28/10/12

Η Μεραρχία SS Σκεντέρμπεη ξαναχτυπά

Τα κόμματα της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας και των Τσάμηδων οργάνωσαν, με την κάλυψη και την ανοχή του καθεστώτος Μπερίσα, επίθεση με πέτρες εναντίον των λεωφορείων που μετέφεραν τους συγγενείς των Ελλήνων πεσόντων στη Βόρειο Ήπειρο, και εκπρόσωπους του ελληνικής Βουλής, στο ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στην Κλεισούρα της Πρεμετής. Επίθεση δέχθηκαν και τα διπλωματικά αυτοκίνητα του Έλληνα πρέσβη και του γενικού προξένου στο Αργυρόκαστρο.
Ακριβώς τις ίδιες «λαϊκές διαμαρτυρίες» οργανώνουν οι αλβανοί κατά των Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο.
Τα καθάρματα δεν έμειναν μόνο στον πετροπόλεμο αφού κανείς δεν τους συνέλαβε παρενόχλησαν τις επετειακές εκδηλώσεις υπέρ των Ελλήνων πεσόντων στη Βόρειο Ήπειρο και καθ' όλη τη διάρκειά τους, φωνάζοντας ανθελληνικά συνθήματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΛΟΜΠΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ,ΑΛΑΒΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΗΡΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΣΕΩΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΧΑΤΖΑΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΔΩ.

ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ...

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...