25/1/10

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Μιά από τις θεωρίες συνωμοσίας θέλει τα αεροπλάνα να δημιουργούν τεχνητά νέφη μετάλλων γιά την ανάκλαση κυμάτων όπως του ΗAARP.
Από το 2004 κι αφού η προηγούμενη κυβέρνηση υπόγραψε συμφωνία να εδρεύουν στην Ελευσίνα Αμερικανικά τάνκερ εμφανίστηκαν και στην χώρα μας τα chemtrails.
Το 2007 από τον Ιανουάριο ως και τις αρχές Ιουνίου γινόταν συνεχώς ψεκασμοί. Οι πιό κτηνώδεις έγιναν αρχές ως και 10 Ιουνίου περίπου.
Ο γαλάζιος ουρανός της 1ης Ιουνίου έγινε άσπρος και παρέμεινε έτσι ως και τις 20 Αυγούστου περίπου.
Να σας θυμήσω ότι το 2007 δεν είδαμε ούτε λίγο χιόνι στα βουνά και μετα τις 10 Ιουνίου... η θερμοκρασία έφτασε τους 49C ενώ ο καύσωνας αντί γιά διήμερος ήταν άνω των 10 ημερών και μάλιστα 3 φορές. Και μετά ήρθε η ξηρασία και οι φωτιές... μόλις ανακοινώθηκαν εκλογές...
Και μία λεπτομέρεια. Τον Μάιο του 2007 ο Αμερικανός πρεσβευτής και αφού τελείωσε η Μπίλντεμπεργκ δήλωσε στους εμβρόντητους δημοσιογράφους ότι στην Ελλάδα θα γίνουν εκλογές το Σεπτέμβριο...
Γιά αυτούς που ειρωνεύονται όσους ανησυχούν γιά τις χημικές ουρές έχω να πω τα εξείς:
α. Αποδείξτε μου ότι τα αεροπλάνα αυτά είναι της πολιτικής αεροπορίας.
Όσοι τα είδαν με κυάλια όλοι λένε ότι δεν έχουν διακριτικά.
Στο Ιντερνετ κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες με μονόχρωμα αεροπλάνα σε δράση Αν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται να κυκλοφορούν αεροπλάνα χωρίς διακριτικά ακόμα και σε καιρό πολέμου.
β. Εξηγείστε μου γιατί όταν πετούν αυτά ΜΕΤΑ ο ουρανός γίνεται άσπρος;
γ. Πως εξηγείται ότι υπάρχουν ταυτόχρονα με τα chemtrails και contrails στον ουρανό;
δ. Λύστε μου την απορία αν οι Αμερικανοί και οι υπόλοιποι στρατοί, σας ενημερώνουν γιά τα πειράματα για το κλίμα και όχι μόνο που κάνουν τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως.
ε. Είδατε σε καθεστωτικά ΜΜΕ την παραδοχή ότι οι Κινέζοι επιστήμονες εν μέρει προκάλεσαν τις χιονοπτώσεις εκεί το Δεκέμβριο;
στ. Πως εξηγείται ότι Ελληνικές πόλεις χωρίς σοβαρή βιομηχανία είναι στις 10 πιό μολυσμένες πόλεις τις Ευρώπης με μικροσωματίδια;
ζ. Βρείτε μου προσωπικές ή άλλες φωτογραφίες πριν το 2004 και κυρίως πριν το 1999 όταν τα λούστηκαν γιά πρώτη φορά οι Καναδοί, που να δείχνουν την ύπαρξη λευκών γραμμών στον ουρανό ακόμα και από περιοδικά.
η. Γιατί μετά από την πτήση των αεροσκαφών αυτών και την δημιουργία αηδιαστικών στην όψη νεφών το ηλιακό φως διαθλάται σε τεράστιο κομμάτι του ουρανού(παρατηρήστε το κατά το ηλιοβασίλεμα) κι ο ήλιος καίει πάρα πολύ άσχημα.
Υπάρχει μία ιστοσελίδα με τίτλο Strange Skies ή κάτι τέτοιο που έχει απίστευτες και πάρα πολλές φωτογραφίες από chemtrails.
Τα chemtrails προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας τη μέρα και μείωση της ορατότητας(παρατηρείστε τα βουνά, μπορεί και να μην τα δείτε).
Οι οικολόγοι και πράσινα άλογα ουδέποτε ερεύνησαν γιά το θέμα, μόνο ένα από τα αφεντικά τους διέψευσε τους συνομωσιολόγους.
Τα ίδια και με τις μεγάλες παγκόσμιες οργανώσεις που θέλουν να μας σώσουν από το φαινόμενο του θερμοκηπίου πού όντως υπάρχει στα θερμοκήπια.
Τελειώνοντας το μυθιστόρημα να προτείνω σ' αυτούς που θέλουν να μας σώσουν από την καταστροφή να κάνουν διπλές δόσεις εμβολίου γιά τη νέα γρίππη και να αγοράσουν μαγιώ γιατί λιώνουν οι πάγοι.
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην ξανακούσω κουβέντα περί ¨γραφικότητας¨του Λιακόπουλου.
Ολα θα τα δούμε μου φαίνεται!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...