6/10/12

Καραγκιόζ μπερντέ χαχαμικοκατάσταση

Του Σπύρου Χατζάρα

Κάθε μέρα, τα μμε της κλεπτοκρατίας σαλαγάνε τα πρόβατα σε μια δική τους εικονική πραγματικότητα σε πλήρη αντιδιαστολή με όσα που ζούμε, και έτσι πορευόμαστε μέρα με τη μέρα. Επικοινωνιακό μεροδούλι-μεροφάι.
Το καινούργιο κόλπο είναι οι «Εθνοσωτήρες» από το γκέτο της Αστόρια, με τα «ζωγραφιστά» δισεκατομμύρια, που πέρσι χάριζαν στο ελληνικό Έθνος, μια μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής, που έκανε λέει 500, (αλλά ξύλινα) δις. Ο πεινασμένος έτσι και αλλιώς δισεκατομμύρια ονειρεύεται. Και οι «επενδυτές» της Αστόρια ονειρεύονται ότι κάποτε θα καταφέρουν να πάρουν «κάτι» για τη «μετοχούλα του Παππού», όπως πήραν και οι κληρονόμοι των Χαχαμίκων το «κάτι τι τους» για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των σκοτωμένων. Ας ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Αλλά, αν είχαν πραγματικά ομόλογα και όχι «ζωγραφιστά», θα έπαιρναν με εγγύηση τα αμερικανικά ομόλογα, δάνειο 50 δίς δολαρίων από τη FED, (με επιτόκιο 0,25%), και θα ερχόντουσαν εδώ με τας λεφτά στο χέρι και θα λέγανε στο κάθε «σαμαράκι» σήκω φύγε εγώ βάζω λεφτά και …τετέλεσθαι. Αλλά είπαμε, Καραγκιόζ-μπερντέ, και κουβέντα (καφενείου) να γίνεται.
Έτσι ξαφνικά, μετά τα δισεκατομμύρια από τον «θείο από το Αμέρικα», μας ήρθαν, από το μέλλον, αλλά 600 δίς, από το φυσικό αέριο της Κρήτης , που κάποτε θα το εκμεταλλευτούν οι «μάγκες», δηλαδή «οι ωραίοι και Ναζωραίοι», αφού τα συμφωνήσουν με τον «μονόφθαλμο», που θα πάει στην Ουάσιγκτον, τον... Ιούνιο 2013 για το «παγκόσμιο Φόρουμ 2013» του «ομογενειακού» American Jewish Committee. Την πρόσκληση την εξασφάλισε ο Αβραάμης που είχε πολλές συναντήσεις με την «ιουδαϊκή ομογένεια». Πάντως πήξαμε στο δισεκατομμύριο. Δεν έχω παράπονο.
Από κοντά και το μαϊμού πραξικόπημα του Ψυχάρη που το διέψευψε ο «ταγματασφαλίτης» Αρχηγός Τουίτ, αφού έχει δώσει κρυφά όρκο στον Ράιχενμπαχ , και «δεν είναι επίορκος». «Ουδέποτε υπήρξε κίνδυνος πραξικοπήματος», είπε και ο παρατρεχάμενος γυμνοσάλιαγκας του Μπεγλίτη. Οβερ.
Σε άλλα κανάλια ψάχνουν το «στικάκι» με τους 1900, και άφησαν στην άκρη τις «Ιστορίες της αφορολόγητης Συναγωγής» , με τους CAROUZO που όπως και οι Luerdi ήρθαν στα μέρη μας για να κάνουν «δουλειές», και που ένας από αυτούς παντρεύτηκε τη Ρεβέκκα, της οποίας ο παππούς YOHN SKAFF(toyras), ξεμπάρκαρε στο Ellis Island, στις 27 Οκτωβρίου 1908. Ο αφορολόγητος CAROUZO , έκανε κάτι αφορολόγητες δουλειές με τον Μέγα προστάτη της Συναγωγής Βίκτωρα Ρ. που τις γνώριζε και ο Ιωσήφ (Ζοζέφ Χαλίμ). Κάπου ανάμεσα στην παρέα των αφορολόγητων Ταλμουδιστών μπλέχτηκαν και οι πολιτικοί τους φίλοι, που τους βοηθάει και στηρίζει η «Συναγωγή» , και οι μεγαλο-δημοσιογράφοι που επίσης βοηθάει και στηρίζει η «Συναγωγή» . Τα άλλα είναι λεπτομέρειες με «χρήμα, σεξ και βία» για το ΣΔΟΕ και τους αναγνώστες της Κυριακής.
