21/10/12

Εκλογικά σενάρια εκτόνωσης αντί για πολιτικές ανατροπής

Είχα υποδείξει στον κ. Σαμαρά, από την εκπομπή μου στο Κόντρα, τη δυνατότητα κατά το Σύνταγμα, διάλυσης της βουλής με την ομαδική παραίτηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.
Αμέσως μετά, «δόθηκε από ψηλά» η εντολή και κόπηκε η εκπομπή. Τώρα που το «έμαθαν», το λανσάρισαν σαν ερώτηση, στον Μιχαλολιάκο, για να προβοκάρουν και να ακυρώσουν αυτόν τον πολιτικό ελιγμό.
Η Χρυσή Αυγή σκέφτεται εκλογές-δημοσκόπηση εκεί που έχει βουλευτές για να ενισχύσει και να εδραιώσει το ποσοστά της τώρα που ανεβαίνει. Και καλά κάνει σε ότι αφορά στο τομάρι της.
Μετά τον Μιχαλολιάκο ακολούθησε ο Πάνος Καμμένος, που δήλωσε στον Αγγελιοφόρο της Κυριακής: «Καλώ τον Τσίπρα να παραιτηθούμε για να πάμε σε εκλογές».
Ο καθεστωτικός Πάνος, έκανε μισή πρόταση. Δηλαδή Τακτικισμός. Οι εκλογές-ασπιρίνη που προτείνει, θα εκτονώσουν την κατάσταση, θα επιβεβαιώσουν την σχετική πλειοψηφία υπέρ της Δόσης και απλά θα καθυστερήσουν την εφαρμογή των «επώδυνων μέτρων»,αλλά και την περαιτέρω συρρίκνωση των ΑΝΕΛ, που δεν έχουν πολιτική, και έχουν πάρει τη κάτω βόλτα. Η νεα πλειοψηφία χρειάζεται μια πειστική νεα Πολιτική πρόταση. Και αυτή δεν μπορεί να προέλθει από τους φιλότουρκους του ΑΞΕΛ, που υποστηρίζει η αμερικανική πρεσβεία.
Η νεα Πολιτική πρόταση πρέπει να στηρίζει τo ισχυρό Εθνικό Κράτος, να λέει Όχι στη Τραπεζοκρατία, Όχι στην κάλυψη των Τραπεζικών χρεών, Όχι στην Αμερικανοκρατία , την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, και τον «πανανθρώπινο πολιτισμό» της.
Απλά πράγματα. Αλλιώς πίνουμε κανένα «Τζόνι», λέμε και καμιά κουβέντα να περνάει η ώρα, και στέλνουμε τον Χαχαμικάτο για επίσκεψη στα Χαχαμικάτα.

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο μόνος που έχει νόημα να παραιτηθεί για να πάμε σε εκλογές είναι η ΧΑ. Μέχρι και δεύτερο κόμμα μπορεί να έρθει και δεν είναι χαμπέμους παπαδήμους.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα να υποστηρίξουμε Εθνικό κόμμα
το οποίο με την σειρά του θα προασπίζει τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, στο ΛΑ.Ο.Σ αναφέρεσαι;
Διότι έμπρακτα απέδειξε την στήριξη του τραπεζικού συστήματος και την εξαθλίωση χιλιάδων Ελληνικών νοικοκυριών.
Όποιος παρακολουθεί τις εξελίξεις αντιλαμβάνεται πλήρως ότι το κόμμα σου συνέπραξε στην προδοσία.
Τα κρατούσαν και τον Καρατζαφέρη με σκάνδαλα στα χέρια τους αξιοποιώντας την κατάλληλη στιγμή!
Όπως και όλα τα κόμματα άλλωστε!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...