρόσβαση στον χώρο.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου ενημέρωσε τον κ. Πλεύρη ότι η αστυνομία αδυνατεί να απομακρύνει τους «αγανακτισμένοι αντιρατσιστές» , και υπέδειξε στον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. να ματαιώσει την εκδήλωση.

Ο Θάνος Πλεύρης, ακολουθώντας τις οδηγίες των αστυνομικών αρχών, ματαίωσε την ομιλία του, αποφασίζοντας να περιορισθεί στις συνεντεύξεις που θα έδινε σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι σταθμοί ακύρωσαν τις προγραμματισμένες εκπομπές, διότι φοβήθηκαν πως θα δεχθούν επιθέσεις από τους «αγανακτισμένοι αντιρατσιστές»-Καρφίτσα.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. παρέμεινε αποκλεισμένος στο ξενοδοχείο, μη μπορώντας να αναχωρήσει ούτε για το αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Αθήνα.
Εννοείται, ότι για τα ανωτέρω δεν υπήρξαν συλλήψεις καθ’ ότι η (χωρίς σημαία) ΕΛ.Α.Σ. δύναται να αντιμετωπίζει μόνον ανηλίκους…

Την ίδια ώρα τα Χουντοκάναλα χαλούσαν τον κόσμο για την «ρατσιστική επίθεση» «ακροδεξιών» πιτσιρικάδων στην Πανόρμου, στην φιέστα της ολιγάριθμης παρέας των συμπλεγματικών του Γιαννόπουλου και των Συριζαίων φίλων τους.

Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε 13 ανήλικους της γειτονιάς και 31 κατοίκους + έναν δημοσιογράφο της «Ε.Ω» “δώρο”.

Μετά από πολύωρη κράτηση το Σαββατοκύριακο, οι δεκατρείς ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι το απόγευμα της Δευτέρας, μετά τις απολογίες τους ενώπιον του 4ου Ειδικού Ανακριτή. Οι ανήλικοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους βαρύνουν, υποστηρίζοντας ότι δεν μετείχαν σε επεισόδια, ενώ αμφισβήτησαν την διαδικασία, καθώς έπρεπε να προσαχθούν σε Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Τα παιδιά αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της εξύβρισης (του Γιαννόπουλου;), της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας , σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου για αδικήματα που τελούνται από δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Μόλις έγιναν οι συλλήψεις, «πλάκωσαν» στη ΓΑΔΑ πολλοί αριστεριστές και… αντιεξουσιαστές, από αυτούς που απειλούν συνεχώς ζωές αστυνομικών και προσέφεραν τις… «υπηρεσίες» τους στην ΕΛΑΣ (που τις δέχθηκε με ευχαρίστηση) σε «αναγνωρίσεις» κατά αθώων και αδίκων. Δήλωσαν «αυτόπτες μάρτυρες» οι αναρχικοί και άρχισαν να ρουφιανεύουν.

Για τους αλήτες κουκουλοφόρους της Νίκαιας, ο νόμος Δένδια καταργήθηκε και αφέθηκαν ελεύθεροι. Για τους πιτσιρικάδες της Πανόρμου ο νόμος ισχύει.

Ο ανακριτής Ζαγοριανός, που διώκεται ποινικά και πειθαρχικά για την υπόθεση Siemens αποφάσισε την προφυλάκιση του δημοσιογράφου της «ΕΩ», Δημήτρη Παπαγεωργίου, τον οποίο στοχοποίησαν, και χτύπησαν, οι «αντιρατσιστές» και τον συνέλαβαν οι πραιτοριανοί του Προ-Πο (με την υπόδειξη των… καλοθελητών του ΣΥΡΙΖΑ ) .
Προσέξτε ερώτηση της εισαγγελέως στον Δημήτρη Παπαγεωργίου: «Μα πως ενδιαφέρεται να καλύψει το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο η Ελεύθερη Ωρα; Δεν είναι Δεξιά εφημερίδα;»!!!

Η πράσινη Χούντα άρχισε η εφαρμογή του σχεδίου περί «φασιστικής απειλής» και των «Ομάδων μίσους»;

Ο συνασπισμός κράτους και παρακράτους εξαντλεί το μένος του χρησιμοποιώντας όλες τις εξουσίες της «δημοκρατίας» μας όχι μόνον εις βάρος ανηλίκων αλλά και βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου


Θα τους αφήσουμε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τί πράματα είναι αυτά; Βγαίνει κάποιος με ρόπαλο και παρεμποδίζει τον δημόσιο βίο και ανθρώπους να λένε την γνώμη τους και δεν μπορούν να πάνε τα ΜΑΤ να τους μπουζουριάσουν όλους; Έτσι και βγω εγώ με ένα ξύλο στο δρόμο θα είμαι σε 10 λεπτά στο κρατιτήριο...

Ποιοί είναι αυτοί; Γιατί δεν δείχνουν τα πρόσωπά τους; Άμεσες συλλήψεις. Δηλαδή έχουμε χούντα των παρακρατικών τώρα;

Ζητείται λοχίας να μας σώσει λέγανε οι εφημερίδες το 1967 και τελικά βρέθηκε συνταγματάρχης.