Η «διαφορά» για τις «περικοπές» για το 2013, του trio-belcanto με την «τρόικα» είναι στα 2,5 δις ευρώ. Η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους λάθρομετανάστες σταμάτησε στην δοκιμαζόμενη από την κρίση Ισπανία. Εδώ συνεχίζεται. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην Λουέρντι , η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του συρφετού των λαθρομεταναστών μας επιβαρύνει με 7 δισ. ευρώ. Ταυτόχρονα σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος 10-12 δισεκατομμύρια ευρώ ,αφορολόγητα φεύγουν από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των λαθρομεταναστών , ενώ 8-9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο και τη μαύρη εργασία από μετανάστες, παράνομους και μη. Η λαθροκυβέρνηση δεν αναζητάει τις περικοπές σε αυτά 25 δις της ζημιάς αλλά τα ρίχνει στις πλάτες των Ελλήνων. Έτσι, «Οικογενειακά Επιδόματα» θα δίνονται στο εξής μόνο σε Λαθρομετανάστες και Γύφτους, που θα τα παίρνουν με «εισοδηματικά κριτήρια».
Οι λαθρομετανάστες , που δηλώνουν σχεδόν μηδενικό εισόδημα θα εισπράττουν και επιδότηση για τα «λαθρομπασταρδάκια» που θα παίρνουν τις θέσεις στους δημοσίους παιδικούς σταθμούς από τους πλούσιους Έλληνες, και θα πάνε δωρεάν στα σχολεία που πληρώνουν τα κορόιδα. (Οι Έλληνες) .
Ούτε βέβαια σκέφθηκαν ποτέ στη λαθροκυβέρνηση να διακόψουν τις χιλιάδες συντάξεις των «μαϊμού Αγωνιστών εθνικής αντίστασης», του σημιτισμού. Οι ντενεκέδες «αριστεροί ψηφοφόροι», συνεχίζουν να παίρνουν επίδομα, «αριστερής οικογενείας». Η Citigroup, πάντως επιμένει ότι είναι περιορισμένες οι πιθανότητες παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ.
Η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας πάντως ,ήταν το πιλοτικό πρόγραμμα για να επιρριφθεί το κόστος της καταστροφής του 2008, στους ευρωπαϊκούς λαούς, που ζούσαν σε συνθήκες ευημερίας, ενώ στην Αμερική του Μπαρούχ Ομπάμα η πείνα ήδη θέριζε.
Ο Φαλακρός από την πλευρά του. συνεχίζει την επιχείρηση εξαπάτησης «Φιλόξενος μασόνος». Ζήτησε τα στοιχεία από 29.511 περιφερόμενους αλλοδαπούς από τα 3.000.000 που εισέβαλαν στην Ελλάδα. Δηλαδή από το 1%.Και βρήκε ότι το 8.8% από αυτούς, οι 2.605 ήσαν παράνομα εδώ. Οι άλλοι 27.000 ήσαν «νόμιμοι». Είχαν άδεια προσωρινής παραμονής ή είχαν καταθέσει αίτηση ασύλου. Ο «Φιλόξενος μασόνος», νομιμοποιεί τα 2800000 των εποίκων και οι «παράνομοι», οι 200.000 θα φύγουν «κάποτε», αλλά θα έχουν έρθει άλλοι «νόμιμοι», να πάρουν τη θέση τους.
Στις 02/04/2012, πριν τις πρώτες εκλογές πρότεινα να δημιουργηθεί μόνον ένα Κέντρο Υποδοχής, Φιλοξενίας και Παραθερισμού για τους ΛΑΘΡΟ στη Γυάρο, με τρία δωρεάν γεύματα την ημέρα και δωρεάν ιατρική περίθαλψη που θα την πληρώνουν όμως οι Φιλάνθρωποι όλου του κόσμου και όχι ο Ελληνικός Λαός. Δυστυχώς οι πολίτες δεν ψήφισαν την πρόταση μου αυτή. Τώρα την υιοθέτησε και ο πράσινος βουλευτής Δωδεκανήσου, ο κ. Κρεμαστηνός που ζήτησε από τον «Φαλακρό» , να εξετάσει τη δημιουργία Κέντρων, «στα νησιά που φιλοξένησαν δημοκρατικούς πολίτες σε κακές εποχές». Και ο τσιγκούνης ο Φαλακρός είπε ότι αυτό «θα είχε αστρονομικό κόστος». Άντε ρε λωποδύτες που τσιγκουνευόσαστε τα λεφτά όταν πρόκειται για «ανθρώπους». Όσα χρειαστούν να δοθούν. Για να ξαναζωντανέψει η έρημη Γυάρος μας.

