ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

10/10/12

Λεφτα δεν υπάρχουν

«Ξύλινος» ο …..θησαυρός! Η Bank of Montreal διαψεύδει τους «τρισεκατομμυριούχους» της END

Με μία λακωνική διάψευση, ο υπεύθυνος Τύπου της καναδικής τράπεζας Bank of Montreal, Ράλφ Μαράνκα, (Ralph Marranca, Corporate Media Relations, ralph.marranca@bmo.com, τηλ: 416-867-4995), διαψεύδει τους ... ισχυρισμούς του προέδρου της οργάνωσης «End National Debt» Μανόλη Λαμπράκη και του «δωρητή/επενδυτή» Αρτέμιου Σώρρα, ότι έχουν κατατεθεί σε CDRs (κηδεμονευόμενες καταθετικές αποδείξεις) με αντίκρισμα διεθνείς συναλλαγματικές (IBOE) που έχουν αντίκρισμα σε US Treasury Bills, (ομόλογα αμερικανικού δημοσίου) ύψους $650 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στο τραπεζικό τους ίδρυμα.

Περισσότερα: http://www.greeknewsonline.com/?p=22441

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ocideent6Προσέξτε!
Δεν διαψεύδει η Τράπεζα!!
Κάποιος(!), είπε σε μια φίλη του(!), να ρωτήση κάποιον(!), φίλο της(!) που εργάζεται στην εν λόγω Τράπεζα, και αυτός της απάντησε όσα αναφέρετε στο άρθρο.
Αυτό δεν συνιστά ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ.
Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση, που ενω αρκεί μια ΕΠΙΣΗΜΗ, λακωνική ΔΙΑΨΕΥΣΗ της Τραπεζας για την αποσαφήνιση της υπόθεσης, αυτό- ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ- δεν γίνεται και συντηρείται μια παραφιλολογία επί του θέματος.

ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΑΝ. ΟΙ ΨΕΚ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ

  Ο Προφανώς "Ψεκασμένος" και ΑΝΤΙ-εμβολιαστής   καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια Τζέφρι Σακς, πρόεδρος της επιτροπής Kορωνοϊ...