4/10/12

Ομογενειακές Αθλιότητες... του γκέττο της Αστόριας

Ρε «εθνοσωτήρες» αφήστε την «σωτηρία» της Ελλάδας και END τις βλακείες σας

Βασικός-μοναδικός στόχος των εθνοσωτήρων με τα ζωγραφιστά... 600 δισ. δολάρια, είναι να προσελκύσουν αφελείς και απελπισμένους, για την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα στην Ελλάδα. Τα ψώνια του «γκέττο» της Αστόρια πάνε στην Ελλάδα και Κύπρο, βρίσκουν «βήμα» σε χαζοΜΜΕ και λένε ότι παλαβωμάρα θέλουν, περί δήθεν κατοχής αμερικανικών ομολόγων... 650 δισεκατομμυρίων, που θα «σώσουν» τις δύο χώρες.
Το... χρήμα, υποτίθεται ότι ήσαν μετοχές της «τράπεζας της Ανατολής» και μετά έγιναν ανύπαρκτα ομόλογα του αμερικάνικου Δημόσιου, που... κατατέθηκαν σε ανύπαρκτη τράπεζα στον Καναδά και σύντομα θα... μεταφερθούν σε ανύπαρκτη τράπεζα της... Αφρικής κλπ.
Το «σενάριο» απλό: Λένε οι «εθνοσωτήρες» ότι δήθεν έχουν «το χρήμα», αλλά βάζουν «όρους» αλλαγής Συντάγματος και ελέγχου περιουσιακών στοιχείων πολιτικών από 1974. Γνωρίζοντας ότι οι όροι δεν θα γίνουν ποτέ δεκτοί, «ποντάρουν» στην αγανάκτηση-απελπισία του κόσμου, με την λογική «εμείς είχαμε το χρήμα να ξεχρεώσουμε την Ελλάδα, αλλά οι πολιτικοί, το κράτος, αρνήθηκαν. Αφού αρνήθηκαν τους 2 όρους, δεν δίνουμε το χρήμα, αλλά ψηφίστε μας στις επόμενες εκλογές, για να δώσουμε το (ανύπαρκτο) χρήμα και να σωθείτε».
Πρόκειται περί αθλιότητας εις βάρος του δοκιμαζόμενου λαού της Ελλάδας από τους ολίγους ''βαρεμένους'' του ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης, που τους ''υπολογίζουν'' μόνο ''βαρεμένοι'' 'Ελληνες πολιτικοί.

πηγή και περισσότερα ... www.kalami.net  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα τωρα που θα κανεις εκπομπη περιμενω να καλεσεις τον καθηγητη κ. ρωμανο να ακουσουμε καμμια αληθεια

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι ετσι ρε Σπυρο τοτε τι ειναι αυτα τα εγγραφα;Εγγραφο - Βόμβα της Ε.N.D. που κάνει προσφορά 5 δις δολλάρια για τη σωτηρία της Αλαμπάμα! http://logiosermis.net/greece/politics/18879--n-d-5-.html
Στο αρθρο αναφερεται οτι μερος των ομογενειακων ΜΜΕ ελεγχεται απο τον Soros.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...