20/10/12

Διαβάστε στον «Ελεύθερο Κόσμο» που κυκλοφορεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ενάντια στις σπατάλες

Εκατομμύρια ευρώ από τις τσέπες των Ελλήνων σπαταλώνται για να πληρώνονται η μνήμη του Ολοκαυτώματος των Εβραίων οι μαύροι του Κονγκό και του Νταρφούρ και το Πανεπιστήμιο των Τιράνων.
Την ώρα που κόβονται συντάξεις και μισθοί, τουλάχιστον 175 εκατομμύρια ευρώ σπαταλώνται από υπουργεία και ΜΚΟ. Διαβάστε ακόμα για το πώς το Ισραήλ ετοιμάζει παγκόσμιο πόλεμο στη Μέση Ανατολή και το πώς μπορεί αν εμπλακεί η Ελλάδα σε αυτόν.
Η Τουρκία θέλει τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στα επόμενα δέκα χρόνια, ενώ στην Ελλάδα έχουμε οικολογικές ευαισθησίες.
Δεκάδες γνωστοί εθνικιστές συναντήθηκαν στη Λαμία και έβαλαν τις κόκκινες γραμμές για το τι είναι και τι όχι ο εθνικισμός στην Ελλάδα.
O Κώστας Μπαρμπής μας θυμίζει τον Βασιλέα των Ελλήνων Γεώργιο Β' και τη συμβολή του στο ΟΧΙ του 1940, ο Σπύρος Χατζάρας εξηγεί το πώς οι Ιουδαίοι βρέθηκαν πάντα απέναντι στα συμφέροντα του Ελληνισμού.
Τέλος, ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος απαντά στον Νίκο Μιχαλολιάκο εξηγώντας του ότι το 1946-49 δεν είχαμε εμφύλιο, αλλά συμμοριτοπόλεμο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφού θα το εξηγήσει ο Ζαφειρόπουλος στον Μιχαλολιάκο περιμένω να το πει δημόσια και ο Καρατζαφέρης.

ο Καρατζαφέρης έχει πάει ποτέ Μελιγαλά; που τέτοια...το ΚΙΣ το απαγορεύει και έβαλε τον Χατζάρα να κάνει κριτική πάνω στο πόσοι πήγαν και ότι έπρεπε να πάνε 100.000

Ανώνυμος είπε...

Εγω ανωνυμε φιλε (Σαβ Οκτ 20, 10:06:00 π.μ.) εχω καλυτερη λυση στο προβλημα.
Εχω πει επανειλλημενως στον Σπυρο να τα βρει με τον Μιχαλολιακο κι ας τους αλλους να κουρευονται. Εστω και σαν εξωκομματικος συνεργατης ρε παιδι μου!

Θα τον χρειαστουμε τον Σπυρο στην Ευρωβουλη.

Ζαφειροπουλος τωρα και Κωλοτουμπας!
Τι ψαχνουν να βρουνε; Το κουτι με τα σπιρτα;

Πατρικιος

υγ.
Σπυρο χαμηλωσε τους τονους με τους ΧΑγιτες και δεν θα χασης.