ΥΓ. Ο Αβραάμης, ο μονόφθαλμος, ο Φαλακρός, ο Αρχηγός Τουίτ, είναι μοντέρνα πρόσωπα του θεάτρου Σκιών, όπως και η «Αφορολόγητη Συναγωγή» , που στέκει απέναντι από την «παράγκα» του καραγκιόζ-πρωταθλητή. Ο ΑΞΕΛ ( ALEXIS) Χαβανακγίλα συνεχίζει να κάνει τον «αμερικάνο», ενώ ο Χαχαμικάτος και η Ραχήλ εξακολουθούν να ανησυχούν για τα φωτοβολταϊκά της Ζακύνθου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

στα νησιά που φιλοξένησαν δημοκρατικούς πολίτες σε κακές εποχές


1.δεν ησαν φιλοξενουμενοι αλλα εξοριστοι που εκαναν αναγκαστικες "διακοπες" εκει αλλοτε εβασανιζοντο γιατι ησαν ξεροκεφαλοι μαρξιστες (τιμη τους αυτο γιατι επιστευαν σε καποιες αξιες) και αλλοτε εκαμαν παρτουζες στα παραλια.

2.δεν ησαν δημοκρατικοι αλλα μαρξιστες και ηθελαν να επιβαλλουν δικτατορια του προλεταριατου χωρις εκλογες,γιατρε δικτατορια ηθελαν τι δημοκρατικοι μας τσαμπουνας,θα καραφλιασει ο μαρξ !

και σε αντιθεση με τους πετυχημενους φασιστες-εθνικιστες ησαν ανικανοι να παρουν την ισχυ στα χερια τους...

και καλα εσυ δεν γνωριζεις μαρξισμο αυτοι δεν ντρεπονται να αυτοαποκαλουνται δημοκρατικοι και "δημοκρατικος στρατος" ενα μαρξιστικο ανταρτικο που οιονει κατελυε την αστικη κοινοβουλευτικη ;ειναι δειλοι οταν κρυβονται πισω απο ενα πολιτευμα που κακως εχει αποκτησει φημη τοτεμ στην αδαη κοινη γνωμη ωστε ετσι να γινονται συμπαθεις σε αυτους,ενω αυτο εξαλλου το πολιτευμα π.χ κατεστρεψε την αρχαια αθηνα....

η αθηναικη δημοκρατια υπηρξε η αρχη του τελους του ελληνισμου των αρχαιων ετων

αν κατι εδιδαξε η αρχαια ελλας ητο οτι τα πολιτευματα ειναι εργαλεια οχι αυτοσκοπος και κρινονται στο βαθμο της λειτουργικοτητος τους σε εκαστη στιγμη του χωρου και του χρονου της ιστοριας,οχι φυσικα τα παραμυθια περι πολιτευματων ως αυτοσκοπου που τσαμπουνανε σημερον οι δυτικοι κορπορατιβιστες του νεωτερου κοσμου...

3.κακες εποχες ησαν εξαιτιας τους.αυτοι ηθελαν να επιβαλλουν δικτατορια και η δημοκρατια αδυνατουσε να τους συνετισει οποτε υπηρξε αντιδρασις απο τους πατριωτες εθνικιστες κλπ....


και ο φασισμος που τους τρομαζει ητο αντιδρασις εις αυτους και τις επιθετικες θεωριες τους ευλογη και ισοδυναμος...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...