28/1/10

Πράσινες καταθέσεις με διαταγή του κ. Προ-Πο

Όταν το (ανύπαρκτο) κράνος γίνεται κουκούλα.Φοβερή (πράσινη) κατάθεση του «στρατηγού Μήτσου» των Αμπελοκήπων

Ο υποδιοικητής του Α.Τ. Αμπελοκήπων, στην κατάθεση του στην ανακρήτρια για τα γεγονότα της Πανόρμου, «αναγνωρίζει» (κατόπιν διαταγής;) τον ( δημοσιογράφο) Δ. Παπαγεωργίου, ως συμμετέχοντα στα επεισόδια, και κατέθεσε ότι φορούσε κράνος.
Φυσικά, στην κατάθεσή του, δεν εξηγεί ούτε γιατί δεν υπάρχει κανένα κράνος στα ευρήματα της αστυνομίας, ούτε το πώς τον αναγνώρισε, αφού φορούσε κράνος, ούτε γιατί, ενώ φορούσε κράνος, βρέθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χρειασθεί να του γίνουν επτά ράμματα.

Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς το «κράνος», που είδε (κατόπιν διαταγής;) ο «στρατηγός Μήτσου» των Αμπελοκήπων, έγινε από ανακριτή και εισαγγελέα σε «ελεύθερη μετάφραση», «κουκούλα», που καλύπτει το πρόσωπο.
Σπ.Χ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θέλει ,τους μουσουλμάνους μετανάστες ,να γίνουν Έλληνες πολίτες , είναι Τουρκοαιγυπτιακής καταγωγής ,και συμπαρίσταται στα αδέλφια του .
Να δώσουμε ταυτότητα είλωτα , στους μετανάστες .
Αυτό μόνο τους αξίζει και τίποτα άλλο .

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε να δείτε. Πλέον η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί. Σε συλλαμβάνουν χωρίς λόγο και σε καταδικάζουν ή σε αθωώνουν κατά βούληση και με κατασκευασμένα στοιχεία. Έχει γίνει πραξικόπημα. Πρέπει να μας το ανακοινώσουν για να το πιστέψουμε; Πάμε με τα δίκανα να βάλουμε τάξη.

Εγώ προειδοποιώ, ας έθρει κουκουλοφόρος με ρόπαλο το Σάββατο στην πλατεία Ιμίων. Θα τους πάρει ο διάολος όλους. Να το ξέρουν τα τσογλάνια ότι αν έρθουν να χτυπήσουν κόσμο, αν αγγίξουν τρίχα δεν θα μείνει ρουθούνι.

Να φέρουνε ρόπαλα και θα δούνε τί θα έχουμε φέρει εμείς.

Θα γελάσει κάθε πικραμένος.