1/1/10

Θάλεια Δραγώνα: «Οι επιθέσεις εναντίον μου αποτελούν μία κατασκευασμένη διαδικασία»

http://olympia.gr/2009/12/31/%CE%B8%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1


«Ξαφνικά, ψευδείς φράσεις απομονώνονται και καλούμαι να απολογηθώ για την εθνική μου ακεραιότητα»!!

Ναι, δεν είναι δική μας “κατασκευασμένη διαδικασία” Είναι η πραγματική δήλωση της Θάλειας «Eurofighter» Δραγώνα στο Κανάλι 1 του Πειραιά!

Τι καταλαβαίνουμε λοιπόν από την έκφραση της κυρίας Καθηγήτριας; “Ψευδείς φράσεις απομονώνονται“. Δηλαδή από που απομονώνονται; Προφανώς από το βιβλίο της. Άρα το βιβλίο της έχει “ψευδείς φράσεις”; Πραγματικά θα χρειαστούμε τον Μπαμπινιώτη να μας εξηγήσει ακριβώς τι εννοεί η κυρία Δραγώνα με αυτή τη βαρύγδουπη δήλωση της.

Ξαφνικά λοιπόν, “ψευδείς φράσεις” απομονώνονται από την τρομερή συνωμοσία των ακροδεξιών αριστερών του ΛΑΟΣ, της ΝΔ, της τρομερής χιτλερικής συνωμοσίας που επιβουλεύεται την “Εθνική ακεραιότητα” της κυρίας Δραγώνα. Άλλο ανεξήγητο. Τι σημαίνει κυρία Δραγώνα η “Εθνική σας ακεραιότητα”; Φοβάστε μήπως είστε “Εθνικά ακρωτηριασμένη”; Γιατί μάλλον σε πνευματικό και όχι “Εθνικό” διχασμό παραπέμπει αυτή η βαρύγδουπη δήλωση σας. Ίσως εμείς να μη μπορούμε να την κατανοήσουμε, σίγουρα όμως θα ξέρουν οι κύριοι που σας εμπιστεύθηκαν αυτό το νευραλγικό πόστο.

Ας οργανωθεί λοιπόν η Ακαδημαϊκή κοινότητα και οι σοσιαλιστικές δυνάμεις για να αντιδράσουν στην «Ξαφνική απομόνωση» των «Ψευδών Φράσεων» και οπωσδήποτε να προασπίσουν την «Εθνική ακεραιότητα» της κυρίας Δραγώνα. Α, και προσοχή στους καλικάντζαρους που επιβουλεύονται την μελομακαρονιακή ακεραιότητα της μικροαστικής παραδοσοληψίας.

Δελτιο11: Να στείλουνε Δραγώνα και Ρεπούση σε κάποιο υπουργείο Τουρκικό
.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τις θέλουν ούτε οι Τούρκοι...