20/10/12

Οι δημοσκοπήσεις της επόμενης μέρας

Οι ωραίοι και Ναζωραίοι πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και τα σενάρια της επόμενης μέρας έχουν ήδη γραφτεί. Τώρα γίνονται οι εντατικές πρόβες για την παράσταση που θα ανέβει προσεχώς.
Προς ενίσχυση και συνδιαμόρφωση του «γενικού κλίματος», ρίχνουν στην αγορά και τις εκτιμήσεις και τις δημοσκοπήσεις τους. Πριν τη Σύνοδο Κορυφής οι εκτιμήσεις του παλαιού «φίλου και συνεργάτη της Αυγής» ,και μετά τη «Σύνοδο» η δημοσκόπηση της εφημερίδας του κ. Μαρινάκη.*
Και στις δύο οι «ευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις» του «πανανθρώπινου πολιτισμού», έχουν το 80%. Είναι δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία.
Οι δυνάμεις της «Δόσης» για μεν τον «επίκουρο» κ. Βερναρδάκη είναι στο 38%, ενώ για τη δημοσκόπηση Μαρινάκη-Rass, στο 35%. Με τα δεδομένα της φτώχειας και της ανεργίας το ποσοστό του Trio belcanto της «Δόσης», 4 μήνες μετά τις εκλογές, είναι πολύ υψηλό, γεγονός που δείχνει ότι η προπαγάνδα έπιασε τόπο. Τα πρόβατα ελπίζουν και «αντιστέκονται» μαζί με τον γιαουρτοπρόεδρο της ΓΣΕΕ, τον Κάρολο, (Παπούλια) και τον Οδυσσέα, (Βουδούρη).
Τα αριστερά προοδευτικά πρόβατα τάσσονται υπέρ του ΑXEL(ALEXIS). 30,5% λέει ο παλιός φίλος της Αυγής, «επίκουρος» κ. Βερναρδάκης, 23,8% λέει η δημοσκόπηση Μαρινάκη-Rass, όπου όμως υπάρχει «αδιευκρίνιστη ψήφος» στο 11,6%, και «λευκά-άκυρα» στο 3,1%.
Επομένως πρώτο κόμμα η αμερικανική πρεσβεία και το παιδί της Συναγωγής , και το Trio belcanto της ρεμούλας και της δόσης ,που θα κάνει και ανασχηματισμό, σταθερή κυβέρνηση. Επομένως Πανανθρώπινος πολιτισμός 70%.Δραγασάκης-Στυλιανίδης for ever. Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα «Βενιζέλος» το Πασοκ θα παλεύει μεταξύ του 7,2%, Μαρινάκης-Rass, και του 5,5% (Βερναρδάκης). Αντίθετα ο δημοφιλή κ. Φώτης Κουρέλης και το ΚΙΣ/ΚΟΥΒΕΛΙΣΤΑΝ δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα δικά τους πρόβατα παραμένουν αμετακίνητα.
Το «γυάλινο Φάντασμα» του Χίτλερ, με το οποίο τρομοκρατούν τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς άνεργους, συνεχίζει να ανεβαίνει. Στις τηλεοπτικές οθόνες έφτασε το 9,2-14%. Και ο κ. Μιχαλολιάκος κατάλαβε «επιτέλους» ότι ο συμμοριτοπόλεμος ήταν «εμφύλιος».

*Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Rass για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,8%, έναντι 22,7% της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 9,2%, το ΠΑΣΟΚ με 7,2%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 6,1%, η ΔΗΜ.ΑΡ. με 5% και το ΚΚΕ με 4,5%. Η «Δημιουργία Ξανά» συγκεντρώνει το 1,8% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι το 1,4%. «Άλλο» ψηφίζει το 3,6%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλοκαιρακι 2009

ταβλακι στην παραλια γαληνη και ανθρωπινο περιβαλλον

δυο ιστορικες προσωπικοτητες

ταβλακι παιζουν ο στρατηγος Παττακος και ο πρωην διοικητης εατ εσα Θ. Θεοφιλογιαννακος

http://www.imagebam.com/image/9fe7f9216134560

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...