9/10/12

Αντισταθείτε στην τουρκολαγνεία

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ, ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΘΡΑΚΗ – ΠΟΛΗ – ΣΜΥΡΝΗ – ΠΟΝΤΟ ) Η ΚΑΤΟΧΗ

γράφει ο Δ. Ζαφειρόπουλος

Λένε πως ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Φανταστείτε δε ο «λύκος» να είναι γκρίζος, τούρκικος και η «αναμπουμπούλα» να συνίσταται στην ελλαδική οικονομική κρίση και τις πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις της. Το μείγμα μίας τέτοιας κατάστασης είναι εκρηκτικό και περιλαμβάνει πλήρη ελληνική αδιαφορία για τις προκλήσεις των γειτόνων, τουρκική οικονομική διείσδυση και φυσικά πολύ προπαγάνδα σε όλους τους τομείς. Όμως ας μην είμαστε άδικοι.
Η Τουρκία και οι νεο-Οθωμανοί πασάδες που την κυβερνούν, απλά κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Εμείς, στην Ελλάδα, είναι το πρόβλημα το τι πράττουμε. Και φυσικά δεν φταίνε μόνο οι κυβερνήσεις οι οποίες αφού επί χρόνια έπαιζαν με το παραμύθι της ελληνοτουρκικής φιλίας, τώρα απλά στο πλαίσιο του γενικού ξεπουλήματος, μοιράζουν κομμάτι της πίττας και στους απέναντι του Αιγαίου.
 Όμως και ο λαός μας δεν είναι άμοιρος ευθυνών, αφού για να ξεχάσει τα σεκλέτια του από την κρίση, κάνει την ψυχοθεραπεία του με τα τουρκοσήριαλ, που όλως τυχαίως, οι καναλάρχες τα αγοράζουν κάτω του κόστους τους. Φταίει όμως και ο πατριωτικός χώρος που έριξε όλο το βάρτος του στο μεταναστευτικό και ναι μεν σωστά το ανέδειξε και αυτό σε εθνικό ζήτημα, παράλληλα όμως ξέχασε τα άλλα εθνικά θέματα ή στην καλύτερη τα περιόρισε σε κάποιες επετειακές εκδηλώσεις.
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η συμμαχία με το Ισραήλ θα μας σώσει από κάθε τουρκική νόσον και μαλακίαν. Για όλα αυτά λοιπόν οι Τούρκοι, δεν μας αφήνουν να αναγνωρίσουμε την ΑΟΖ μας, αλωνίζουν στην Θράκη και παίρνουν «bonus» όπως αυτό των ελεύθερων οικονομικών ζωνών.
Επενδύουν επίσης ασύστολα, αγοράζοντας τα πάντα από απελπισμένους των νησιών του Αιγαίου, ξεδιάντροπα ζητούν περιορισμό της βίζας ώστε μαζικά να έρχονται τούρκοι τουρίστες. Παράλληλα οι Τούρκοι εισβάλλουν με κάθε μέσο και τρόπο στην χώρα μας. Είτε μέσω της προπαγάνδας αφιονισμένων απάτριδων που μιλούν για συνωστισμόυς και «σεπτή οθωμανική διακυβέρνηση πριν το 1821», είτε μέσω των τουρκοσήριαλ που εθίζουν την καθημερινότητα μας σε μια ψεύτικη εικόνα της τουρκικής κοινωνίας. Εισβάλλουν επίσης μέσω των λαθρομεταναστών που μας στέλνουν, με το αζημίωτο βέβαια, από Έβρο και Αιγαίο, γνωρίζοντας πως αυτοί αποτελούν μία Πέμπτη φάλαγγα και δύναμη αποσταθεροποίησης της χώρας μας.
Το τελευταίο κερασάκι της τούρτας είναι η κρίση στην Συρία. Ένας στημένος από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ εμφύλιος που δίνει και πάλι στην Τουρκία την δυνατότητα να το παίξει παράγοντας σταθερότητας. Προς επιβεβαίωση όσων δεν πιστεύαμε στην διάρρηξη των τουρκοισραηλινών σχέσεων, τώρα η Τουρκία μέσω ΝΑΤΟ θα ζητήσει επέμβαση κατά του Ασσάντ και υπέρ των ισλαμιστών φίλων της. Και η Ελλάδα;
Ως μέλος του ΝΑΤΟ θα στείλει στρατό ή στόλο να υπερασπιστεί την σύμμαχο Τουρκία; Ακόμη και αυτό μπορεί να ακούσουμε μίας και έρχεται στην χώρα μας ο ιδεολογικός εμπνευστής του νεοθωμανικού επεκτατισμού, ο Νταβούτογλου την ερχόμενη εβδομάδα.
Ας τον υποδεχτούμε λοιπόν όπως πρέπει, ας βγούμε από τον λήθαργο που έχουμε έναντι της τουρκικής προέλασης και ας βροντοφωνάξουμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην πολιτική της τουρκοφιλίας των σήριαλ και των επενδύσεων. Η ιστορία το έχει αποδείξει: «θέλομεν Ελλάδα και ας τρώμε πέτρες». Μπορούμε και χωρίς τους Τούρκους επιχειρηματίες, μπορούμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της χώρας μας, μακριά από τους νατοϊκούς πολέμους.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ, ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΘΡΑΚΗ – ΠΟΛΗ – ΣΜΥΡΝΗ – ΠΟΝΤΟ ) Η ΚΑΤΟΧΗ

Ο Δαβίδογλου (Νταβούτογλου), έρχεται για να ξεκαθαρίσει για μία ακόμη φορά το ποιός είναι η κυρίαρχη δύναμη στην περιοχή. Και έρχεται λίγο μετά το ζήτημα περί τουρκικής... υφαλοκρηπίδας που φτάνει μέχρι την Κρήτη, που ετέθη από τουρκικής πλευράς, ακριβώς για να δείξει τους σκοπούς της Τουρκίας στην περιοχή. Σε μία Ελλάδα που αδυνατεί να αντιδράσει, ακριβώς γιατί το χρεωκοπημένο ελληνικό πολιτικό σύστημα, της έκοψε πόδια και χέρια.

Διαμαρτυρόμαστε ενάντια στην επίσκεψη του ανεπιθύμητου στην Ελλάδα «τούρκου» υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου , (Δαβίδ-ογλου) . Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα στις 19:00, μπροστά από το μνημείο των Ιμίων (όπου 3 Έλληνες αξιωματικοί σκοτώθηκαν από την «Ελληνοτουρκική φιλία»), ολοι οι Έλληνες ΕΝΩΜΕΝΟΙ ενάντια στην Ελληνική τουρκοφιλία να βροντοφωνάξουμε πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ!!! Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες να δώσουν το παρόν τους στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη Νταβούτογλου και ενάντια στην συνεχιζόμενη τουρκολαγνεία.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 19:00. Χώρος Συγκέντρωσης: Οδός Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης. (Το μνημείο των Ιμίων).

Δράσις ΚΕΣ, Εθνικό Μέτωπο, Όσοι Ζωντανοί, Βετεράνοι Κύπρου ’74, Σύλλογος Οικογενειών Αγνοουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

25 Μαίου1807. Η επανάσταση των Γιαμακλάρ στην Κωνσταντινούπολη που ανέτρεψε τον Σελίμ Γ

Στις 25 Μαΐου 1807 , ενώ συνεχιζόταν η πολιορκία της Λευκάδας, από τον Αλή Πασά, και ο μέγας Βεζύρης Ιμπραήμ Πασάς Χιλμί είχε αναχωρήσει απ...