28/1/10

Η απάντηση των Ελλήνων κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα στην προπαγάνδα του Παύλου Τσίμα

Ο γνωστός «παπαγάλος» του MEGA που έχει αναλάβει εργολαβικά την προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ και την κατασυκοφάντηση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα «έδρασε» για μια ακόμα φορά συνεχίζοντας τον «αγώνα» μετά τις εκπομπές του Ιορδ.Χασαπόπουλου, και τα συκοφαντικα άρθρα του Πρετεντερη,

Με τέχνη και μαεστρία , κόπιασε πραγματικά να εμφανίσει τον μεγάλο αγώνα των κατοίκων , που εδώ και ενάμιση χρόνο με προσωπικές θυσίες και παρουσίες τους και περιφρουρήσεις έχουν κατορθώσει τουλάχιστον να κάνουν την πλατεια ανθρώπινη ώστε να ‘επιτρέπεται‘ πια και στους Έλληνες της μειονότητας της περιοχής να περπατούν και αυτοι στην πλατεια. .

Φυσικά από το σκηνικό δεν έλειψε η τηλεμεταφερόμενη " κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα" Μαρίνα Βήχου, η οποία δηλώνει και κάτοικος Βοτανικού, κάτοικος Κυψέλης και άλλων πολλών περιοχών , ούτε και ο Ρουμπανης, οΤασούλας, και ο Κουρκουλας της γνωστής ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ.


-Έλειψαν τα μαγαζιά των Ελλήνων που έκλεισαν και των Αφγανών που ανοιξαν και όχι μόνο αυτών;

-Έλειψαν οι σκηνες από ολόκληρους δρόμους που δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ.

- Έλειψαν τα μπουλούκια των Αφγανών 20-20 μαζεμένοι ανά 10 μέτρα.( και δεν τολμάς να περάσεις γιατί φοβάσαι, γιατί κατά δηλωση του αρχηγού της Αφγανικης κοινοτητας , ολες οι γυναικες χωρίς μαντίλα θεωρούνται ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

- Έλειψαν οι σχολικές τάξεις όπου 28 παιδάκια είναι αλλοδαπά (που μόλις έφτασαν στην χώρα απο το Αφγανιστάν και δεν ξερουν ουτε καν την γλωσσα) και 2 είναι ελληνάκια;

- Έλειψαν οι γεμάτοι από κόπρανα και ουρά δρόμοι που δεν μπορείς να περπατήσεις και είναι ωρολογιακη βόμβα για την υγεια μας, οπως λέει και ο Νομάρχης κος Σγουρος.

- Έλειψαν οι φωτογραφίες απο την «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ» , όπως ήταν, με όλους αυτούς που ειχαν κάνει επέλαση και κατοχή , για να φανεί η διαφορά με το τωρα;

Όσον αφορά τον κο Τασούλα που ισχυρίζεται οτι τον προπηλάκισαν κάτοικοι φασίστες, ζητηστε μας το video με την προβοκάτσια που έκανε και όξυνε τα πνευματα εκείνη την ημέρα, παντα ομως με τις πλατες των αναρχικών και της αστυνομίας και εμφανιστηκε η κα Κουρτοβικ να τον υπερασπιστει και μεινανε στο Α.Τ. Αγ.Παντελεημονα μεχρι τις 12 το βραδυ. Εμεις ομως δεν φωνάξαμε τον Λυκουρεζο η τον Κουγια.!!!!!!!!

Kαι τελος κε Τσιμα στα Εξάρχεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΙΞΑΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. Παρτε τους απο εδω στις περιοχες σας και θα ειμαστε και εμεις υπεράνω .

Άξιος ο μισθός σας . Γειτονες, Ελληνες αν τους δείτε στον δρόμο, μη τους φτύσετε καν. Ούτεσταγόνα Ελληνικού DNA δεν αξίζει να χαθεί στα μούτρα τους...

Oμως οι πραγματικοι αγωνιστες κατοικοι που αγωνιζονται τοσο καιρο , και οχι οι καποιοι που βρηκες και εβγαλες στον αερα για να γεμισεις τον τηλεοπτικο σου χρόνο κε Τσιμα, δεν υποστελλουν τις σημαιες, δεν σταματανε τον αγωνα, δεν υποχωρουν και καθε τετοια προβοκατσια μας δινει κουραγιο να γινουμε ακομα πιο μαχητικοι, αποτελεσματικοί και δυνατοι να εντεινουμε τον αγωνα και να ξανακερδισουμε την αρχοντια μας, την αξιοπρεπεια μας και την υπερηφάνεια μας που ετσι και αλλοιως την αισθανομαστε. Και αν προς στιγμή γονατιζουμε απο την μεθοδευμενη προδοσια σας και την ευφανταση μεθοδευση της λασπολογιας σας, εσεις μας κανετε να σηκωθουμε και να σταθούμε πιο δυνατοι ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Οσο και να προσπαθειτε ολοι στο ΜEGA να καρπωθειτε τηλεθέαση απο αυτο που ¨πουλαει¨κατα την γνωμη σας , εμεις εχουμε αποφασισει οτι δεν θα μιλήσουμε σε προδοτες και η αποφαση αυτη εχει ληφθει απο το Καλοκαίρι. Τηλεσταρ , οπως των μεσημεριανάδικων, που τρελλαινονται απο τις καμερες και το γυαλι και τα μικροφωνα θα βρειτε για να τους εκθέτετε και να τους ενοχοποιείτε και να τους απαξιώνετε αλλα οι κατοικοι εδω στον Αγιο Παντελεημονα θα συνεχίσουμε απτοητοι και ευτυχως υπάρχουν και άλλοι τηλεοπτικοι σταθμοί που τουλάχιστον εχουν την τσιπα να κανουν την δουλειά τους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

agiospanteleimonas@gmail.com

3 σχόλια:

Dora είπε...

μπραβο σας ρε παιδια.Συνεχιστε τον αγωνα και μη μασατε.

Ανώνυμος είπε...

Συμπαράσταση στον αγώνα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.
Ντροπή στον Τσίμα και άλλους εγκάθετους.

Ανώνυμος είπε...

Eυαισθητο παιδι αυτος ο Saulos. Και με κοινωνικες ευαισθησιες, οπως καθε μελος της περιουσιας φυλης στην οποια ανηκει. Σαν ανταλλαγμα ο θεος (;) τους του χαριζει καταξιωση και (κυριως) πλουτη. Ειναι κι αυτο ενα απο τα πολλα κουσουρια της ρατσας τους...